+1 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (173 puan) tarafından
Kizlar biliyorum çok fazla post açtım ama sormam gerekiyor adetim gecikeli 5 gün olacak yarın sadece böbrek ağrım ara ara oluyor kasık ve sık idrar var geç döllenme olabilir mi 

3 Cevaplar

+1 oy
(156 puan) tarafından

1 ay 2 hafta gecikti hamile olduğumdan ruhum duymamış :D

Dedim kesin menepoza girdim 

Ama hiç bir belirtisi dahi yoktu 

Test yaptım çift çıktı inanmadım çünkü 7 sene çocuğum olmadı

Doktora gittim  2 buçuk haftalık hamilesin dedi

Ben şok :D

Ama hesap ediyorum hocam dedim 1 ay 2 hafta gecikti 

Geç döllenme dedi bana çok şükür kızım 1 yaşında 

(173 puan) tarafından
Maşallah canım rabbim evladını sana bağışlasın benim adete iki gün kala sancım vardı sonra bitti şimdi sadece kasık,kabızlık,ara sıra böbrek ağrım ve 5 gün gecikme şansım ki sağlık ocağı Dr ler grevde
(156 puan) tarafından
Stres merak üşütme bunlarda tetikleyebilir
(173 puan) tarafından
Belki normalde en geç 35 gün adet olmam gerekiyordu bugün 40 gün oldu tık yok inşallah rabbim nasip etmiştir yoksa rahim filmi cektirecektim hazırlık yapiyordum
(156 puan) tarafından
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(907 puan) tarafından
Benim kizimda bir hafta geç döllenme, hiç bir belirtim vs olmadı. Adetimde gecikmemisti öğrendiğimde beta değerim 50lerdeydi seninki idrar yolu enfeksiyonuna benziyor 
(173 puan) tarafından
Olabilir teşekkür ederim
0 oy
(330 puan) tarafından
Ben hamileyken ilk dönemler aşırı böbrek ağrısı çekmiştim ve kasık ağrısı bacağa vuran olabilir de neden olmasın 
(173 puan) tarafından
Evet aynen öyle idrar yolu enfeksiyonu olması için idrar yaparken ağrı yanma ilişkide ağrı oluyor bende bunlar yok aklım iyice karisti
(330 puan) tarafından
Yani her ihtimal olabilir idrar yolu enfeksiyonu her zaman aynı belirtileri maalesef vermiyor ama gebelik şüphesi varsa 2 günde bir test yap bı bak bakalım
(173 puan) tarafından
Hayırlısı ile inşallah sabah yapacağım teşekkür ederim yorumun için
(330 puan) tarafından
Rica ederim hayırlısı olsun inşallah

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 39 göst.
0 oy
2 cevap 65 göst.
28 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bugra (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
3 cevap 76 göst.

409,813 soru

12,321,075 cevap

38,954 kullanıcı

Kategoriler

...