+1 oy
93 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (802 puan) tarafından

4 gündür 3 gün ishal kusma şikayeti yaşadık neyse dün flagly şurup kullanmaya başladım kusması ve ishali durdu ama halen halsiz bir şey yemek istemiyor karnım agriyo diyo bu ne zaman geçicek bugün 4.gun oldu. Bulantı hissi var yemek yemeye korkuyor. Halsizde. Suyu az ictiginden dolayı mı acaba. Ne yapicam bilmiyorum. Zingo şurup,reflor ve flagly kullanıyorum ne kadar sürede toparlar

Bu arada kaka tahlilinde enfeksiyon çıktı.

8 Cevaplar

+2 oy
önce (9 puan) tarafından
Ateş varmıydı hiç? 
-Reklam-
+2 oy
önce (4,173 puan) tarafından
Motis surup var kusma için çok etkili olmadı acile götür kusma için serum olarak veriyorlar hemen kesiyor.Cok geçmiş olsun.
+1 oy
önce (3,119 puan) tarafından
Akşama doğru etki gösterir iki gün içinde baya iyileşir geçmiş olsun salgın varmış yine 
Sıvı şeyler ver benim kızımda olmuştu aynı şekilde 5 günde tamamen iyileşti tarhana ve yoğurt çorbası içti azar azar
önce (802 puan) tarafından
Bende şimdi yoğurt çorbası yapayim ozaman inşallah icer
Bir ay öncede bu şikayeti yaşadık yani bagisiklik kazanması gerekmez miydi neden tekrar bulaştı nasıl bağışıklık kazanacak valla kresten alicam artık bıktım ben bu yıl hastaliklardan
Kreşe yakalanıp hasta olması daha iyi bu sefer hiç gitmeyen çocuklar ilk okula gidince hasta oluyorlar tam okuma yazma öğrenecek ken hasta oluyorlar okuldan geri kalıyorlar
Ama bağışıklık kazanmıyor ki bir ay önce yine ishal kusma yakalanmıştı ee şimdi yine yakalandı nasıl bağışıklık kazanıyor böyle anlamadım daha ne kadar sürecek başka çocuklar iki günde iyileşiyor bizim uzun sürüyor ne yapacağımı şaşırdım bu sefer bana da bulastirdi
+1 oy
Kızlar karın ağrısı nasıl geçer ne yapmalıyım 
+1 oy
önce (5,316 puan) tarafından
Serum vurmadılar mi flagly kullandim ben suresi kadar kullaniyorsun onu anca toparliyor zaten hemen kesmez canim az az sevdigi seylerden yap bir kasik bir kasiktir
+1 oy
önce (314 puan) tarafından
Flagly bağırsak enfeksiyonu olmuştu oğlum o zmn doktor vermişti ishali keser canm iki güne geçmiş olsun
0 oy
önce (2,049 puan) tarafından
Biz de flagly kullandık. Tabi zinco maflor birde .5 günde toparladı. Amipli dizanteri olmuştu benim kızım.
0 oy
önce (795 puan) tarafından
Çok etkili benim çocuklara hemen iyi geliyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
2 cevap 34 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,712 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 143 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2oglanannesiii (23 puan) tarafından soruldu