0 oy
129 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (335 puan) tarafından
Kızlarrr sabaha misafirim var 2 bebeğim var sabah yetistiremeyebilirim diye şimdiden yapmak istiyorum 

Akşamdan neler hazırlanabilir pankek pişi yada krep akşamdan hazirlasam olur mu

4 Cevaplar

0 oy
(12,756 puan) tarafından
Kahvaltıyamı misafirin 
(335 puan) tarafından
Evet hatta somdi bebeğim uyndi yarım biraktm isleri
(12,756 puan) tarafından
Patatesleri soy doğra suya bırak dolaba koy. Sabah süzer yıkar direk kızartırsın. Bide melemen olur akşamdan biberini kavur domatesini pişir dolana koy. Sabah ısırıp yumurtasını kırarsın. Hatta akşamdan çaydanlığımı hazırla suyunu hazırla üstüne çayını koy sadece altını yakmak kalsın. Bendede 2 çocuk var öyle yapıyorum valla. Yumurta yapacaksam bile kaynayacak kaba yumurtaları koyarım suyla sabah direk ocağa alırım sadece. Sucuk varsa sadece onu kızartabilirsin bide. Bence yeter bide kahvaltılıklar tamam işte. Domates salatalık falan koyacaksan yıka akşamdan sabah sadece doğrarsın mesela.
(335 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım yumurtayı başlıyacağım şekilde koymk aklıma glmezdi o bile pratik bilgi
(1,372 puan) tarafından
Allah razı olsun bu bilgiler benim de işime yarayacak ❤️
(12,756 puan) tarafından
Valla 2 bebe olunca öyle oluyo nerde pratıklık yapsam diyorum. O bile kar geliyo bana :D sabah anca onlara bakıyorum çünkü evi topla bi süpürge çek öğlen oluyo. Senden de Allah razı olsun canım sağol :))
-Reklam-
0 oy
(4,032 puan) tarafından
Hiçbiri de olmaz fırın yakınsa hazır hamur alıp sabah kızartabillirsiniz, yufka varsa sarıp dolaba atın onu da sabah kızartın bunları yaparken yumurta haşlayın patates kızartın kahvaltılık yeter 
(1,372 puan) tarafından
Fırından hamuru nasıl kızartıyoruz canım direkt bıçakla şekil verip yağda kızarıyor mu?
(4,032 puan) tarafından
İki ekmeklik kadar hamur alıp sabah kahvaltıya kızartıyorum. Önce beze haline getirip elime biraz sıvı yağ alıp şekil vererek ya da içine patates harcı koyup biraz düzeltip yağda kızartıyorum
(1,372 puan) tarafından
Çok iyi fikir teşekkür ederim <3
0 oy
(816 puan) tarafından
Hazırlarsanız olur ama sıcak sıcağına yenince daha güzel oluyor orası ayrı. Ama ben bazen hamurunu hazırlayıp, buzdolabında ağzı kapalı saklıyorum. Ertesi sabah yapıyorum. 

Melemen yapabilirsiniz. Yumurtayı sabah ekleyip daha taze servis edebilirsiniz. 

Sigara böreği yapabilirsiniz. İç harcını geceden hazırlayabilirsiniz. 
(335 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım Menemeni yumurtası sabh eklnck şekilde bırakıyorum dimi
(816 puan) tarafından
Evet, ben bütün malzemeleri doğrayıp hafif yağda kavuruyorum. Ertesi gün yumurta ve doğranmış maydanozu ekliyorum.
Bütün yemekler için geçerli bir kural,ön hazırlıkları akşamdan yaparsanız, sabaha sadece birleştirmek kalıyor.
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Börek sar sabah pişir  

Pişinin hamurunuda geceden yapabilirsin krep ve pankek sevmiyorum ben bir gün önceden denedim beğenmedim
(335 puan) tarafından
Teşekkürler

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 138 göst.
0 oy
2 cevap 127 göst.
0 oy
1 cevap 35 göst.
0 oy
7 cevap 128 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,348 puan) tarafından soruldu