+1 oy
137 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,178 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

Kızlar kablolu supurgem var  bıde kötü de değil çok kullanmadm dik süpürge alıncaya onu kullanmaz oldum nisankiyken dikiş makinası almıştım çalışıyordum almıştım kullanmıyorum tayiciyzde satmak mantıklı mı ilerde gerek olur mu ki

5 Cevaplar

0 oy
önce (7,944 puan) tarafından
Ayyy dikiş makinesi candır bende alacam yaa çok severim bir şeyler dikmeyi markası ne canım ☺
Annen kullanirsa ver gitsin o zaman canım ihtiyacın olunca da yakınsaniz götürürsün annen yapar
önce (1,178 puan) tarafından
Yakın değlz canım ben başka şehirdeym
Almak istediğim başka brısey var onu mu alsam sıfır i 5 buçuk ben 4 e biri istedi
Sendekini mi istedi hiç kullanmadiysan bile 2. Ele geçiyor yaa bence sende 4 buçuk de bakalım ne diyecek
4 dedi 4 bucuk demiştim de kabul etmedi
-Reklam-
0 oy
önce (17,884 puan) tarafından
Bence satma ya satarken çok ucuza satıp alırken çok pahalıya alıyorsun öyle şeyleri 
Alacak olur muyum ki
önce (17,884 puan) tarafından
Hiç kullanmadın mı dikiş biliyor musun kadınların büyük çoğunluğuna belli bir yaştan sonra dikiş perileri uğruyor gibi geliyor bana
Hiç bilmiyorum canım küçük bir sökük dikerim anca
30 yaş canım küçük bebek var 2 erkek  ellemek bile istemiyorum ben iğne oyası falan yapıyordum dikis i kendi kendime beceremedim
0 oy
önce (5,122 puan) tarafından
Ben her türlü sokuk dikiş işleri için kullanıyorum çocuklar büyüyünce elbise dikmek istiyorum inşaAllah

Ben olsaydım satmazdım 
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın? ☺️
Kafama esti uygulama yüklü değildi dün indirdim
İkinci çocuk olunca tamamen bıraktım buraları çok yoğun geçiyor elhamdülillah
Sen ne yapıyorsun
Bende iyiyim çok şükür canım iyi yaptın maşallah yaa Rabbım bağışlasın inşallah o da büyümüştür demi ☺
Kızın vardı sanki öyle yanlış hatırlamıyorsam büyümüştür o da kuzu ☺️
Evet  canım büyük oğlum 2.5 yaşında küçüğü 1 yaşına girmek üzere
Evet canım büyüdü çok şükür bir kaç ay sonra 4 yaşına girecek Allahin izniyle
Maşallah Rabbım bağışlasın inşallah canim
Canım benim iki oğlum var birisi küçük bir tane daha çocuk düşünüyorum onlar oldu büyüdü diyene 40olurum o zaman a kdr saklamaya değer mi diye düşündüm,:) kıyafet de riske atmm herhalde az çok ilgi bilgi olsa zaten düşünmem de satıp koltuk yıkama mi alsam dıyodum
0 oy
önce (630 puan) tarafından
Dikiş makînam var ve aşırı kullanıyorum. Pantolon paçalarını kendim kısaltıyorum mesela. 

Siz bugüne kadar hiç kullanmadıysanız belki devamı olmaz ama portatif ve yer kaplamayan bir makîna, yeriniz de varsa kalabilir. 
Kullanmadım cnm ya elim alışık değl onları yapabilsem bile durdurrdum kıyafet dolabında duruyo
önce (630 puan) tarafından
Attığınız fotodaki aynısı var bende. Gerçekten sadece yer kaplıyorsa bunu satabilirsiniz. Bunun üstü modeller var. İlerde dikişe ilginiz olursa daha iyisini alırsınız o zaman.
0 oy
önce (3,119 puan) tarafından
Süpürge için birşey diyemem ama dikiş biliyorsan makine lazım olabilir satma bence yok fiyatına gider
Süpürgemde güzel yeni almıştım sayılır    çocuk malzeme si çok benm bir oda ıvır zıvır sadece biraz bunaltıyor beni
Yeni madem hiç satma o zaman
Herkes satma diyor
Makinem olsa dikiş öğrenirim bir şeyler dikerim kendime kayınvalidemin çok eski makinesi var pardesü etek gömlek diker kendine hazır gibi olur
Bnde önce çok istiyordum aslında ama 2 çocuk var biri küçük kreş okul yetişemiyorum gurbetteym de kursları oluyor bnm memlekette aileme yakın olsam belki kendi kendime o kdr yapamam ya terziye varıyoruz birşey olunca zaten

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 306 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mlkee (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 271 göst.
3 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 614 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,429 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Serapse (151 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,562 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...