0 oy
32 göst.
önce Diğer kategorisinde (109 puan) tarafından
Kızım 9 aylık olmak üzere.bir ay meme emdi sonra bıraktı.9 aylık olmuş ne biberon tutmuş ne bişey yiyor.bu güne kadar siringayla uyku arasında uykusunda kaşıkla .aklınıza ne gelirse her türlü yolla beslemeye çalıştım.elimden geldiğince.onda şöyle bir sıkıntı var ki.gunlrrce acta kalsa asla beslenmek istemiyor.surekli itiraz ediyor.3 aylık olsun rahatlarsın 6 olsun rahatlarsin .ek gıda geç rahatlarsın.birshru şey soyeldiler .hiç rahatlayamadim.artik çok yoruldum.degismiyor . gastroenteroloji bize anne bebek uyumsuzluğu var dedi.oraya gidecem dedi.oyle bir bölüm yok.arastirma yapiorum biraz neler yapabilirim diye yine bişey bulamıyorum.hem yemez.hem yediğini de kusar.hatta kendi kendini kusturuyor.soyeldihim kimse inanmıyor.her saniye beni yanında istiyor.diyelim iki dakika yanından WC gittim boğazını acıtıyor lksure pksure kendini kusturuyor tanzikli bir şekilde .zorla yedirgim herşeyi geri çıkarıyor.ben napacam bana bir şey söyleyin.artik çaresizim.buralara çok yazdım.hala hiçbir sonuç alamadım.hayatim alt üst olmuş durumda .bir mamayı saatlerce içirmek için ugrasiorum.hicbir hayatım kalmadı.tmaammen kızımla ilgileniyorum.ve hiçbir karşılığını alamıyorum.anne bebek uyumsuzluğu diyor yaaa.cocugun gözünün içine bakiorum..n'olacak böyle bilmiyorum.lutfen biseyler söyleyin.ne yese kusuyor.idrari pembe pembe urat kristali oluyor sivisizliktan.ek gıda da yemiyor.cizgi film izleyerek iki üç kaşık yediiriorum burnunu sıkıp yutturuyorum.ya tahmin dahi edemezsiniz öyle zor ki hayatimm.napacam ben

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,948 puan) tarafından
Post yukarı yukarı 
-Reklam-
0 oy
önce (19,483 puan) tarafından
Allah'ım yardımcın olsun dostum. Başka bir doktora gitseniz. Benim kızım da yemez az yer. Gastroenteroloji ye gidiyoruz artık. Ama bu derece değil. Seni çok iyi anlıyorum. İşin çok zor. Zorla yedirerek muhtemelen bı yere varamazsın. Zorlamasan nasıl olur. Disarilarda yedirmeyi denesen bı de mesela parkta etrafında çocuklar varken falan.  
önce (109 puan) tarafından
Yol cnm yine aynı yemiyor.cizgi film izlerken en azından dalıp arada yutuyor.ama bir saat ağzında bekletir.ne yutar ne tükürür.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 504 göst.
0 oy
4 cevap 156 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 38 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 386 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Istenmeyentuy (56 puan) tarafından soruldu