0 oy
57 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,953 puan) tarafından

Kızlar aksam işten gelince babası kızım yakasını bırakmıyor benim için sorun değil ama hiç kucagindan indirmesin istiyor sora uyku basiyor gözü yine babasından başkasını görmüyor :)) çok ağlıyor yani bu sıralar da var bı huysuzlugu ama yani ne basım ne beynim kalıyor anlamıyorum gerçekten adam tuvalete bile zor gidiyor akşam. Neyse babaya düşkün olsun benm için sknti değil ikizi var bide zaten oda bana düşkün:D ama çok ağlaması niye anlamıyorum.

Normalde bukadar değil akşamları özellikle.

16 aylik bu arada 

1 cevap

0 oy
(7,385 puan) tarafından
 uyku saati cok geciyorsa o huysuzlandiriri. yada cocuklar yatacaklarini biliyorlar babasina vok duskunse baba isten gelince gormek yetmio demekki belkide ayrilmak istemiyor zaman yaklastikca uyku zamani gelmeye basladikca stres oluyordur bebek
(2,953 puan) tarafından
Evet canm ondan da kaynaklı zaten ayrılmak istemiyor babası o an hicbirsey yapmasın sadece onla ilgilensin istiyor ama işte benm kızım aglak çok ağlar agladimi. Uyku saatleri iyi aslında yani başka şekilde degistiremiyoruz erken yatarsa da çok ağlıyor yani uykuyu alınca kalkıyor bu seferde 8 buçuk 9 iyi yanı uykusu için denedim en ideali o onun için. Büyük ihtimal stres yapıyor ayrılmak istemiyor uykusu da geliyor birleşiyor.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
5 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Hosmerim (2,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 43 göst.
0 oy
2 cevap 166 göst.

Kategoriler

1,449,511 soru

23,805,148 cevap