+2 oy
123 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (28 puan) tarafından
Arkadaslar kizim 3 yasina girecek subatta ,oturuo ama yapmiyor,bazen bezi cikartiyom oturuo bazende istemiyor,sizler ne zaman basladiniz,erkenmi sizce daha gecmi,istemiyor tam.yani ben deniorum sadece tam baslamadik ama

9 Cevaplar

+1 oy
(11,490 puan) tarafından
2 yaşında alıştırdım. Çocuk da hevesliydi tabi çabuk oldu. 3 yaşa bırakmayı doğru bulmuyorum ama tabi bu kesinlikle çocuğa Ve annenin sabrına  bağlı
(11,490 puan) tarafından
Yorumuma ek yzayım. Çok denk geldiğim için söylüyorum bazı anneler çişini söylemediği için beze geri dönüyor bu çok yanlış çocuğun söylemesi ayları bulabilir. Ara ara götürmek gerek sonra kendisi zaten söylemeye başlıyor
-Reklam-
+1 oy
(4,025 puan) tarafından
Ne kadar büyük olursa o kadar zor olur bi süreç. Hemen başlayın, sabırlı olul tuvalet alışkanlığı kitaplarıyls oyunlar halinde kazandırın bu alışkanlığı 
+1 oy
(1,579 puan) tarafından

Erken mi derken şaka yaptıgını dusunuyorum, geç bile,  hemen halıları kaldır ve başla bence bez sıkıntısından kurtull :)))

+1 oy
(2,589 puan) tarafından
Kızım iki yaşına girince başladık 25 aylıkken tamamen alışmıştı . Bence ne kadar gecikirse o kadar zorlaşıyor diye düşünüyorum 
0 oy
(748 puan) tarafından
Tam ,zananı canm daha bilinçli olduğu için daha çabuk öğrenir kavrar burda geç kalmışsın havalari yaratarak yorum yapan insanlarada aldırış etme her çocuğun büyümesi gelişimi öğrenimi farklıdır 
(92 puan) tarafından
Benimde oğlum 3 yaşına giricek birde hamileyim şuan maalesef yaza doğum sonrasına bıraktım dediğiniz gibi herkeste geç kalmışsın havası var
0 oy
(18,181 puan) tarafından
32 aylıkken verdim 
0 oy
tarafından
Tam 3 yas doğum gününde 1 haftada alıştı 
0 oy
(140 puan) tarafından
Benim oğlumda şubatta 3 yaş olacak ağustos ayında alıştırdım çok şükür ben lazımlıkla alıştırdım öyle daha kolay oldu 3 günde alıştı ama ara ara kaçırdı tabi şimdi çok şükür normal bi çocuk gibi gelince söylüyor 
0 oy
(6,713 puan) tarafından
Bende şurda bekleyim tuvaletten korkuyor bezini çıkartınca hemen geri taktırmak istiyor ne yapsam bilemiyorum 
tarafından
Ona lazimlik al ve üstüne bezini aç ser otursun bir de öyle dene canım benimki çişini yapardı ama büyüğünden çok korkardı onu da böyle aşmıştik çok şükür
(6,713 puan) tarafından
Yaa tamam bide öyle deneyim saolasin hülyoş;)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 107 göst.
25 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde 52pecmr (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 302 göst.
0 oy
3 cevap 71 göst.
26 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde duygu5524 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 174 göst.
23 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prensannesii (87 puan) tarafından soruldu

409,817 soru

12,321,175 cevap

38,957 kullanıcı

Kategoriler

...