0 oy
116 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4 puan) tarafından
Hayırlı geceler 4 yaşında kızım var aksamlari yatma saati tek bacağının agridigini söylüyor neden olabilir sizlerinde çocuklarıniz bu şekilde söylüyor mu boy uzumasindan olabilir mi 

9 Cevaplar

0 oy
önce (2,201 puan) tarafından
Romatizmal sebepleri de olabilir bence doktora görünse iyi olur 
önce (4 puan) tarafından
Sıra aldım canim birde başına gelen var mı diye yazmak istedim
-Reklam-
0 oy
önce (1,529 puan) tarafından
Normalde çift bacakta olurmus 5 yasina girmeden tek bacagim agriyor dedi hatta topallayarak yürüdü bi süre hemen ortapediye götürdüm hic bisey cikmadi yürüme ağrısı dediler hatta kızdım tek bacagi mi buyuyor sadece 1 tanesi agriyor diyor cpcuk ne büyüme agrisi diye. Doktor bir bacak daha yogun agirdigi icin diğerinin ağırıdığını fark etmiyordur dedi 
önce (4 puan) tarafından
Her zaman demiyor bazen 3 4 gün diyor sonra bişey demiyor sonra tekrar başlıyor yani devamlo birşey değil
0 oy
önce (1,342 puan) tarafından
Otururken oynarken tek bacağına falan yükleniyor olabilir mi bir takip edin
0 oy
önce (1,866 puan) tarafından
Oglumda gecen sene uykudan uyanir ağlardı iki bacağını gosterip agriyor derdi doktor büyüme ağrısı demisti
0 oy
önce (3,339 puan) tarafından
Bilmiyorum ama benim hala aklımda uyumadan önce ağlardım resmen kollarım bacaklarım gerilirdi uzadığım için sanırım 
önce (2,426 puan) tarafından
Benimde benimde bileklerimin ağrısı hâlâ zihnimde ama komik olan çok uzun da olmadım:))
0 oy
önce (587 puan) tarafından
Bizimkide 3 yaşında sürekli acı acı diyor sol dizini tutup bizde ortopediye götürdük boyu uzuyor dedi topallıyor dedik boş bişe olmaz dediler  
0 oy
önce (291 puan) tarafından
1 buçuk senedir kızımda bu ağrılar var gitmediğim doktor kalmadı ve hala araştırılıyor agustosta 4 yaşına basacak ilk kez kalbinin delik olduğunu ögrendik degerleri yüksek çıkıyor insllah bişey çıkmaz içinin rahat etmesi için bi götür bence
önce (4 puan) tarafından
Rabbim hayırlı haberler aldırsin inşallah kortugunjz yere ugratmasin rabbim
0 oy
önce (5,153 puan) tarafından
Bazen olmaya bilir o yuzden kan tahlili yaptir cnm     benim bir ogrencim bacagi hep ağrıyordu  annesine kaç kez dedik  oda  boyu uzuyor o yüzden deyip durardi milletin zoruyla hastaneye gitti altında farklı bir hastalık cikti
0 oy
önce (42 puan) tarafından
Bi doktora götürmelisin ben seni korkutmak istemem asla büyüme agrısı olabilir romatizma olailir lösemide bacak agrısı ile biliniyormuş dediğim gibi beni yanlış anlayıp korkma ama tedbirini elden bırakma için rahatlasın

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 237 göst.
0 oy
0 cevap 17 göst.
0 oy
2 cevap 41 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,946 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 131 göst.

408,335 soru

12,267,541 cevap