+1 oy
94 göst.
önce Diğer kategorisinde (719 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar hepinize hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ben çocukları uyutmaya çalışıyorum eğer uyurlarsa bende dinleneceğim sorum şu 15 aylık oğlum Aptamil 3 numara kullanıyoruz ama bir tek bana mı normal gelmiyor yoksa herkesin çocuğu mu böyle gece 3 kez mamaya uyanıyor yatmadan önce de içiyor saat 9 gibi  ama gece 3 kez daha uyanıyor böyle olunca 250 gram mama 1 hafta bile gitmiyor geçen gün aldım daha 10 gün falan oldu 2 paket dün bitti gece beslenmesi normal mi yoksa fazla mı sizce 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (3,927 puan) tarafından
Gece beslenmesini artık kesmeniz gerekiyor. Mama için uyanmiyor biberon aliskanligi olmuştur o yüzden uyaniyordur. Biberona su koyup ver bu gece. 
önce (719 puan) tarafından
Tmm teşekkür ederim deneyeceğim
önce (3,927 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
+1 oy
önce (4,063 puan) tarafından
9 aydan itibaren bebeğin gece beslenmesine ihtiyacı yok. Deliksiz uyku gelişimi için daha güzel. Her uyandığında su verin, iki güne alışır 
İnşallah ya sürekli uyanıyor ama normal gelmiyor bana 1 kez uyansa neyse 3 kez uyanıyor ben acıktığı için sanıyordum ama alışkanlık haline getirmiş
+1 oy
önce (657 puan) tarafından
Biberon sevgisi annesi bu.guzel doysa yemek olarak gece uyanmaz 
Yatmadan önce güzel besliyorum ayriyeten mama da veriyorum uykuya yakın gene uyanıyor 3 kez 1 kez uyansa neyse diyecem de biberon alışkanlığı yapmıştır belki de deneyecem baklm
Kuzenim pekmezli su veriyor faydalı mi bilmiyorum da iki emer uyurmus tatlı ya belki o yüzden
Suyu deneyim bugün işe yaramazsa onu da deneyeceğim teşekkür ederim
İnşallah yarar rica ederim
+1 oy
önce (10,302 puan) tarafından
Ben iki oğluma da mama kullanmadım hiç bilmiyorum ama o aylarda en az 10 kez emmeye uyanirlardi. O kadar mama iciyo kilolu mu acaba belli bir aydan sonra gece beslenmeyi kesmek lazım diye biliyorum 
Benim iki oğlan da 9 aya kadar anne sütü aldı sonra bıraktı büyük oğluma mama kullanmadım hiç süt verdim ama kilolu yaşıtlarına göre baya önde gidiyor ama küçüğüm mama da içiyor zayıf bünye olarak da zayıf gene kilo yapsa kilo da yapmıyor iştahı da iyi
önce (10,302 puan) tarafından
Yapısal oluyo bazen ne kadar yesede.kilo alamamak.
Bende aynıyım mesela küçüğüm bana çekmiş büyük babasına o yüzden kiloya takılmıyorum ben sağlıklı olsun yeter diorm
0 oy
önce (5,153 puan) tarafından
Kızımda öyleydi tok olduğu halde kalkıyordu cnm alışkanlık haline getirmişti mamayı kestim 2 harftadir kalkınca su içer uyur  kakma sayısı azaldı çok şükür sende gece beslenmesini kes 3 kere mama içerse rahatsız olur hiç uyumaz  gazı olur 
Bugün gece uyandikca su verdim sadece sabaha karşı mama verdim bir kere gerçekten alışkanlık haline getirmiş eğer aç olduğu için uyansaydi su verince uyumazdi
önce (5,153 puan) tarafından
O şekil kesersin cnm
0 oy
önce (168 puan) tarafından
Bende Aptamil veriyorum 15 aylık oğlum bir ara baya alışkanlık haline getirmişti şimdi saat 9 9 buçuk gibi uyuyunca mama veriyorum 180cc gece mızmızlanırsa hiç ellemiyorum tekrardan uyuyor baktım baya ağlayacak gibi oluyor hemen su veriyorum biberonla mamayı da sabah uyanınca veriyorum zaten saat 7 7 buçukta ayaktayız uyanıyor fark ettim çok mama verince gece hazmedemiyor rahatsız oluyor gaz yapıyor uykusu çok bölünüyor ama vermediğim zaman daha rahat oluyor sizde öyle deneyin bir iki mızmızlanır sonra alışır  
Tmm teşekkür ederim
0 oy
önce (1,842 puan) tarafından
Benimki 26 aylık. Biberon bağımlısı oldu. Boş biberon bile olsa emerek uyuyordu. 2 ay önce doğum yaptım o yüzden üstüne gitmek istemedim. Şimdi kardeşine alıştı. Mama stoğu da vardı. 3.gun bugün biberonu attık. Mamayı kesince çok çok daha fazla yemek yemeye başladı canım.
Bende kesecem artık çünkü aç olduğu için uyanmiyor bugün farkettm
0 oy
önce (399 puan) tarafından
Acaba dört numara mama hangi yaş için , benimki yaşına girdi 3 numara mamaya devam mı , aklıma takıldı 
Ben 3 kullanıyorum 9.12 ay arası ama 4 numarayı bilmiyorum ki
12.aydan sonra 4 numara mamaya geçiliyor diye biliyorum ben , sizin bebek belki 3 numara ile doymuyor yaşını geçtiği için , googleden bakın kullandığınız mamanın dört numarasına , benim kadar haftaya yaşına girecek dört numara mamaya gecicem
0 oy
Benimki de gece sabaha kadar kaç kere uyanıyor mama için ve içmeyene kadar asla uyumuyor, Su versem içmez anlıyor ve ağlamaya devam ediyor verdiğim mamayı her seferinde bitiriyor, ve kaç ay oldu artık gece uykusu kalmadı sabah altıya kadar evin içinde oynuyor, 
Benimki de aynı canım uyku düzeni sıfır inşallah alışır

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 282 göst.
0 oy
4 cevap 441 göst.
18 Aralık 2020 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 39 göst.
12 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 143 göst.
13 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gulnur (14 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,545 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...