+1 oy
77 göst.
önce Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
Merhabalar sigortam yok bagkurum War ama prim ödemiyorum şu an borcum War sadece GSS ödersem sağlık hizmetlerinden yararlanabilir miyim bilen warsa yardimci olabilir misiniz

4 Cevaplar

+1 oy
önce (12,583 puan) tarafından
sgk ya gidip sorsan daha iyi olur ama büyük ihtimalle olur. zaten muayene olabiliyorsun da ilaç falan alamıyorsun diye biliyorum 
önce (5,976 puan) tarafından
yok muayene de olamiyorsun diye biliyorum ben sanki. bende bagkurluyum ama borclu.  ilac alamiyorum. zaten gerci devlet hast gtmiyorum ozele gdiyorum ama ssk indirimi yapmiyor hastane benim muayene ucretim fazla oluo
önce (12,583 puan) tarafından
çoğu kişinin gss borcu olduğundan muayeneye izin veriyorlardı, önceden şu an ne dueum bilmiyorum ama genelde izin veriyorlar. eşim işe girmeden önce  o şekilde çok muayene oldu ama ilaç alamadı.
-Reklam-
0 oy
önce (129,283 puan) tarafından
yaa bu gss nedir boyle yaa bana bi ton borc cikartti hallettim simdide esime bi suru borc gorunuyo ne lanet bisimis bu alakasiz oldu bacim esinin varsa onla sen muayene olursun
önce (30 puan) tarafından
Esiminde sosyal güvencesi yok ameliyat olmam gerekiyor sigorta yok ameliyat tahlilleri ne devlet Hastanesi'nde bir dünya para ödedim şimdi ameliyat yatak parası yok bıçak parası verdikleri serum testler yapılacak pataloji vs hepsi para bagkurum açık ama ondada borcum War düşündüm belki GSS kendim ödersem yararlanırım diye sormak istedim
önce (3,222 puan) tarafından
Genel saglik sigprtasi kendi kendilerine baslatiyorlar haberin yok borc biniyor boyna
önce (30 puan) tarafından
O zaman GSS borcu ödesemde yararlanamaz miyim
önce (129,283 puan) tarafından
allah yardimcin olsun yaa bunu sgk gidersen net ogrenirsin❤️
0 oy
önce tarafından
Yeşil kart çıkart canım 
0 oy
önce (429 puan) tarafından
Sorunun cevabını bilmiyorum ama postun yukarı çıksın,,,,    

Ben bu GSS borcu anlamadım bir işte çalışmadığın için mi borç çıkıyor yoksa , sigortan olup sonra işten cikincami bu borç yazılıyor bana 3 bin cikmiş nasıl odiycem bilmiyorum oğluma bakıyorum şuan ise calişmiyorum, 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 148 göst.
17 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mahinur gns (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
2 cevap 105 göst.
13 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.

408,338 soru

12,267,568 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...