+1 oy
152 göst.
önce Diğer kategorisinde (123 puan) tarafından
O kdar içiyorum yiyorum kimyon ama fayda etmiyor bebeğe acaba bir iki çay kasigida olsa bebeğe veren var mi gercekten

7 Cevaplar

+1 oy
önce (12,583 puan) tarafından
hayır verme sakın
önce (123 puan) tarafından
Vermedim burda okudum postlarda merak ediyorum
önce (12,583 puan) tarafından
bol bol gaz masajı, bebeğin karnını sıcak tut. ver diyenlere de kulak asma
Sağol canm
-Reklam-
+1 oy
önce (361 puan) tarafından
Kimyon çayı vermek yerine gaz damlası kullanabilirsin
Bigaia ve sab simpleks kullaniyoruz ama yinede gece cok fena sabahliyoruz
önce (361 puan) tarafından
Yaa çok zor Allah yardımcın olsun canım bir bez parçası ısıtıp karnına koymayı dene ben birde çoraplarını ısıtıp giydiriyordum
Sıcak su torbasi koyuyordum iyi geliyordu ama artık yaomiyorum  bezi utuleyip getirene kadar yine sogumuyr mu ki
+1 oy
önce (630 puan) tarafından
Sütünüzden geçip işe yararsa tamam ama bebeğe süt dışında başka bir şey vermeyin. Gaz masaları, sıcak suya oturtma, bebeğe gaz yapan yiyecekten uzak durmak en doğrusu. Ya da gaz damlaları belki işe yarar. Ben hiç kullanmadım ama. 
2 tane damla kullanıyoruz iyi gekmiyor hic
Başka modeller vardır belki. Karnını ve ayaklarını sıcak tutun. Karın bölgesine yapılan gaz masajları var ya da ayaklarını bisiklet yaparak yapılan masajlar.
Hepsini yapıyordum iyi gekiyordu ama kalça çıkığı varmış oyuzdn bacaklarıyla hareket ettiremiyorum
Aaa anlıyorum, geçmiş olsun. Umarım başka iyi gelen çözümler bulabilirsiniz.
+1 oy
önce (739 puan) tarafından

image

Hayır kimyon verme bu damladan al çok iyi geliyor 
Bizde şimdilik bigaia ve sab simpleks var bitince bunu deniyim canm sağol günde kaç kez bu kaç damla
önce (739 puan) tarafından
Valla kuzum 4 sene oldu hatırlamıyorum ama heralde 40 damlaydı yine sen eczaneye sor yanlış yönlendirme olmasın. Çok iyi gelmişti bize. Bizden sonra yeğenim doğdu ona da aldırdım çok iyi geldi ona da. Bide kiraz çekirdeği satılıyor internette. Onu alıyorsun bezin içinde 2 dk kadar mikrodalga da ısıtıp karnına koyuyorsun bebeğin çok iyi geliyor ona da bir bak
önce (3,314 puan) tarafından
Bu damla iyi evet
Ama verdiğin gibi hemen gazı geçmez yani bir kaç gün bekle
Bende kızımda kullandım
Aman Allahım aklıma geldi o günleri
Çok zor
+1 oy
önce (626 puan) tarafından
Anason kimyon rezene bunlar gaz damlasinda olan şeyler ben veriyodum. Çay bardağının %25 i kadar hiç bişey de olmadı . 
Önceden cupcake vardı dimi sevdoş unutmuşum ☺️ senin için yapicam birazdan
Beğendin mi kız
önce (268 puan) tarafından
Ya evet ben de veriyordum herkes senin ucuyla demleyip hiç sorun olmadı bebekte ve doktorum da demişti verebilirsin diye  tabii çay kaşığı ile olmak suretiyle bir çay kaşığı falan veriyordum
önce (129,283 puan) tarafından
super oldun suan☺️☺️
Sağol baby ☺️❤️
0 oy
önce (5,961 puan) tarafından
Ben iciyorim.bebege vermiyorum.sutumden başka ama aksm ve sabaha karşı emzdrkten snra bakıyorum çok ikiniyor altını aciyorim heme. Degistrmiyorim pıt pıt karnına parmaklarımla.hafif.hafif vuryorum.ayakkarini karnına doğru itiyorim hem.gazini çikaryor.hem.kakasini yapyor değiştiryorum biz güzl.belini sırtını ovuyorim sıcak oluyor baya rahatlıyor sende öyle yap 
0 oy
önce (1,842 puan) tarafından
Bacaklardan gaz masajı yapıyorum. Sabah kucagima alıyorum bebek klozete oturur gibi kucağımda oluyor biraz ileri geri yapınca hem gaz çıkarıyor hem kaka yapıyor.

Trend yolda stell tee adında bir çay var eczacı tanıdık önerdi. Sabah akşam içiyorum hem sütüm çok geliyor hem de bebeğim gazını rahat çıkarıp çok uyuyor. 2.5 aylık gece 4 5  saat kesintisiz uyuyor. Fiyatı da uygun 1 kutu dene bir şey kaybetmezsin. İçinde kimyon rezene falan var zaten 
Hangisi canm humana mı hip mı ne bende şimdi mamsel rezene kimyon var içiyorum ama fayda etmiyor sanki bide nekadara aldın mamsele 500 lira verdik
önce (1,842 puan) tarafından
Naturpy still tee valla bende çok işe yaradı. Alttan masaj yapman çok önemli canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 73 göst.
0 oy
2 cevap 55 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anneymben (687 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 98 göst.
0 oy
4 cevap 95 göst.

408,338 soru

12,267,578 cevap