+1 oy
450 göst.
önce Diğer kategorisinde (789 puan) tarafından

Yani evinizde falan varsa atın artık .image

17 Cevaplar

+1 oy
önce (3,440 puan) tarafından
Boşuna boykot değil umarım diğer sütler de aynı olmaz geçen eşim laktızsuz süt almış o da sanki su gibiydi hangi markayı hatırlamıyorum da
önce (789 puan) tarafından
Ever boykot ürünmüş . Ben kullanmıyorum zaten o yüzden haberim yoktu . Çok yazık ya.
önce (3,440 puan) tarafından
A101in züccaciye ürünleri güzel bide bulamadığım deterjanlqrı iyi diğer türlü sevmiyorum bimin iyi şoku da sevmiyorum
Evet ben de sadece oradan öyle şeylere bakıyorum . Şok ta çok kötü ya haklısın
-Reklam-
+1 oy
önce (2,184 puan) tarafından
a101 boykot ztn gitmiyorum o yuzden
Ben boykot için değil ama hiç sevmiyorum . Sadece aktüel indirimleri olursa oyuncak züccaciye vs. O tarz
önce (2,184 puan) tarafından
Bende aktüel için kullanırdım ama boykot olunca aktuelde gitmiyorum benim için bim favori o olmadı Essen
Bizde bu ara sadece bime giriyoruz ya bizşmevin yakınında ki a101 de bir şey olmuyor
0 oy
önce (4,087 puan) tarafından
Evet 2 gün önce okudum bende bunu .
Ben de yeni gördüm . Daha neler göreceğiz acaba. Her gün çıtayı arşa çıkarıyoruz .
Aynen öyle.  Daha neresi kaldı market alışverişi yapabileceğimiz
Ben her şeyi Migros’tan alıyorum eşimde çalıştığı için
A101 ile benim evimin arası 2 dk bile değil hemen gidip almak çok iyi oluyordu ama zaten süt almıyorum marketten . Köyden getiriyor sütçüm var ama diğer her şeyi alıyoruz diyebilirim
0 oy
önce (7,208 puan) tarafından
A101 in kahvaltılık ürünleri hariç bir çoğu vasat zaten bana göre. Üstelik bu da boykot.
Ben hiç bir şeyini kullanmıyorum . Tiksindim iyice ya.
0 oy
önce (748 puan) tarafından
Bende gördüm bu haberi . Milleti kandırmak ne kadar hoşlarına gidiyorsa artık herşeye hile hurda koyuyorlar 
Her geçen gün çıtayı arşa çıkarıyoruz .
önce (748 puan) tarafından
Öyle valla
0 oy
önce (3,927 puan) tarafından
Geçenlerde twitter'da bir kullanıcı paylaşmıştı su var diye. A101de bu tarz ürünler almıyorum 
Bende A101 den hiç alışveriş yapmıyorum .
önce (3,927 puan) tarafından
İyi yapıyorsun canim, çok pis bir market.
Sadece aktüel indirimlerine bakıyorum işte züccaciye oyuncak elektronik tarzı yiyecek içecek için hayatta kapısından geçmem hele bu haberlerden sonra asla asla .
0 oy
önce (3,119 puan) tarafından
Hiç bir şey almıyorum canım ben oradan sadece indirimli deterjan olursa yada markalı çay yağ gelirse okadar herşey bozuk tarihî geçmiş kalitesiz
Bende öyle hiç bir şeyini kullanmam alışveriş yapmak için bile girmiyorum . Ha dediğin gibi indirimli aktüel ürünlere bakıyorum züccaciye elektronik tarzı .
önce (3,119 puan) tarafından
Aynen bende öğle geçen gittim içeride peynir reyonunda kedi geziyor geçen biri atmış tavuk dolabına girmiş çiğer yiyor hiç dikkat etmiyorlar
Ayyy :/.
0 oy
önce (1,102 puan) tarafından
A101 in süt peynir yoğurt grubu ürünleri e tavukları her zaman bozuk çıkar akrabam çalışıyor bizede almayın diyor klima kullanımında tasarruf yapıyorlarmış saklama koşulları yeterli degil diyor gerçekten de ne zaman aldiysam yüzde 80 bozuk çıktı 
Şükür benim eşim de markette çalışıyor öyle şeyler için Migros’tan alıyoruz . Çok doğru çok
önce (1,102 puan) tarafından
Bende tum alisverişimi kasap dahil migrostan yapıyorum en güvendiğim yer orası şimdiye kadar hiç denk gelmedim bozuk kötü ürüne
Etlerine inan güvenebilirsin çok titiz şekilde çalışıyorlar yani Bayburt ta öyle Konya da da öyleydi eşim çalıştığı için biliyorum bende ben de bütün ürünlerimi Migros’tan alıyorum hem güzel yani hem de indirimli alıyoruz hani çalışan olduğu için :)
0 oy
önce (1,335 puan) tarafından
Zaten ne zaman o sütten alsam hiç bı zaman tadı olmuyor eşim alırdı genelde. Su gibi derdim öyleymiş :D
Eşin bir daha almaz artık :D
0 oy
önce (4,091 puan) tarafından
Birşah sütün yaklaşık 4 tane fason üreticisi var. Bunlardan biri danone, Torku , digerlerini hatırlamıyorum sanırım biri Yörükoğluydu. Bu danone olanda çıkmış anladığım kadarıyla. Şaşırmadım gıdaları iyice çocuk oyuncağı yaptılar
Torku dan böyle bir şey beklemiyorum zaten çünkü Konya da fabrikası biliyorum az çok işleyişlerini
önce (4,091 puan) tarafından
Biz eve birşah alıyoruz bazen ama üretici firmasına bakıyoruz Torku dışı olanı almıyoruz.
0 oy
önce (1,282 puan) tarafından
Şoktan mis marka alıyorum 
0 oy
önce (11,435 puan) tarafından

Bir iki defa aldım su gibiydi diğer sutlere göre zaten anlaşılıyordu bariz ..

0 oy
önce (12,583 puan) tarafından
çoook uzun zaman önce almayı bırakmıştım, bozuk çıkıyordu. 
0 oy
önce (4,132 puan) tarafından
İlk ve son defa A101 den birşah sütü 3 sene önce almıştım hatta indirimli diye 4 paket almıştım aynı zamanda komşumda 8 paket almıştı ben açtım eve gelir gelmez leş gibi kokuyordu son kullanma tarihi geçmişti ama bozuktu 4 paketi aynı şekildeydi direkt gidip iade ettim komşuma da dedim götür ver diye bir daha süt ve süt ürünlerini ordan almadım genelde bimden alıyorum gerçi her hafta pazar günü eşim köyden annesinden getiriyor 5 litre 
0 oy
önce (5,316 puan) tarafından
A101den süt urunleri almiyorum bir keresinde süt almistim eksimisti tarihinede vardi ve ben yulaf tost yaptigim icin eksiligini anlamamistim genelde şoktan alirim sutu yada bimden
0 oy
önce (4,721 puan) tarafından
Allah'tan a101 den alış veriş yapmıyoruz ayrıca kapalı süt almayız acık alırız yoğurtta marketten almayız ben Mayalarım
0 oy
önce (1,109 puan) tarafından
Canım A 101 in hangi mali sağlıklı ki bı süt mu sadcee keşke girip bütün herşeyi denetleseler  A 101 kapatirlar bence toptan

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 149 göst.
3 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 147 göst.
0 oy
8 cevap 194 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
18 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Busra1416 (207 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,556 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...