+3 oy
283 göst.
önce Diğer kategorisinde (492 puan) tarafından
Merhabalar hanımlar 5 yaşında oğlum var normal doğum olmuştu şuan 19 haftalığım biraz tedirginim hep düşünüyorum ilki çok zor geçmişti İlk doğum mu zor ikincisi mi yaşayıp geçiren varmı 

27 Cevaplar

0 oy
önce (8,661 puan) tarafından
İlkim cok zordu ondan dolayı korkuma dua etim çok  kızım bazı sorunlardan dolayı sezaryan oldu
-Reklam-
0 oy
önce (1,525 puan) tarafından
Normal.dogm tecrubem yok ama sezaryen icin soyluyorum benim icin 2. Daha zordu. Kisiden kisiye dgisen bir durum
önce (492 puan) tarafından
Aynen öyle cnm herkesin hikâyesi farklı oluyor:(
0 oy
önce (438 puan) tarafından
Her hamilelik her doğum kendine özel bence benim ikinci çok zordu ilkinde bu kadar zorlanmamistim. Ama genelde ikinci daha kolay olur diyorlar değişiyor yani kendini sartlama kolay zor diye. Sağlıkla kolayca gelsin ufaklık :)
0 oy
önce (1,109 puan) tarafından
Benimde ikinci doğumum daha kolay olmuştu canm
Benimde öyle olur inşallah
0 oy
önce (4,132 puan) tarafından
Benim ikisi de 15 dk sürdü ama ikinci de 2 gün uykusuzluk vardı karnıma bastırmışlardı onun ağrısı dışında güzel geçmişti 

Bir avazda vakti gelince çok rahat doğum yaparsın inşallah ❣️☺️
Amin inşallah canım teşekkür ederim
0 oy
önce (2,390 puan) tarafından
Bence ilki daha zor ben öldüm öldüm dirilmiştim hastaneyi ayağa kaldırmıştım çocugun kafası gelmişti ben zorla ayağa kalkmıştım koridorda gezmiştim başım felan dönmüştü hemen yatırdılar sonra doğurmuştum zaten. Şimdi 2 buçuk aylık oğlum var sabaha karşı aniden suyum gelmişti bu sefer hemen hastaneye gitmedim orda açılman olana kadar sancı çektiriyorlar diye suyum da öyle şarıl şarıl gelmiyordu zaten sancım hafiften vardı gelip gelip gidiyordu akşam 8 buçuk da hastaneye gittim 5 cm açıklığım varmış hemen doğuma aldılar beni pilates topu verdiler sancım geldikçe onun üstünde zıpladım sürekli salavat getirdim çol güzel geçmişti ebelerim çok iyiydi bu sefer kendimi hiç sıkmadım hep kendime destek verdim sakin olucaksın sancın gelince ıkınıcaksın diyip durdum sonra açılmam baya oldu hemen yatırdılar beni ıkınmam gelince ıkındım hiç bağırmadım çok güzel ve kolay geçti doğumum ben bile bu kadar beklemiyordum o yüzden sen sakin ol taktikleri uygularsan inşallah kolay olur :)) 
Ay hadi İnşallah benimde kolay geçer umarım;)
önce (2,390 puan) tarafından
İnşallah canım benim
0 oy
önce (14,742 puan) tarafından
İlkinde 16 saat çektim hastanede ikincide 8 cm açılmayla gittim 10 dk bulmadı doğurdum:) 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 137 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,818 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 141 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 247 göst.
27 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Masum anne (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 276 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde bendemistim (654 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,560 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...