0 oy
1,474 göst.
Diğer kategorisinde (9,921 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 5 aylık daha yeni 5 aya girdi.apartman oturmasına gitmiştik yenı yenı ek gıdaya gececegız ebemız dedı.Nasıl baslasam felan dıyr dusunurken yogurt mayalayım dedim onla baslarım.Neyse oradayken bebegımı cok guvendıgım bi komsuma verdım sen tutda mamasını yapayım dıye ben mutfaktayken bebegıme kakaolu kek tattırmıs.Gelınce annesı ben bebegıne kek verdım dedi.hayır ya neden yaptın keske vermeseydın dedim bebegımı aldım kucagından hemen.Oyle moralım bozuldu kı ben orda dolu ınsan varken ona verdım arkamı doner donmez benı bıldıgı halde bunu yapmıs.Cok kotu hıssettım ya alerjık bı durumla karsılasılsaydı nolucaktı ya :( abartıyosun felan diyenler oldu ama sonucta bebegıme ne verecegıme benım karar vermem gerekmez mıydı? 

23 Cevaplar

0 oy
(945 puan) tarafından
Oha ya bide cay verseymis bari . Kakaolu kek vermek nedir ya pes yani 
(9,921 puan) tarafından
Sankı ben dusunemıyorum kek vermeyı en basıtı o cocuk yer cok guzelde yer onemlı olan saglıklı beslemeye calısmak
(945 puan) tarafından
Bi sıkıntı falan olmadi dimi allah korusun
(9,921 puan) tarafından
Şükür canım olmadı olsaydı nasıl olay cıkardı bılemıyorum artık
(945 puan) tarafından
Iyi bari canım şükür:) bi daha sende kimseye verme bebegini kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Komşuma bile bir kez bırakmadım ne kaynanama ne anneme hiccc hemde hiccccc sırf bu yüzden bn arkamı döner dönmez verirler eminim ailem bu konu da bni bilio uyardım 

Bir yere gidince tarhanam cevizim pirinç unum hep yanmda olur ve anneme derim çantamda var ordan yap ver diye veya annem bilir napcani ben gelmeden Yusuf'a balık veya köfte falan pişirir a

Ama kaynanam çikolata ver bilmem ne ver yeter dedim sen ye onlari kedi çocuklarını çikolata çocuğu gibi büyüttün gör bak hallerini eşim çok zayifti cnku adam akıllı yemek etmezdi benle evlendi adam 20 kg aldı !! Neden anlattm bilmiyorm ama çok karsiyim izinsiz bişi edilmesine 
0 oy
(365 puan) tarafından
Ay babaannemde kirk günlük kuzenime tarhana çorbası vermişti aklıma o geldi 
(9,921 puan) tarafından
Tarhanayı öp basa koy canım kekten iyidir verılmese daha iyi ama :(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 396 göst.
4 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 754 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,097 göst.

Kategoriler

1,493,106 soru

24,396,354 cevap

349,760 kullanıcı

...