+1 oy
190 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
Kaynım kaza geçirdi bir bacağını kaybetti diğerinden ameliyatlı 3 ay olacak akynanamlardayız eşim kaynımın bakımını üstlendi. Normalde gurbetçiyiz bi haftalığına annemlere geçmiştim bugün kaynıma geçmiş olsuna bir akrabam gidecek diye bende onlarla gittim 10 aylık bebeğim uyuduğu ve hasta olduğu için annemlerde bıraktım götürmedim eşimde getircem diye heyacanlanmış beklemiş getirmediğimi görünce kızdı üzüldü. 3 aydır karı koca hayatımjz yok gece gündüz kaynımın yanında eşim birbirimize nasıl davranacağımızı unuttuk biraz onunda bebeğimizi özleyeceğini düşünemedim neden böyle oldu eşimi gerçekten çok seviyorum ama bunu akıl edemedim en azından haber vermeliydin diyo çokda haklı, annemlere geçtim tekrardan kalabalık olduğu için sarılıp özür dileyemedim mesajlar attım aradm misafirler var diye meşgul nasıl gönlünü alabilirim 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (2,322 puan) tarafından
Özlemiş ya ilk fırsatta götür bebeğini görsün 
önce (11 puan) tarafından
İşk fırsatta götürcem inşallah, peki gönlünü nasıl alabilirim psikolojik olarak da çok yıprandık ikimizde ne yapacağımı şaşırdım artık
Yanında olduğunu hissettir her zaman ya da sizde biraz orda kalamaz mısınız doya doya görsün evladını
Yok zaten yanındaydık bir haftalığına annemlere geçtik üç gün oldu sadece, psikolojik olarak yıprandığı için hiçbişeyi kaldıramıyor, abisinin kötü her anına şahit oldu oda haklı
Allah yardımcısı olsun ya kolay değil
Allah razı olsun amin
-Reklam-
+1 oy
önce (2,049 puan) tarafından
Esin gelip görsün 7/24 Niye yanında duruyor ki? Gene bakımını yapsın ama Seni ve çocuğunu da ihmal etmesin. Bence bu büyük hak.
Bir bacağını kaybetti diğeri ameliyatlı kendi başına hareket edemiyor bu yüzden sürekli yattığı için  vücudu ağrıyo şekil değiştirmek zorunda kalıyor tek başına da yapamadığı için yanında uzun süre ayrılamıyor eşim başka bakıcak kimsede yok maalesef
önce (2,049 puan) tarafından
Geçmiş olsun zor tabi ama ömrünün sonuna kadar bu şekilde devam etmez ki. Başka bir çözüm yolu bulunmalı. Senin çocuğun da baba sevgisinden ilgisinden mahrum kalıyor yazık değil mi bebeğe.
Yok ömür boyu değil inşallah ameliyatlı bacağı iyileşince protez yapılacak bir  1-1,5 ay sonra inşallah en kötü 2 ay, 3 ay oldu kaza olalı bebeğim babasını unutmuştu resmen son bi kaç haftadır eşim yanımıza gelebiliyo arada da olsa, köklü bir aile kayınbabamlar misafirler 3 ay oldu hala bitmedi ev ana baba günü gibi ondanda gelemiyor eşim yanımıza
0 oy
önce (3,222 puan) tarafından
Aslinda basbasa kalsaniz azicik onunda kafasi dagilir psikolojisine iyi gelir Rabbim yardimciniz olsun zor bir süreç 
Kaynımın durumu ağır hala psikolojik olarak da kötü ayrılamıyor yanından başka bakıcak kimsede yok, beş dakikalığına geliyor öyle ama oda yetmiyor kafasını dağıtmaya
0 oy
önce (806 puan) tarafından
Benim anlamadığım abi eşin ve çocuğundan çok ayrı kaldın ben kendimi idare ederim  demiyormu kaynın . Kaynanan kayınpederin görümcen yok mu. Niye bitek eşinin üzerine yapıştı bu hasta bakma olayı. 
Kaynım söylüyor tabikide ama hareket özgürlüğü dahi yok kıyafet giyemiyor görümcen her işine bakamıyor haliyle, kaynanam kayınbabamda çok yaşlı başka bakımını üstlenecek kimsede yok maalesef eşime kalıyo bu yüzden, hepimiz çok yıprandık kaynım kayınbabamlar ama en çok ta eşimle ben yıprandık yeni evli sayılırz evimizden birbirimizden ayrı yaşıyoruz diğerlerinden fazla olarak

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 208 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,818 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Busra y (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 157 göst.
24 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bengii (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 604 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,687 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...