+2 oy
95 göst.
önce Diğer kategorisinde (688 puan) tarafından
Kızlar oglum 18 aylık, bu benim çocuğumun çok dikkatini çekti , bayağı da oyaladı. Dediğiniz oyuncaklar var mı? Link veya fotoğraf atar mısınız? 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (1,102 puan) tarafından

Bende bekliyorum tavsiyeleri evdeki hicbirsey oyalamiyor artık :)

önce (688 puan) tarafından
Ayyy çok zor yaz olsa bir an onceee
-Reklam-
+1 oy
önce (722 puan) tarafından
Benim kziim 13 aylık ben sürekli kendim yapıyorum kaşıkları kurtarma donazorlari bul cırt cırtlı kitaplar yükselen zekanın, top atma için pota yapıyorum 5 lik siseyi kesip ikiye kapıya yapistiriyorum. Boyama setleri var tükenmeyen ondan alabilirsiniz. Yine tükenmeyen çiz sil setleri var bimde falan satılıyor. Bizimki bin git arabayla da çok oynuyo e bebekte çok ucuz. Aktivite masası olabilirsiniz şuan şokta var 500 TL sanırım fiyatı kızım onuda sevdi. 
Kendimiz de çok etkinlik yapıyoruz fakat bir süre sonra çok sıkılıyor. Bin git arabası var. Cırtlı kitaplar henüz ilgisini çeker mi bilmiyorum denemem lazım. Onun dışında tüm dediklerinize bakacağım muhakkak. Teşekkür ederim:)
önce (722 puan) tarafından
Çeker ayına uygun alın kelime haznesinde de çok etkili, benim kızım 13 aylık 20 den fazla kelimesi var, rica ederim sağlıkla büyüsün :)
+1 oy
önce (126 puan) tarafından
Benimki oyuncaklarla oynamazdı ama legolarla tanışınca sadece kutusuna koyar döker tekrar koyar tekrar döker ama oynadığı net bi oyuncağı yok
Ya benimki de çoktandir oynuyor sıkıldı her seyden
önce (126 puan) tarafından
Yok şükür bizimki daha sıkılmadı inşallah sıkılmaz
+1 oy
önce (5,153 puan) tarafından
Kızıma aldığım oyuncakların hesabı yok o sadece gider babasının kalemleriyle oynar  ve üç saat oturur yerinden kalmaz o kadar dikkatini çekiyor cnm kap kaşık tabak filan onlarla oynar
Benimki kaç tane tabak kırdı hatırlamıyorum bile. Ah oynasa yine karismayacagim. Sadece kırıyor:(
önce (5,153 puan) tarafından
Kızım plastik tabakla oynuyor
Bir de onları deneyeyim bari. Teşekkürler.
+1 oy
önce (19,478 puan) tarafından

image

bununla güzel.oynuyo kızım. Hoşuma gidiyo oyalıyor biraz. Daha çok karalama yapma ve kitaplarla ilgileniyor bunun haricinde. Diğer oyuncaklar çok oyalamiyor bunlar kadar 
Buna da bakayım canim komşuda var aslında bakayım ilgisini çekerse alayım, sağ ol:)
Rica ederim dostum
Sjjsjs linkin sen misin ? Dostum deyince şakk biliniyorsun
Ahshs benim evet
+1 oy
önce (2,560 puan) tarafından
Uzun vadede bir oyuncakla oynamıyorlar hiçbir zaman. Ama kızım sihirli boyama kitaplarını her zaman seviyor, salıncak kaydırak vazgeçilmezi, manyetikli yapbozlar. Tabiki bunlardan da sıkıldığı oluyor ama bir süre oynamayıp geri oynamak istiyor. Ama diğer oyuncaklardan sıkılınca pek geri dönmüyor
Evet biliyorum açıkçası öyle bir beklentim de yok en azından şu kış aylarını sağ salim atlatabilsek ne mutlu bize. Dediklerinize de bakacağım. Teşekkür ederim.
Parkı seviyorsa salıncak kaydırak cidden hayat kurtarıyor bazen
Seviyor çok seviyor. Kaydırak dusunebilirim aslında.
9 aydır ikiside var sanırım, en fazla iki gün başka odaya koyarım. Sonrasında hemen ister. Tabiki akşama kadar oynamıyor ama yarım saat falan oynuyor bu da beni rahatlatıtır6
Kesinlikle bakacağım ay inşallah
+1 oy
önce (12,533 puan) tarafından

Valla çocuk ona buna bakmıyo oyuncakla oynayacaksa oynuyo bacım :D oğluma neler neler aldık yinede peşimden ayrılmadı hiçde oyuncakla oynamadı ama şimdi kızım bütün oyuncakların hakkını verıyo valla. Bi bakarsın yok ortalıkta gidiyoruzki odada oynuyo kendi kendine

Off benimki de bir oyuncağı sevince çok seviyor fakat sevmeyince merak edip dokunmuyor bile

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 46 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (987 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Defneee (557 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Defneee (557 puan) tarafından soruldu

408,333 soru

12,267,365 cevap

37,496 kullanıcı

Kategoriler