+2 oy
280 göst.
önce Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Yumurtlama döneminden sonra korunmasız ilişki oldu şu anda 3 gündür günüm geçiyor erken gebelik testi yaptım hemen pozitif çıktı ama onlar hemen pozitif de verebiliyor 4 tane kaset test yaptım biri silik çıktı üçü çıkmadı adet de olmadım acaba soğan kaynatıp içsem mi yarın kar tahlili mi versem çok kararsız kaldım oğlum hastalandı bu ara çok stres yaptım bence ondan regl olmadı

11 Cevaplar

+1 oy
önce (5 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar bu arada hercai diye hesabım vardı benim çıktım bir daha giremedim hiçbir şekilde kabul etmedi onun için yeni hesap actm
-Reklam-
+2 oy
önce (5 puan) tarafından
İyide pozitif çıktı dıyosun kan ver en iyis
önce (5 puan) tarafından
Evet öyle yaptıym
+2 oy
önce (17,914 puan) tarafından
Hamile olup olmadığından emin olmadan soğan suyu içme isteğini anlayamadım.
önce (3,227 puan) tarafından
Bende anlayamadım şüphen var ve soğan suyu kaynatıp adetin gelmesini kolaylaştırmak biraz saçma olmuş
+1 oy
önce (2,256 puan) tarafından
Erken gebelik testi kasetten daha kesin sonuç verir. Yüksek ihtimalle gebelik var. Hemen kan ver bence netleşsin. 
önce (5 puan) tarafından
Evet bu kadar erken gebelik testi onlarda zaten yalancı pozitif çıkma ihtimali varmış en iyisi yarın kan vereyim
+1 oy
önce (3,930 puan) tarafından
O zaman bir kan tahlili ver emin ol canısı 
önce (5 puan) tarafından
Evet yumurtlama gününden 2 gün sonra oldu olur mu acaba
önce (3,930 puan) tarafından
Emin olamıyorsan kan tahlili vermen daha hayırlı olur senin için
0 oy
önce (2,566 puan) tarafından
Sakın emin olmadan öyle şeyler içmeyin. Pazartesi günü kan verip emin olun lütfen
önce (5 puan) tarafından
Evet öyle yapym en iyisi ya bide 2 gün önce doktor bnaa antibiyotik verdi 2 tane içtim acaba devam etsemmi bin miligramlik
önce (2,566 puan) tarafından
Hamilelik riskiniz varsa içmeyin. Doktora o anda söyleseydiniz kan testi yapardı
önce (5 puan) tarafından
Doktor erkek olduğu için çekindim yarın kan tahlili yapym ona göre hareket eder m
0 oy
önce (4,256 puan) tarafından
Bahanelerine evet oyle olabilir demek isterdim ama hamilesin diyorum :) kasette silik cikmis, erken gebelikte net cikar zaten. Yinede kan testiyle kesinlestirebilirsin icin rahat etsin diye.
0 oy
önce (1,337 puan) tarafından
Yani yumurtlama gününden sonra hamile kalma olasılığı düşük ama imkansız da değil bence kan ver kesinleşsin 
0 oy
önce (746 puan) tarafından
Canım şüpheli şuan durumun soğan suyu içmen zarar verebilir bebek varsa kan ver negatif çıkarsa iç stresten gecikmişte olabilirsin ama emin olmadan içersen zarar verebilirsin bebeğe varsa eğer 
0 oy
önce (3,255 puan) tarafından
Soğan suyunu niye iceceksin ki 

Direk kan ver
0 oy
önce (244 puan) tarafından
Erken gebelik testi normal testlere göre daha güvenli yani adı üstünde erken gebelik pozitifse pozitiftir Bence sen soğan suyu içmek yerine bir Kan Ver

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 58 göst.
0 oy
16 cevap 242 göst.
0 oy
1 cevap 114 göst.
0 oy
4 cevap 136 göst.

408,428 soru

12,271,062 cevap

37,591 kullanıcı