+1 oy
154 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,309 puan) tarafından
Kızlar oglum 32 aylık benim oyun alanina goturdum ben baslarinda bir gorevli yok birsey yok alana giren saatleri dolanlari takip ediyorlar sadece icerde gorevli yok yani Allah korusun cocuk bunlar biri iktirse kaydiraktan ters sekilde düsse yada oglum iktirse baska cocuga zarar verse anne olarak mudehale etmem gerekiyor demi kadın uyardi beni yalniz oyun alanlarina cıkmiyoruz diye ters birsey olsa sorumluluk alabilcek misiniz dedim yuzume bakti gecti acikcasi bozuldum yani orda bir kac gorevli olmasi gerekmiyor mu ben mi yanlis biliyorum 2 gorevliyle oyun alani isletiyorlar  

9 Cevaplar

+1 oy
önce (653 puan) tarafından
Benim oğlum 2018 de kolunu kırdı karşımızda muhatap kimse bulamadık bile kamera yok kişi yok şahit yok orada olduğunu ispat bile edemedik 
Kötüydü pek giden yoktu
önce (5,309 puan) tarafından
Terasla forum daha cazip geliyor bize ama en cok terasi seviyorum forumuda eve yakin diye iste
Form güzel meydan da sukutur sürüyoruz gelince carfursa pahalı
Ön kismı demi genis yapmislar orayi
Evet zemin güzel bide anamın mahallesi güzel
-Reklam-
+1 oy
önce (4,078 puan) tarafından
Ben Yalova'dayım daha bugün gittik bayağı görevli var bizim gittiğimiz oyun alanında..kalabalık oluyor zaten pazar günleri de bayağı.  Siz nerde oturuyorsunuz.  Fazla olmalı tabi ki görevli sayısı. 
Tabi ki takip eden görevliler olmalı canım büyük küçük çocuklar bir arada oluyor . Olmasa bile birbirlerine , kendilerine zarar verebilirler . Gidince bence konuşun görevli sayısını artırın diye .
Calisanlarla olmazda acaba kimle konusulmasi lazim ki avm yoneticisi falan oluyor mu ki
Tam olarak bilemiyorum canım ben avm içinde götürmüyorum ama konuşulabilir yine de onlarla ilgilenen birileri vardır herhalde
Bir arastirmak lazim
Evet canım
+1 oy
önce (3,914 puan) tarafından
Avcılar'da bir AVM var oraya gidiyorum görevli yok ben oğlumu gozetliyorum, ama görevli de olmalı o da bakması lazım. Bir başka avmye gittim orada 1 tane görevli vardı, yeterli değil 2 kişi olmaları lazımdı çocuklar her an herşey yapabilir
Iste olmasi gerekiyor her kaydirak basinda bir tane olmali cunku cocuklar birbirini iktiriyor acele ediyor Allah korusun ters bir sekilde iktirse zarar gorur bugun hem oglumu uyardim takip ettim hem baska cocuhu uyardim daha kaydirak bitmeden arkadan geldi cocuk o da cocuk
önce (3,914 puan) tarafından
Evet çocuklar malesef anlamaz ki yaptıklarını şeyin yanlış olduğunu bilmiyorlar. Ben haftasonu götürmüyorum, tek görevli var ee sizide almıyoruz diyorlar. Ben oğlumu biliyorum oynar kimseye de zarar vermez bir başka çocuk öyle hele ki 2 yaş büyükse farklı davranıyor.
Ustunluk saglamaya calisiyorlar canım buyukler hafta ici annemle esim calisiyor benim mecbur haftasonuna kaliyor bizim oyun isi ya annemle gidiyorum ya esimle bebek arabasi esyalar falan olunca birinin zapt etmesi gerekiyor
0 oy
önce tarafından
Bizim gittigimizde oyle de biz kebdimizde giriyoruz 
önce tarafından
Valla her yerede girip ciktik biz biz playlanda gitmistik orda oyleydi ama burda gimsa marketler var duymussundur belki orda oyun alani var oglumu almiyolar 3 yastan asagisi yasakmis baslarinda biri yok bi tane kiz calisiyo ters bi durum olursa mudahale ediyo amz dusen olsa havada mi tutacak yoo orasi da oyle
Cocuklarimiz Allaha emanet desene azicik sosyallessinler diyoruz kaygiyla bekliyoruz
önce tarafından
Haklisin ben jetonlu oyuncaklara bindiriyorum oraya gidince
Onada biniyoruz canimda oynayan cocuklari gorunce aglamaya basliyor oynamak istiyor bugun kum kismina sokmadim diye avmyi yikti normalde babasi varken ona da sokuyorduk bugun annemlere gecicez aksamda misafir var diye sokmadik avmyi inlettik :)
önce tarafından
Alisinca oyle oluyo benimki ds gimsadaki o oyun alanina ilk gittigimzdw girmek istedi yasi tutmuyo dite almadilar o zaman cok agladi istedi bi daha da isremedi
0 oy
önce (1,283 puan) tarafından
olsada görmezden geliyorlar ayirmaya bile kalkismiyor hemen basini cevirip baska yere kayboluyorlar
Ilgilenmiyorlar mi cocuklarla canim
önce (1,283 puan) tarafından
yok kiz gozumun önunde tabi bizde oyun alani disindayiz ama goruyoruz seslensende bakmiyorlar oglumdan kucuk kiz cocugu kafasina oyuncakla vurdu k8z gordugu an basini cevirip gitti Allahtan sert vurmadi da bisey olmadi
Allahım ya insan bir bakar mudehale eder  o sekilde olmaz diye Allah korumus
0 oy
önce (2,184 puan) tarafından
Ben yada eşim girer kızımın yanına tek bırakmadım hiç ztn tek birakanda gormedim
Kaydirak basında durmuyorlar canım mesela oraya velilerin cıkması yasakmis ama olaylar zaten orda oluyor cocuklar kaymak icin birbirini itiyor
0 oy
önce (1,525 puan) tarafından
Avm deki cocuk oyun alanlarinin bazilarinda gorevliler var bazilarinda yok. Benim oglumda 31 aylik babasi veya benkmle giriyor oyun alanina veya kum alanina. Girevli olsa da kendimiz 8lgileniyoruz. Ama  sanirim 3ten buyukler kendileri griiyorlar 
Ic kısma girdim bende ama kaydırak tepesine cikarmadilar ama zaten orda itiyorlar birbirlerini orda da bir gorevli olmasi gerekmiyor mu
0 oy
önce (266 puan) tarafından
Bazı oyun alanları bu yuzden 4 yaş ve üzeri alıyor bazıları daha küçük yaş grubunu alıyor ama çocuğunuzla bekleyin sorumluluk sizde diyor. Sizinki daha tuhafmis ya anneye izin ver ya da adam gibi başında dur 
Kaydiragin ustune cikarmiyorlar canim ordaki alana ama orda itiyorlar birbirini orda da bir gorevli olmasi gerekmiyor mu
önce (266 puan) tarafından
Normalde olması gerekiyor ama kanunlara kim uyuyor ki güya orada çalışan var mı var bitti onu da hem temizlik hem giriş çıkış saat kontrolü hem çocuğa bak hem onu yap hem bunu yap diyerek alıyorlar kimse ne adam gibi çalıştırıyor ne adam gibi çalışıyor
0 oy
önce (2,196 puan) tarafından

Görevli olması lazım. Bizim gittiğimiz yerlerde oluyor genelde. Bahsettiğim oyun alanları yemek mekanlarının kendi oyun alanı ondan da olabilir. Birinde yok sadece onda da eşim ya da ben dururuz. 

Bu arada iktirmek değil ittirmek veya itmek <3

Arada yoresel agiz kullanmışım :) asagida bekledim bende ama olay yukarda oluyor kaydırak kısmında birbirlerini itebiliyorlar hatta oglum tam kayarken ondan kucuk kiz cocugu vardi ona zarar vermesin diye top havuzuna girdim cocuk toparlanamamisti daha

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 78 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,152 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 27 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 410 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.