0 oy
27 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından
Hanımlar merhaba bu soruyu gebelik takipte sordum dönen olmadı 28 günde bir adet oluyorm bugün 13uncu günü az önce 3 parça sarımsı akışkan kokusuz bir akıntı geldi ne olabilir bu sizcee yumurtlama belirtisimi yoksa yumurta olgunlaşma büyüme dönemimi ilk defa böyle birşey geliyor başıma tüp Bebek sürecindym doktorum D3 ve folik asit kullanmamı istedi acaba bn bunları kullanmadan önce yumurtlama gormuyomuydm kullandığım vitaminler sayesinde yumurtlama baslamismi

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,875 puan) tarafından
Benimde hep yumurtlama zamanı akıntım olur 
önce (18 puan) tarafından
Benimde hep oluyor ama normal şeffaf kokusuz bugün ilk defa sarımsı gördüm hani enfeksiyonda değil ağrım yok yanma kaşıntı hiç yok kokuda yok
-Reklam-
0 oy
önce (16 puan) tarafından
28 günlük bir döngü için 13,14,15 yumurtlama dönemidir tahmini akıntı da yumurtlama döneminde gayet normal bende arada olur bazen çok bazen az, tüp bebek tedavisi görüyorsan doktorun daha iyi bilir tabi ama, normal yollarla hamilelik için adetin 12. gününden itibaren ovalasyon testi yaparak en koyu çift çizgi gününüzü yani yumurta çatlama gününüzü netleştirip o günleri değerlendirebilirsiniz hakkınkzda hayırlısı olsun inşallah 
Çok teşekkür ederim gelecek ay basliyalim dedi doktor inşallah dua edin inşallah bu ayda hamile kalırım tüp Bebege gerek kalmaz Allah razı olsun simdiden
önce (16 puan) tarafından
En güzel şekilde gelsin inşallah cümlemizden razı olsun canım
Aminn çok teşekkür ederim mm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 51 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Elifenur (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 20 göst.
0 oy
2 cevap 31 göst.