+2 oy
899 göst.
önce Diğer kategorisinde (235 puan) tarafından
Kızlar gusül abdesti alma konusunda çok gevşek davranıyorum aşamadım bir türlü bu durumu. Uzun Zamandır namaz kılmıyorum ve nasılsa namaz kılmıyorum ne diye hemen duşa gireyim diyorum yada şu işte bitsin sonra falan derken bazen bir gün geçiyor. Nefret ediyorum böyle kalmaktan ama bir türlü toparlayamadım. 

35 Cevaplar

+1 oy
önce (1,127 puan) tarafından
Bu işin sonu vesveseye vesvese de depresyon a götürür. Le ilehe illellah de kalk kendine gel :)
-Reklam-
0 oy
önce (298 puan) tarafından
Bence bura yazmak yerine besmele çek sonrada git duş al abdest al hamileymişsin namaz kıl kuran oku dua et böyle alıştırma kendini pis pis gezme ben her duşta gusül almadan çıkmam sende kendini öyle alıştır her an ölcekmiş gibi yani Allah korusun insanın başına her türlümiş geliyor kaç gün yaşayacagız bilmiyoruz erken doğum olur geç doğum olur mesela ben istemem pis pis doğuma gitmeyi doguma girmeden hatta çok düşünürdüm ya masada kalırsam ya ölürsem diye sende bi yerden nefsini yen
0 oy
önce tarafından
Sabah uyanır uyanmaz duş al sonra işin ras gider öyle gezersen ne yaparsan yap haram 
önce (235 puan) tarafından
Valla her işim ters gidiyor zaten
0 oy
önce (318 puan) tarafından
Namaz kılınıyor diye abdestsiz gezmek doğru değildir ben her duşa girdiğimde yine abdest alırım kendinize alışkanlık haline getirirseniz zor gelmez. 
0 oy
önce (2,437 puan) tarafından
Yorumunda hamile olduğuna denk geldim canım, bence doğuma kadar kendini buna alıştır çünkü bebek olunca çok daha zor ama bizde öyle emzirmeyin derler yani hep buna dikkat ettim çocuğumun boğazından öyle bir süt damlası dahi geçsin istemedim 
Bilmiyorum valla dışardan nasıl görünüyor bilmiyorum ama çıkmaz bir duruma girdim. Olmuyor olmuyor yapamıyorum
0 oy
önce (741 puan) tarafından
Gece bende dış almaktan korkuyorum ama şunun bilincinde olun gusül abdesti için bir namaz vakti geçirildiğinde harama giriyorsunuz. Yine gusulsuzken birşey yiyip içmek mekruhtur. Zorunlu bir durum olmadıkça hemen temizlenilmelj ve abdest alınmalı canım. Haram olduğunu unutmadan aksatmazsin
0 oy
önce (1,650 puan) tarafından
Canım bir şekilde bunu yenmen lazım çocugun olunca dahada zorlaşacak ınanki hem sağlık açısından hem dinsel açıdan kötü birde evinin bereketi kaçar ve üç harfliler yanaşmaya çalışır o şekilde gezersen içindeki nefsini yen şeytanın bacagını kır abdestini al mis gibi abdestli yat uyu :) 
Ya zaten gece duş aşırsan üç harfliler sana aşık olur falan dediler. Ben korkmaya başladım bıraktım. Sonra gündüze erteleyince öyle kaldı bir namaz vakti iki namaz vakti derken uzadı günleri buldu
önce (1,650 puan) tarafından
Hayır banyoya çıplak girme ve banyoda gece fazla kalma yani yataktan kalkınca üzerine havlunu al öyle git besmele çek git banyoya hiç bişi olmaz kokrma
0 oy
önce (5,327 puan) tarafından
Kiz enfeksiyon olmuyor musunuz hemen dus almazsam aninda enfeksiyon oluyorum ben hemen dusa girmem lazim hem emzirirken dikkat ederdim oyle emzirmezdim aliskanlik artik kendimi direk dusa atiyorum 
lavaboya gidince jel döküyorum hani koku vs kalmasın diye.. Ama duş almak çok zor geliyor
önce (5,327 puan) tarafından
Bunun zorlugu almaz on dk bile sürmez
0 oy
önce (1,038 puan) tarafından
Gece 2 de olsa o duşu alıyorum ben korkuyorum bilmem ne demişsin bunların temeli şeytandandır  uzun uzun yazmaya gerek duymuyorum herkes söylemiş zaten 

Bebegimden önce ben de bi tık üşeniyodum ama senin gibi 1 gün falan değil 1- 2 saat maksimum. Çocuğum olduktan sonra cenabet emzirmek istemedim kendi pisliğimi çocuğuma bulaştırmadim 

Uyanır uyanmaz ilk işin o olsun eğer gece geç oldu diyorsan sonra başla sil süpür yaptığın işler bereketli rahmetli olur bacım ne bileyim ben kendimi temizlemeden ev temizliğini temizlikten saymam yanlış anlama beni ya da anla bilemedim hani.....
Yok ya her lafı hakediyorum ben. Nefret etmeye başladim kendimden
önce (1,038 puan) tarafından
Canım sanirim sen hamilelikte psikolojik ya da fiziken  zorlaniyorsun  laflarindan bunu çıkarıyorum nefret neden edesin kendinden
0 oy
önce (29,056 puan) tarafından

Yani kusura bakma ama bakacaksan da bak 

İğrenç bir durum... Ve çok itici 
Hamileymissin çocuğun hakkına da giriyorsun herşey anne karnında başlar çok pişman olursun demedi deme.
0 oy
önce (267 puan) tarafından
Bak canım hamileymissin bebeğinin manevi olarak etkilenmemesi için bari çaba göster. Ben caiz olmasına rağmen cunupken emzirmem asla. Yediğime ictigime dikkat ederim. 
0 oy
önce (350 puan) tarafından
Şeytana uyuyorsun hemen gir duşunu al senin öğün yaptığın yemek bile haram oluyo cocuklar yiyo günah cnm uyma şeytana rabbim şeytanın şerrinden korusun 
0 oy
önce (1,880 puan) tarafından
Bir gün mü ben anında alırım saat kaç olursa olsun 
0 oy
önce (697 puan) tarafından
Gece korkuyorsun madem sabah kalkar kalkmaz al duşunu nasıl rahat ediyosun ?
0 oy
önce (252 puan) tarafından
Her şeyi geçtim nasıl rahat ediyorsun o şekilde vücudunda yapışkanlık hissin olmuyor mu? Sana tavsiyem birliktelikten hemen sonra anında gir duşa bunu bir kural haline getir zamanla alışkanlık haline gelir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 104 göst.
0 oy
7 cevap 107 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Miniktirtil (1,735 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 238 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zehra995 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 246 göst.

408,421 soru