+3 oy
81 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,645 puan) tarafından
Kızlar moda selvimden alış veriş yapan var mı kuzenimin yakında istemesi sozu nişanı vs olucak ve hepsi farklı tarihlerde bi kac tane elbise almak istiyorum bugun TV de reklamını gördüm ama güvenilir mi bilemedim

7 Cevaplar

+3 oy
önce (2,184 puan) tarafından
Evt güvenilir alışveriş yaptım kaç kez 
-Reklam-
+3 oy
önce (142 puan) tarafından
Evet canm güvenilir bir site bir çok kez aldm kumaş bilgim pek yok mesela bazen gelen ürünün kumaşını beğenmediğim oldu iade ettim hiç bir sorun olmuyor 
önce (1,645 puan) tarafından
Ya bi kac kere elbise aldım baska sayfalardan ya bol geldi ya boyu kısa vs bi sıkıntı cıktı mutlaka hep iade ettim o yuzden artık pek güvenemiyorum bir kac gündürde TV de reklamlarını görüyorum merak ettim siteye baktım baya  uygun fiyatları deneme amaclı almak istiyorum 1 2 tane
Güvenilir bir site kesinlikle canm bir iki beğendiğini al dene bak hoşuna gitmezse iade edersin sadece kargo parası senden alınıyor iade de
Ben beden konusunda tereddütteyim bazen 38 tam oluyo bazen 36 beden
Canm zaten ürünlerde bedenler dar kalıpsa yazıyorlar bedeni dar kaliptir bir beden büyük alın diye yorumlarda
+2 oy
önce (3,244 puan) tarafından
Ben eskiden yapardim 

Ama baktım bedenleri bazılarının tutmuyor almiyorum artık 

Ama güvenilir yer
Bende baska sayfalardan aldım aynı beden sorunları yasadım hep iade ettim fiyatlarında baya uygun mağzalara göre
+2 oy
önce (6,201 puan) tarafından
Birkaç kez sipariş verdiğim oldu güvenilir site sıkıntı olmuyor 
Bedenlerde vs oluyor mu sıkıntı baska sayfalardan kendi bedenimi almama ragmen sıkıntı yasadım iade ettim hep
önce (6,201 puan) tarafından
Vllh cnm sadece 38 beden alıyordum hepside uyuyordu
Bende soyle bi sıkıntı var bazen 36 beden tam oluyo bazen 38 takımdan takıma değişiyo
+1 oy
önce (15 puan) tarafından
Evet tabiki de 
önce (129,283 puan) tarafından
antijelibon☺️❤️
Almak istiyorum ama bedenlerde sıkıntı çıkar diye de korkuyorum baska sayfalardan alıdm bir kac kez baya sorun yasadım
önce (15 puan) tarafından
Değişim var orda
+1 oy
önce (93 puan) tarafından
Elbiselerimi hep ordan alırım gayet güvenilir güzle de
Ya bi kac kere elbise aldım baska sayfalardan ya bol geldi ya boyu kısa vs bi sıkıntı cıktı mutlaka hep iade ettim o yuzden artık pek güvenemiyorum bir kac gündürde TV de reklamlarını görüyorum merak ettim siteye baktım baya  uygun fiyatlar
+1 oy
önce tarafından
Ben hep ordan alisveris yaparim cok ucuza kacmazsan kaliteli urunler cikiyo zaten piyasaya gore fiyatlari uygun orta halli seylere bak paranin karsiligini alirsinn benim esim internet alisverisine asla guvenmiyo getirden bile sipasir vermis insan degil ben bekarligimdan beri moda sevlimden alisveris yaparim hic sorum yasamadim o yuzden o da guveniyo cok aldim 
Ya bi kac kere elbise aldım baska sayfalardan ya bol geldi ya boyu kısa vs bi sıkıntı cıktı mutlaka hep iade ettim o yuzden artık pek güvenemiyorum bir kac gündürde TV de reklamlarını görüyorum merak ettim siteye baktım baya  uygun fiyatları
önce tarafından
Valla beden konusunda cok iyi bilgim yok cunku bekarken 36 beden bile ustumden dokulurdu benim evlendigimizde 37 kiloydum cunku illaki bi de boyum da kisa 153 illaki bi terziye gidiyodu aldiklarim elbiseler takimlar falan ama soyle bisey var ben grcen sene 1 tane triko takin 1 tane havlu takim 1 tane tunik 1 tane canta 1 tane esofman takimi aldim 38 beden aldim triko takim ve tunik iyi geldi bedeni ama o havlu takima ben zayif oldugum halde kollardan biraz sıkıyor canta kargo parasini karsilasin diye ucuz bisey eklemistim bi beklentim yoktu zaten o yuzden cok kaliteli degildi esofman takiminin ustu tam geldi alti belimi sıktı benim bedenimde mi sorun var urunler mi agrizali bilmiyorum benim icin ciddi sorunlar degil bunlar ayni urunleri baska biseyden almaya kalksam dunya para olurdu o fiyata gayet iyiydi bence dedigim gibi cok ucuza kacmazsan orta yol falan alirsan onlarda sikinti yasamazsin diye dusunuyorum
Bende 47 kiloyum bazı 36 kar tam oluyo bazende 38 Lee belli olmuyo hiç
önce tarafından
38 al sen ordan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,317 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 207 göst.
1 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Oksuz06_ (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.
23 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zümrüşün Annesi (1,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 466 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ❤️Derin❤️ (2,720 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,560 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...