+1 oy
624 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından
Bebeğimin gözünde doğuştan kayma vardı.Şuan 19 aylık.Birkaç uzmana gösterdik ameliyat dedi.Açıkçası şuanm cesaret edemedik.Enazımdan 3-4 yaşına gelsin derdini ifade etsin istedim ama son zamanların iyice kayma oldu.İki.gozunde de var.Biri normalken öbürü kayıyor.O düzeliyor diğeri kayıyor.Asla gözlük takmıyor.İstanbulda oturuyorum.Tanıdığını bildiğiniz bir doktor var mı bu konuda 

20 Cevaplar

+1 oy
(4,032 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun, iyi insanlara demk getirsin ki kimse bu konuda aa böyle mi diye sormasın. Em çok da bu üzüyor anneleri
(103 puan) tarafından
Ah bacım.Otobus durağında beklerken,markette,yolda ,bebeğimi kim görüyorsa diyor ki çocuğu doktora götür.Gözünde sorun var.Sanki onlar demese ben bilmiyorum sorun olduğunu.Daha çok üzülüyorum
(6,112 puan) tarafından
dogrudur.  uzulmezmi insan. ama bu tarz seyler nekadar erken ikadar iyi degilmi . buyudkce hem belki daha zor olacak duzelmesi belki cocuk ta huysuzlanacak . iyilesme sureci vs bebeklikte sunnetin falan daha kolay deniyor ya . erkenden halletseydiniz aslinda bilemedim zor durum tabi allah yardimciniz olsun
(1,241 puan) tarafından
En çokta çocuğu incinecek diye korkar anne biraz daha büyüyünce bazı çocuklar çok zorba güzel insanlara denk gelesin inşallah düzelir duzelcekse aklı ermeden yaptırmak sanki daha iyi zor canım rabbim evladyla sınamasın
(103 puan) tarafından
Amin.Allah evlatlarımızın ayağına taş değdirmesin.Zor karar ...
-Reklam-
0 oy
(6,713 puan) tarafından
Doktor amaliyat için yaşı uygun diyorsa yaptırın canim bence beklemeyin
(103 puan) tarafından
Ameliyat da garanti değil.2-3 sene sonra tekrar kayabilir tekrar ameliyat gerekebilir diyorlar.
(6,713 puan) tarafından
Yaa geçmiş olsun canım rabbim şafi ismiyle şifa versin
(103 puan) tarafından
Allah razı olsun dua edin.Çok ihtiyacım var
0 oy
(741 puan) tarafından
Öncelikle ameliyat çok ağır bir ameliyat değil korkma. Kız kardeşim Bolu'da oldu. Hemen de iyi oldu gözü. Ameliyat için biraz daha bekle ama. Yaşı küçük  . Sonradan mı oldu? 
(103 puan) tarafından
Doğuştan azıcık kayma vardı ama şimdi ilerledi.Bizim bir tanıdık ameliyat oldu.2 sene olmadan çocuğun gözü tekrar kaydı.Bizim doktor da garantisi yok birkaç seneye tekrar kayabilir dedi
(741 puan) tarafından
Benim kardeşim 4 yaşındayken yaptık biz, bize de aynı şeyleri dediler. Şükür sorun yok simdilik
0 oy
(752 puan) tarafından
Canım benden sana tavsiye büyümesini bekleme daha zor olur sana ona da zor olur. Şuan bebekken hemen unutur bence ne gerekiyorsa şimdiden yaptır . Allah acil şifalar versin 
(103 puan) tarafından
Allah razı olsun.Son 2 haftadır baya ilerledi kayması.Hem bu durum canımı sıkıyor hem de yaşı küçük.Ayrıca ameliyattan sonra 24 saat gözünü ellememesi gerekiyor ve bunu nasıl engellerim bilmiyorum çok zor ya
(752 puan) tarafından
Kıyamam kuzuma inşallah hemencecik atlatır bu günleri :( vardır bunda da bir hayır kuzum sizin de sınavınız buymuş öyle düşün eli ayağı düzgün olsun da gerisi hallolur Allah’ın izniyle. Sen ne yap et yakında ettir kuzum ameliyatı bence 24 saat bir şekilde idare edersin
(103 puan) tarafından
Peki.Allah razı olsun
0 oy
(815 puan) tarafından
Umarım size iyi gelen doktoru bulursunuz. Yeğenim gözü için(farklı sebepten) Beyoğlu göz hastanesine gidiyor. Sadece göz hastanesi olduğu için mutlaka tecrübeli doktorlar vardır. 
(103 puan) tarafından
İnşallah.Orayı duydum biz de Bezmialeme gidiyoruz.Beyoğlundaki doktorlar da Bezmialemdeki bizim hocamızdır demişler.Bi de direkt Bezmialemde profesöre gittik
(815 puan) tarafından
Anlıyorum, o zaman ameliyat için artı eksilerine göre karar verebilirsiniz. Artıları çoktaysa beklemeye gerek yok. Olmadı özeldeki iyi doktorlardan da görüş alır, ameliyatı yine devlette yapabilirsiniz.
(103 puan) tarafından
Özele de götürdüm.Bezmialem daha mantıklı geldi.Diğer doktorlardan daha ayrıntılı muayene etti .Ameliyat ücreti de arada sadece 6-7 bin tl fark var.Bezmialem 70 bin diyor.Diğerleri 75-80 arası.3'e 5'e bakmayacağız yeter ki iyi bir doktora denk gelelim
(815 puan) tarafından
Anlıyorum, o zaman en iyisi doğru ameliyat dönemini belirlemek. İnşallah en iyi doktora denk gelirsiniz vê her şey yolunda geçer.
(103 puan) tarafından
İnşallah.Allah razı olsun
0 oy
(2,575 puan) tarafından

Antep'te bir doktor var canım üç gün burda üç gün İstanbul'da çalışıyor diye biliyorum ama muhteşem bı doktor bu konuda, şimdi netten baktım Medicana diye bı hastanedeymis İstanbulda eğer sana yakınsa veya ulaşabilme imkanın varsa muhakkak götürmeni tavsiye ederim 

İsmi: Peykan Türkçüoglu
(103 puan) tarafından
Hemen bakacağım çok teşekkür ederim.
(2,575 puan) tarafından
Doktoru bı araştır ne kadar iyi olduğunu göreceksin canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız
(103 puan) tarafından
İnşallah.Allah razı olsun
0 oy
(41 puan) tarafından
Teyzemn oğlu 2.5 yaşında geçen hafta ameliyat oldu iki gözünden iki gozude şaşıydi. Çok araştırma yaptilar igdirda oturuyorlar ameliyat için İstanbul a geldiler. Etiler göz hastanesinde ameliyat oldu oğlu özeldi ama hastane sabah şaşı girdi hastaneye çıkışı düzelmişti çok mutlu olduk. Yaptır hiç korkma allahin izniyle geçebilecek bisey ama fazla zaman koyma araya dedigim hastaneyide ara arastir git konuş istersen yarın doktorun adını da öğrenirim soylwrm sana 
(103 puan) tarafından
Çok mutlu olurum.Ameliyattan sonra 2 senede bile tekrar olabilir dedikleri için şuan kararsız kaldım ama git gide ilerliyor ya
(41 puan) tarafından
Ilerlemesn işte erkenden yaptır. Bak geçen hafta ameliyat oldu bu hafta iyileşti gözü hemen iyileşiyor. Tekrar olursa nidaha yaptır teyzemlere de soylemisti doktor. Ben yarın teyzeme sorarım adin8 filan detaylı öğrenirim canm sen sıkma canını zor bsy drgil düzelir merak etmr
(103 puan) tarafından
Bekliyorum canım.Allah razı olsun
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Canım benim kızım ıkı yaşında altunizade de de Dr Mehmet kay var Instagram da bak istersen ben oraya götürdüm gözlük verdi çok ilgili bır doktor batıgoz hastanesi ne derse gözün kapalı uygula Allah'a şükür kı onun gibi bır doktora denk geldim umarım sıze de şifa olur
(103 puan) tarafından
Mehmet Kay'a gittik.Doğru düzgün ölçmeden hemen ameliyat dedi.Bir tanıdiğin kızı orda ameliyat oldu.2 sene olmadan tekrar kayma oldu.
(1,012 puan) tarafından
Ama şaşılık da bu zaten oluyor ikinci ameliyat gerekiyor çoğu vakada başka bor tedavi yöntemi de yok arkadaşınız da ikinci istendi diye aynısı bana da olur diye düşünmeyin alalh şifa versin inşallah bizimle çok ilgilendi şaşırdım
(103 puan) tarafından
Tm.Allah razı olsun.Mehmet Hoca yeterince ilgilenmedi hatta benle eşim şaşırdık anlattıkları gibi değilmiş dedik.Önceki doktor bebeğime yanlış gözlük vermiş.Gözlüğe bakmadı bile.Başka doktora götürünce orda ortaya çıktı bu gözlük numarası yanlış dedi.
0 oy
tarafından
Benim yenidoğan ve küçük çocuk için önereceğim tek doktor Prf. Doktor Kıvanç Güngör mükemmel bir doktor oğlumda da göz tansiyonu var Türkiye'de alanında iki doktordan biri zaten imkanım varsa götür ben her kontrolde Antep'e gidiyorum yüz nakli yapmış Antalya'da bile göz için yeterli ekipman yok Kıvanç hocanın kendisine özel çok iyi cihazları ve tedavi yöntemleri var mutlaka goturmeni tavsiye ederim 
tarafından
Evet Gaziantep üniversite hastanesinde özel olarak randevu alabiliyorsunuz
(103 puan) tarafından
Keşke mümkün olabilse ama Antep gerçekten çok uzak ya.Yine de Allah razı olsun
tarafından
Evladın için imkan yaratmaya çalış göz çok hassas bir organ birkez yanlış müdahale daha başka sorunlar çıkarabilir inşallah imkan bulur gidersin :( bende her defasında 800 km yol çekip gidiyorum üstelik bazen iki bazen 4 ayda
(103 puan) tarafından
Allah razı olsun
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(978 puan) tarafından
Rabbim şifasını versin canım
(103 puan) tarafından
Allah razı olsun.Rabbim dermansız dert vermesin ama canım çok sıkılıyor bu duruma
(978 puan) tarafından
Evlat bu sıkılmaz mı insanın canı hiç, tedavi süreci hızlanır iyileşir inşallah annesi hemen.
(103 puan) tarafından
İnşallah.Çok teşekkür ederim
0 oy
(3,395 puan) tarafından
Bir eltim var, gözünde kayma varmış eskiden ameliyat olmuş ama hala hafif kayması vardı. Şimdi 2 çocuğu oldu 2 si de aynı durumda kayma var. Doktor genetik demiş. Gözlük vermiş ikisine de inşallah düzelir çocuklar sizinki de aynı şekil. Galiba son çare ameliyat 
(103 puan) tarafından
Evet benim 3 yeğenimde de var ama bizlerde yok.Belki de genetik.Ameliyat için kıyamıyorum derdini ifade edemiyor diye.Ama beklettikçe ilerliyor.Farkediyorum bunu
0 oy
(1,366 puan) tarafından
Daha da ilerlemeden yaptırman lazım 
(103 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(848 puan) tarafından
İstinye ünivetsite Hastanesi liv hospital

Dr Süleyman Mesut Karaatlı

Şaşılık üzerine 1 numara esenyurtta hastane ben Pendik te oturuyorum biraz zor oluyo ama benim kızımda sizinki gibi. Mutlaka git bu doktora
(103 puan) tarafından
Teşekkür ederim.Araştıracağım
0 oy
(476 puan) tarafından
Doktor tekrarlayabilir dediyse bekle. Kaç yaşa kadar yaptırmanız gerekiyor pekı hem ıyi sonuç almak için hem de tekrarlanmaması için
(103 puan) tarafından
Aslında yaş belirtmedi.Sadece daha beklerseniz göz tembelliği olur dedi.Kücükken yapmak daha kolay dedi
(476 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Bı kaç doktordan daha fıkır alın öyleyse.
(103 puan) tarafından
Peki.Teşekkür ederim
0 oy
(806 puan) tarafından
Benim kızımda da hem şaşılık hem kayma var. 3 aylıktan beri gözlük takıyor. Başta Zeynep Kamil e gittik Furkan Kızılay yanlış hatırlamıyorsam o doktor iyi şu an 3 yasini doldurdu ameliyat dediler 15 ocak için gün verdiler. Ama Zeynep Kamil ameliyat yapmıyor Lütfi Kırdar a gidiyoruz oradaki doktorlarda iyi eğer yakından buralara gidebilirsin. Gecmis olsun 
(103 puan) tarafından
Bizimki hiç takmıyor.Taksaydı.bu kadar ilerlemezdi.Bakarım teşekkür ederim
tarafından
3 aylik bebeğe nasıl gözlük takılıyor
(806 puan) tarafından
Basbaya taktik valla çünkü gözü çok ilerlemisti. Hala da takıyoruz artik kendisi takıyor rahatsız oluyor çünkü takmayınca
(103 puan) tarafından
Maşallah ona.Bizimkine takamadık bir türlü.Kendini yerlere atıyor.Gözlüğü zorla çıkarıyor,ağlıyor
(806 puan) tarafından
Erkenden taksaydi belki anlamazdi ama şimdi takmak istememesi zor yani. Dediğim hastaneler yakınsa bi gotur ilgilenirler
0 oy
(163 puan) tarafından
Tam sabah ezanınında sorunuzu ve yorumlarınızı okuyunca çok üzüldüm. Dua ettim, inşallah Rabbim hayırlı yöne çevirir. Empati kurunca gerçekten çok ikilemde kaldım bende. 
(103 puan) tarafından
Yaa .Allah razı olsun
0 oy
(148 puan) tarafından
Allah'ım şifa versin benimde gözüm şaşı bu durum hep beni özer okulda çocuklar dalga geçtiği için gözlük bile takmadm şimdide biriyle bir tartışma bişe olsa direk gözüme laf sokarlar küçükken bir hal çaresine bakın günah çok üzüldüm 
(103 puan) tarafından
Bazı insanlar çok acımasız.Allah sizin de yardımcınız olsun.Öyleleriyle muhatap bile olmayın
0 oy
(912 puan) tarafından
Bunun çaresi var iyi bı doktor bulup ameliyat ettirin Allah şifalar versin 
(103 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(5 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. 27 yaşındayım doğuştan kayma problemim vardı geçen sene ameliyat  oldum ve düzeldi çok şükür. Niye bunca yıl bekledim diye kendime kızdım. Bence beklemeyin  bebekken  iyileşme süreci  daha kolay olur. Büyüdükçe ameliyattan korkabilir. Benim gittiğim doktor bebekleri de ameliyat ediyordu ve gayet başarılı bi doktordu. Hiç üzmeyin kendinizi ama bence daha fazla büyümeden okul çağına gelmeden arkadaş ortamına girmeden yaptırın. Maalesef  ki çocuklar çok acımasızlar. Zorbalanablir  ben yaşadım yıllarca  psikolojik  olarak çok zor. 
(103 puan) tarafından
Haklısınız.Karar verdim iyi bir doktor bulayım yaptıracağım
(5 puan) tarafından
Nerde oturuyoruz kayseri şehir hastanesinde Soner  Güven adında bir doktor var  imkanınız  varsa oraya gidin
(103 puan) tarafından
İstanbul Avrupa yakası
0 oy
(68 puan) tarafından
Eğer imkanın varsa İzmit'te çagın göz hastanesı var en ıyı göz hastanelerinden 1 tanesı   bırde oraya gosterebılırsın
(103 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
20 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 35 göst.
20 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 530 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu