0 oy
72 göst.
önce Diğer kategorisinde (91 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 2.5yasinda kızım var  muhabbet  kuşunun tüyünden alerji oluyor yarın petshopa geri verecem 1 yıllık kuşumuz  .içim hiç rahat değil alanlar iyi bakmaz diye siz olsaniz ne yapardınız 

4 Cevaplar

0 oy
önce (793 puan) tarafından
Annem alerjik astım hastası . Kedilere de dehşet alerjisi var 2 kedi bir köpekle yaşıyor hayatta vermez kimseye ama ben alerjiden vermek istediğinizi düşünmüyorum 1 senelik kuş 

alerji yeni mi çıkıyor 
önce (91 puan) tarafından
Evet öksürugu hiç gecmiyor
Aile hekimimiz söiyledi
Anladım geçmiş olsun
önce (1,076 puan) tarafından
Aile hekimi test vs olmadan nasıl anladı benim oğlumun ciddi ciddi kediye kuşa alerjisi var
Ciğerlerde bir şey yok işte hastalık vs yoksa evde ****** var mı diye soruluyor büyük ihtimal o şekilde
-Reklam-
0 oy
önce (3,935 puan) tarafından
Ben alerji değilde, oğlum kuşu hiç rahat bırakmadı çok rahatsızlık verdi kuşa üzüldugum için bir başkasina vermek zorunda kaldım. Bazen diyorum iyi ki verdim 3 yaşındaki çocuk laf anlamaz kuşada yazık. Kızın kötü oluyorsa ver canim yapacak birşey yok elbet kuşu alanlar iyi bakar merak etme 
0 oy
önce (1,533 puan) tarafından
Kızım daha önemli tabi ki verirdim ama içim buruk çünkü bende severim hatta besliyoruz bile alerjisi olduğunu nasıl anladınız bilgi verir misiniz 
Hasta değil ama sürekli öksürügü var .aile hekimi evde ****** besliyormusunuz dedi
önce (1,533 puan) tarafından
Bu arada geçmiş olsun ver o zaman napcan çocuğun için hayırlı geceler
Hayırlı geceler
0 oy
önce (1,335 puan) tarafından
Alerji kötü bişey ya bende polen zamanı cam açamam evde kızımın polene alerjisi var diye yani eğer kuş tüyünden alerji olduğuna eminseniz vermeniz sizin hayrınıza olur 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 306 göst.
4 gün önce Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
+1 oy
35 cevap 468 göst.
3 gün önce Alışveriş-Hediye kategorisinde Zuzu2 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 77 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,673 puan) tarafından soruldu

408,406 soru

12,270,254 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...