+3 oy
345 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Kızlar ben1 sene önce sezeryan Doğum yaptım ve 1 senedir korunuyordum ve 3 gün önce eşimle korunmasız iliskiye girdim 2 kez art Arda 2 sonda regli günüm sizce hamile olma şansım var mi

12 Cevaplar

+1 oy
önce (2,560 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Cidden çok şaşırıyorum hemen çocuk isteyenlere. Kızım 28 aylık hâlâ cesaretim yok ve pekte olacak gibi değil. Eğer istiyorsanız inşallah olur
önce (4 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Herkesin düşüncesi faklı  cnm sen bakamaya bilirsin öyle düşünürsün ben bakarım tartışmaya kapalı bi konu
önce (2,560 puan) tarafından
Bakın size hakaret etmedim o yüzden kendi kendinize gerginlik yaratmayın
önce (4 puan) tarafından
Cnm hakaret etin demedim tlf klavye yanlıs yazmış KB
önce (131 puan) tarafından
Yemeğini yedirirsin, bezini değiştirirsin vs ama yukarıda arkadaşın da dediği gibi artık çocuk büyütmek böyle temel ihtiyaçlarla sınırlı olmuyor. Tam çocuğun oyun çağına gelecek, sen bebek emzirmeye çalışacaksın. Dışarı çıkmak isteyecek ya küçük bebeği soğukta hep çıkaracaksın, ya diğerini eve hapsedeceksin vs. Çok çok teferruatı var. 3 -4 taneye de bakarsın bakmasına ama kesinlikle ihmal olur. Ben hem okul öncesi öğretmeniyim hem çocuk gelişimciyim. Ben bile 2.cocuk olsa kesin ihmal olur diyorum. Bu ne acele yani.
Ayrıca eşim istemiyor diye siz demişsiniz zaten, uydurmadık ki. Şimdi de istiyor demişsiniz. Çok tutarsız birisiniz.
önce (4 puan) tarafından
Sizi ilgilendirmiyor konuyla ilgili konuşacaksanız konuşun yoksa yazmayın gerisi sizi alakadar etmiyor
-Reklam-
+3 oy
önce (130 puan) tarafından

Kız amsallah ne cesaretlisin 1 sene önce sezerryan olmuşsun ve tekrar bebek istiyorsun helal olsun valla takdir ettim ben bu konularda biraz cesaretsizim dogrusuu:D

önce (4 puan) tarafından
Bi kere korunmasiz iliskiye girdik oda ben istiyorum eşim istemiyor haklıda
önce (4 puan) tarafından
Bilmiyorum adetime 2 gün kaldı rabbim herkesin kalbine göre versin :))
Esin yardımcı oluyor sanırım yoksa böyle istekli olmazdın her şey gönlünce olsun tabiki olabilir bu arada bir seferle hamile kalan çok kişi var
önce (4 puan) tarafından
Öyle yanı yardımcı oluyor tabide en çok anneler bakıyor yine :) en istiyorum eşim hazır hissetmiyor ben ilk kızımı 1,5 senede oldu rabbim bilir tabide hayırlısı ya bakalım bekliyorum
Rabbimin takdiri bir baktın ilkde tuttu
+2 oy
önce (688 puan) tarafından
Yani ihtimal düşük fakat olabilir. 
önce (4 puan) tarafından
Çok istiyorum hata iliskiden sonda ayağımı fln belirme yastık koyarak havaya diktim ve bazı tanıdıklarım doğumdan sonra hemen hamile kAliniyormus diyor
Yumurtlama döneminde olmadığın için ihtimal düşük dedim. Bu arada amuda kalkmana gerek yok. Olacağı varsa her türlü oluyor. Yumurtlama gününu takip et
önce (4 puan) tarafından
Teşekkürler
Rica ederim:)
+2 oy
önce (201 puan) tarafından
Düzenli regl oluyosan hamile kalmazsın son 4 gün kala bile olmaz
önce (4 puan) tarafından
Düzeniz canım takdiri ilahi
Ozman olma ihtimali var
önce (399 puan) tarafından
Ben sezaryan sonrası kanamam bitince hemen düzenli regl olmaya başladım ve bebeğim yaşına girecek üç aylık hamileyim , her şey olabilir, herkesin vücudu farklı
Hayır doktor soledi daha önce o yüzden yazdım bende düzenli regl de son günlerde imkansizdir
Onu bilemiycem regl yakın nasıl olur ben genel olarak yazdım
+1 oy
önce tarafından
Regl yarihine yakin olmasi ihtimal baya dusuruyo ama bilemezdin bi tane sag yumurta kalir sperm gidel doller yani Allah ol derse olur 
önce (4 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama hayırlısı ya
+1 oy
önce (5,171 puan) tarafından
Evet canım, zaten bebek tam olarak öyle yapılıyor 
önce (4 puan) tarafından
? ???
Evet şansın var hamile kalabilirsin
önce (4 puan) tarafından
Ya 2 kere iliskiye girdim ve ben 1 çocukta da öyle yaptım yastık koydum belime ayağımı havaya kaldırdım fln ama ya yarın  ya öbür gün regli günüm rabbim hayırlısını nasip etsin
Amin canım hakkında hayırlısı
önce (4 puan) tarafından
:) ayn öyle
+1 oy
önce (1,288 puan) tarafından
regli bitince gunde en az 2 yap 1 ay spnra hamilesn
önce (4 puan) tarafından
5 gün önce günde 2 yaptım yarın regli günüm tık yok
önce (1,288 puan) tarafından
sonra yapcaksn inşallah hamile kalirsn
+1 oy
önce (1,333 puan) tarafından
Yani regl gününe 2 gün kala düşük bir ihtimal ama imkansız değil hatta regl olup ondan sonra testte pozitif görme ihtimalin bile var istiyorsanız eğer hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 
önce (4 puan) tarafından
İstiyorum cnm 1 de iliskiye girdik iki kez hayırlısı ya
önce (1,333 puan) tarafından
Aynen canım hakkında hayırlısı rabbim gönlündekini verir inşallah
+1 oy
önce (234 puan) tarafından
Madem istiyosun ne diye korunuyosun. Ha korunmayı bıtaktysan da bu ay olmazsa bir dahaki ay dert ettiğin şeye bak :) 
0 oy
önce (4,132 puan) tarafından

Olabilir de olmayabilir de rabbim gönlüne göre versin 

Kaza kurşunu oğlum 2 yaş 3 aylık şuan :D

önce (4 puan) tarafından
AA masallah ya nasıl bi kazaya denk geldi:)
Teşekkür ederim:) prezervatif ve geri çekilme ile 3 yıl korundum o gün zıkkımın yırtulacağı tutmuş
önce (4 puan) tarafından
:)  gülüyorum ama emoji gelmiyor Cnm bak nasibinde varmış bende korunuyorum 1 yıldır ama o gün korunmadık adetim geliyor diye 2 kez oldu bende durumu değerlendirdim bekliyorum
Emojiler pek çıkmıyor ☺️ nasipte varmış aynen canım
önce (4 puan) tarafından
özelden yadım cnm
0 oy
önce (2,019 puan) tarafından
Stres yapma düşük ihtimal diyecektim ama sen zaten istiyorsun:-)
önce (4 puan) tarafından
Hayırlısı cnm bekliyorum bakalım
0 oy
Bebeğim yaşına girecek sezaryan oldum ve şu an üç aylık hamileyim yani olabilir ilk olduğunda ertesi günü hapi içsen etki eder ama gün olarak geçmiş etki etmez biraz bekle sonra kan tahlili yap çıkar hayırlisi olsun 
önce (4 puan) tarafından
Regli oldum cnm teşekkür

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 86 göst.
0 oy
4 cevap 71 göst.
+1 oy
6 cevap 107 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde akcakus (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.