+2 oy
64 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (270 puan) tarafından
Zoretanin kullanmaua başladım. Cilt bakımı nasıl olmalı? Sabah akşam yüzümü yüz temizleyici ürünleriyle yıkamali miyim 

6 Cevaplar

0 oy
önce (5,958 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
kafana gore almadin heralde dimi zoretaninj. dr vermistir . aciklamadimi. yani kullanan herkes a dan z ye  temizleyici tonik serum

nemlendirici gunes kremi kullaniyor. ozellikle nemlendirci ve gunes kremi elinde geziyor millet zort birt yenilemek icin
önce (270 puan) tarafından
Doktor yazdı ama herhangi bir bilgilendirme yapmadı. Bende sormayı unutmuşum o yüzden sordnm. Temizleyici tonik serum bunları nasıl bir sırada sürmem gerekir acaba
-Reklam-
+1 oy
İyi akşamlar
0 oy
önce (6,714 puan) tarafından
Ben kullanmadım ama bol nemlendirici güneş kremi kullanmak gerektiğini duymuştum 
0 oy
önce (1,426 puan) tarafından
Ağır bir ilaç canım o. Zamanla dudakların kuruyup çatlamaya başlar. Bepantholun merhemini kullanmıştım ben. Cildini kuru bırakmaman gerekiyor nemlendiri güneş kremi vs kullan. Doktoruna sorabilirsin. Bir de belirli bir süre gebe kalmaman gerekiyor
Peki ilacın faydasını gördün mü? Bir de yüzünü sabah ve akşam tonikle falan temizledin mi? Yapmalı mıyım?

Doktora soracağım ama maalesef numarası yok ve randevum bir ay sonra. O yüzden buraya yazmıştım
0 oy
önce (652 puan) tarafından
Bebek durumun yok dimi cnm güneş kremleri nemlendirici ler serumlar yağlar kuru birakma pul pul dökülür Allah korusun aleo Vera salatalık kabukları avakado kabuğu sürekli sür doktorun ne dedi 
Bebek durumu yok. Peki serumlar vs kullanacağım ya nasıl bir düzende sürmeliyim? Mesela sabah uyandım, yüzümü cilt bakım ürünleriyle temizleyip -salisik asit-, c vitaminli serum ardından nemlendirici krem sürmek uygun olur mu
önce (652 puan) tarafından
Gün içerisinde yine sür sen zarar etmez cnm
0 oy
önce (3,902 puan) tarafından
Çok su icmen gerekiyor zamanla vücudun kurayacak iyi nemlendirici kullan. Yüzüne ağda yapıyorsan biyikta dahil asla yapma. Yüzünden çok hassas olucak. 
Gün De 1.5 litre icebiliyorum en fazla. Sence nasıl? Daha fazla içmeli miyim? Bir de tuvalete dakika başı gidiyorum. Çalışıyorum. İş yerinde de sürekli tuvalete gitmek göze çarpar, laf söylenir diye ne yapacağımı da bilemiyorum.
önce (3,902 puan) tarafından
Gayet iyi canım, doktorun bu ilaçi kullanırken hamilelik olmaması gerektiğini söyledi mi ? Ben bir başka marka kullanmistim 8 sene önce kullandım vücudum aşırı kurumuştu ilk ayda. Evet ya çalışırken bende bu yüzden çok WC gidemezdim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 45 göst.
0 oy
0 cevap 21 göst.
0 oy
10 cevap 360 göst.
0 oy
11 cevap 69 göst.

408,243 soru

12,263,180 cevap

37,389 kullanıcı