Ya madem konu açıldı bende anlatım saçım uzun kalinda saçlarımı çok seviyorum arkadan ama önü yok kel resmen çok nadir bir iki tel var iyiki de kapaliyim ama eşimin yaninda benim için sorun oluyor eşim bir şey demiyor ama ben çok rahatsızım onerebileceginiz bir şey var mı bununla ilgili
Ya cnim o bende de sorun. Cocuktan sonra asiri inceldi. Birseyler yapmam gerek ama bilmiyom ne
ben hep omuz alti sacliyimdir bir iki kez kisa kestirdim
Alisiyo insan
Bundan 6 sene önce saçım kalçamın altındaydı kınam kadınlar arasındaydı saçlarımı yaptırmıştım herkes peruk sanmıştı 1 buçuk sene sonra kızımı toprağa verince bunalıma girip kısacık kestirmiştim şimdi sırtımda saçlarım doğal rengi kahve rengi saçım sarı kahve arası
🙁🙁rabbim sabır versin
Kıvırcık,uzun,ombre rengi💃
😎😎😎😎😎😎
Benimki kalcamin altında siyah ama tesettürlüyüm atamıyorum buraya
Olsun🌹
Nerdeyse kalcama yaklasti normalde kalcami geciyodu esime kestiriyim dedim cok kesti yanlislikla ogun aglamistim esimin bile gozleri dolmustu cok gitti diye uzadi tekrardan saclarimda kizil gibi yazin ilk kez boyamistim herkezde cok begenmisti tesettürlü oldum icin foto atamiyorum
Bende gitmek istiyom kesmeye esim izin vermiyo. 😟Bende üzülürdüm ya 🥲
İlk insan üzülüyor ama sonra bi hafif geliyo guzel aslinda kisada encokta bakimi kolaylasiyo hemen aciliyo tararken
Saçlarım söylemesi ayıp popomu geçiyor ve koyu kestane rengi bende kestirip ombre mi yaptırsam diye düşünüyorum ama dur bakalım
Benimde aklimda var kestirmek bakalim😉
Küt balkopugu gayet hoş bence✓
Ne güzel 🤭☺️
411,341 soru
12,382,375 cevap
43,302 kullanıcı