+3 oy
1,116 göst.
Astroloji & Burçlar kategorisinde (4,324 puan) tarafından
önce tarafından yeniden kategorilendirildi
Kıızlarr günooo . Napıyonuz. Tarak poatu vardi bende saç postu açiyim dedim. Sevyonuzmu uzun sac?. Saclarinizin rengi ve uzunlugu ne?. Fotografli isterim he:)))

48 Cevaplar

0 oy
(32 puan) tarafından

Ya madem konu açıldı bende anlatım saçım uzun kalinda saçlarımı çok seviyorum arkadan ama önü yok kel resmen çok nadir bir iki tel var iyiki de kapaliyim ama eşimin yaninda benim için sorun oluyor eşim bir şey demiyor ama ben çok rahatsızım onerebileceginiz bir şey var mı bununla ilgili

(4,324 puan) tarafından

Ya cnim o bende de sorun. Cocuktan sonra asiri inceldi. Birseyler yapmam gerek ama bilmiyom ne

-Reklam-
0 oy
(51,904 puan) tarafından

ben hep omuz alti sacliyimdir bir iki kez kisa kestirdim 

(4,324 puan) tarafından

Alisiyo insan 

0 oy
(1,973 puan) tarafından

Bundan 6 sene önce saçım kalçamın altındaydı kınam kadınlar arasındaydı saçlarımı yaptırmıştım herkes peruk sanmıştı 1 buçuk sene sonra kızımı toprağa verince bunalıma girip kısacık kestirmiştim şimdi sırtımda saçlarım doğal rengi kahve rengi saçım sarı kahve arası

(4,324 puan) tarafından

🙁🙁rabbim sabır versin 

0 oy
(2,266 puan) tarafından

Kıvırcık,uzun,ombre rengi💃

(4,324 puan) tarafından

😎😎😎😎😎😎

0 oy
(4,627 puan) tarafından

Benimki kalcamin altında siyah ama tesettürlüyüm atamıyorum buraya :)

(4,324 puan) tarafından

Olsun🌹

0 oy
(555 puan) tarafından

Nerdeyse kalcama yaklasti normalde kalcami geciyodu esime kestiriyim dedim cok kesti yanlislikla ogun aglamistim esimin bile gozleri dolmustu cok gitti diye uzadi tekrardan saclarimda kizil gibi yazin ilk kez boyamistim herkezde cok begenmisti tesettürlü oldum icin foto atamiyorum

(4,324 puan) tarafından

Bende gitmek istiyom kesmeye esim izin vermiyo. 😟Bende üzülürdüm ya 🥲

(555 puan) tarafından

İlk insan üzülüyor ama sonra bi hafif geliyo guzel aslinda kisada encokta bakimi kolaylasiyo hemen aciliyo tararken

0 oy
(188 puan) tarafından

Saçlarım söylemesi ayıp popomu geçiyor ve koyu kestane rengi bende kestirip ombre mi yaptırsam diye düşünüyorum ama dur bakalım 

(4,324 puan) tarafından

Benimde aklimda var kestirmek bakalim😉

0 oy
(1,948 puan) tarafından

Küt balkopugu gayet hoş bence✓

(4,324 puan) tarafından

Ne güzel 🤭☺️

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 264 göst.
+1 oy
10 cevap 188 göst.
17 saat önce Astroloji & Burçlar kategorisinde At Work (5,451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 82 göst.
+1 oy
5 cevap 193 göst.
28 Ocak 2025 Astroloji & Burçlar kategorisinde Casperiye (6,226 puan) tarafından soruldu

411,341 soru

12,382,375 cevap

43,302 kullanıcı

Kategoriler

...