+1 oy
456 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (7 puan) tarafından
Arabamız var otomatik almak istiyoruz lakin paramız yetmiyor eşim altınlarımi istiyor ben çalışmıyorum onlar benim teminatim diye düşünüyorum yani dünyanın binbir türlü halı var korkuyorum açıkçası başımıza ne geleceği belli değil siz olsanız verirmisiniz 

35 Cevaplar

0 oy
önce (799 puan) tarafından
Bizim arabamaiz bayağı eski bir model.surekli arıza çıkartıyor.ben eşime diyorum al altınları sıfır araba alalım diyorum.esim hayatta almam onlar senin diyor.
önce (7 puan) tarafından
Ne güzel
-Reklam-
0 oy
önce (3,440 puan) tarafından
Senin üstüne yapılacaksa ver 
önce (7 puan) tarafından
Yok malaesef eşim kabul etmiyor diyorki hangimizin babası annelerimizin üstüne mal yapmış
0 oy
önce (2,560 puan) tarafından
Altınlarınla sen kendine bir araba al, ikinci bir araba daha güzel olur
önce (7 puan) tarafından
Ahaha yakitinı ne ile doldurucam
önce (2,560 puan) tarafından
Eşiniz vericek parasını. Sonuçta hergün arabaya binmezsiniz. Ve lazım olduğu zamanda biriniz arabasız kalmaz
0 oy
önce (6,941 puan) tarafından
Verdim model yükselttik arabayı şuan ben kullanıyorum altınlarımı geri yaptı 

Altında arabada ikimizin kimin malını kimden kaçıracam 
0 oy
önce (812 puan) tarafından
Çalışarak biriktirdiğim altinlarim vardı verdim yüzük kupemi bile verdim . Üstüne evin fatura kirasını ödüyorum   borçlara yardım ediyorum .. herşeyi arabaya feda ettim  . Çünkü benimde arabam sadece kocamın değil 
önce (7 puan) tarafından
Ama çalışıyorsunuz bellki ben çalışmıyorum
önce (812 puan) tarafından
He çalışıyorum asgari ücret ama geçici edebildiğim kadar destek sağlayacam calismasaydimda verirdim
0 oy
önce (2,184 puan) tarafından
Ben veririm kurban olsun altınlar eşime 
0 oy
önce (1,342 puan) tarafından
Ben bu tavrı çok yanlış buluyorum ya. Alın terinizle aldığınız bir altin mi o arabayı sanki ne yapacak beraber binmeyecek misiniz? Sizin ilişkiniz de önemli ama benim eşim hiç sebep belirtmese altin lazım dese al der veririm zaten zamanında o çalışmış kazanmış bana hediye etmis
önce (7 puan) tarafından
Ben farklı bir durumdan bahsettim tabiki bende bineceğim ama soruyu tam okursanız ne demek istedigimi anlarsınız
önce (1,342 puan) tarafından
Ya boşanirsak ben ortada kalırım gibi bir düşünceniz varsa zaten hazira dag dayanmaz böyle bir korkunuz varsa ise girmeniz daha mantikli
0 oy
önce (17,885 puan) tarafından
Ben verirdim verdim de eve verdim arabaya verdim hala da yeni yatırımlar için sürekli altın alalım diyorum altın benim için takı değildir yatırımdır o da daha iyi bir yatırım uğruna pekala harcanabilir ama senin durumun nedir ne akdar altının var hepsini mı vermen gerekir arabada model yükseltmek sizin için zaruri mı bunları ölç biç karar ver
0 oy
önce (4,250 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Sende kullanirsan tabi avantaj olur. Senin uzerine yapmasini iste huzursuz olmak istemiyosan. Bi de o sen kullanirsinlar bi zaman sonra vermemeye donebiliyo. Iliskinizi bilemiyorum. Esini en iyi sen tanirsin. Ona gore karar vermelisin. 

Dipnot geciyim: Bazilari ortak mal sayiliyo falan demis ama sayilmiyor. O durum bosanma sirasinda gecerli. Senden habersiz gidipte satabilir. Ha manen tabiki evlilik icerisindeki hersey ailenindir.
0 oy
önce (3,119 puan) tarafından
Ben yakin zamanda verecem altınları:)
0 oy
önce (77 puan) tarafından
Araba içinde ev içinde verdim 7 yıl içersinde şimdi ajdalarm var benimde ehliyetim var eşim otomatik bakıyor benim için tabi ki bunlarıda daha bir seve seve vericem kocama kurban olsun ♥️
0 oy
önce (1,282 puan) tarafından
Bizde arabamızın modelini yükseltmek için şimdi ki aracımızı satıcaz. Aracın parasını tamamlamak için bileziklerimden vercem. Eşim sormadan destek olacağımı dedim çünkü ikimizin malı olacak sonuçta. 
0 oy
önce (115 puan) tarafından
Araba için altınlarını vermeyen bizden değildir zkxkdjzk sonuçta bende kullancam neden olmasın 
0 oy
önce (7,719 puan) tarafından
Ver tabi canım bilmiyorum araba kullanıyor musun ama otomatik rahatlığını görünce bir daha manüel istemiyorsun. Bende tüm altınlarımi verdim. 
0 oy
önce (10,302 puan) tarafından
Bizim araba eski model 2001 model bu ara çok arıza çıkarmaya başladı bende eşime diyorum satalım.benim bilezikleri bozduralim birazda borç harç alalım güzel bişey eşim yanaşmıyor. Ben veririm veriyorum da bileziklerini 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 398 göst.
6 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 541 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu
+2 oy
45 cevap 943 göst.
0 oy
3 cevap 76 göst.

408,339 soru