+1 oy
288 göst.
önce Diğer kategorisinde (791 puan) tarafından

Eşim yanımda kükrüyor resmen . Oğlum da sürekli yatağında dönüp duruyor vallahi sinirden uyuyamadım ya . Gülüyorum birde artık :D. tövbe estağfurullah . Siz niye uyumadınız bari azcık yazışalım :woot:

16 Cevaplar

0 oy
önce (1,641 puan) tarafından
Eşim geç geliyor işten biraz yanında oturayım dedim. Bir de uyku tutmadı oğlum ağladı bugün uyuturken baya. 
önce (791 puan) tarafından
Bak canım şu an oğlun büyük ihtimal atak dönemlerinden bir tanesini yaşıyor 13 aylık dedin oradan tahmin ediyorum . biliyorum çok ama çok zor kendim neler yaşıyorum ki o aylarında da çok çektim sinir krizlerine girdim inan saç baş kalmamıştı … ama ne yaptım saldım mesela oğlunun normalde bir uyku düzeni varsa hiç korkma o düzen bozulmuyor bırak ne zaman istiyorsa o zaman uyusun çünkü sen kendimi yıpratmanla kalıyormuşsun ben bunu öğrendim
-Reklam-
0 oy
önce (336 puan) tarafından
Oğlum uyumadi esim yatti erkenden falan filan nirsuru sebebi var 
Uyumayınca uyumuyorlar işte ah ah …
önce (336 puan) tarafından
Evet malesef bide anlayışlı bir eş olması gerekiyor
0 oy
önce (4,297 puan) tarafından

Küçük sıpami emzirdim uyuttum 

Büyük sıpam makarna istedi onu yaptım 

İlikli kemik kaynatmistim onu bardakladim 

Şimdi Nescafe mi türk kahvesi mi yapsam diye düşünüyorum 

1 vücuda kadar eşim baktı çocuklara ben uyudum uykumu birazda olsa aldım o yüzden rahatım 

Seninkide uyur inşallah 

Ayy uyuyor uyumasına da dön dön yatakta sürekli dönüyor ne varsa :s o döndükçe uyuyamıyorum sabah ta kalkamıyorum çok zorlanıyorum uyku düzenim bozuldu yine :/. Allah analı babalı büyütsün bu arada
önce (4,297 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun

Hiç değilse yatağında canim benimki oturmak odasında nöbet tutturuyor
Benim de öyle dönemlerim oldu gerçekten . Tekrarlar mı bilmiyorum ama babası bir uçta ben bir uçta uyuyakalıyorduk sonra bakıyordum o da yerde bir yerde uyumuş yatağına yatırıp bizde yatağa geçiyorduk galan :D
önce (3,329 puan) tarafından
Bazen limonu durumlar da olsa kalbinizin temizliği cok güzel. ❤️❤️❤️
0 oy
önce (131 puan) tarafından

Uykum var ama neden uyumadığımı bende bilmiyorum. Bebeğim uyuyor ve işe yarar bir şey de yapmıyorum. Muhtemelen sabahın köründe uyandığımda pişman olacağım. :) Uyumayı deneyeyim bari. İyi geceler

Aynı sorun bende de oluyor inan ki . Uyku düzenim bozuldu yine neden bilinmez :/. İyi geceler canım
0 oy
önce (720 puan) tarafından
Canım hâlâ daha sizin yanınızda mı yatıyor çocuk ?
Evet çünkü başka odam yok :D yatağı bizim odamızda :)
önce (720 puan) tarafından
Ay ilerleyen zamanlarda çok zorlanabilirsin canım oda ayırırken❤️
Yapacak bir şey yok :)
0 oy
önce (103 puan) tarafından
Oğlum uyumadı bu gün üçe kadar. İki yaş dolu dolu geldi. Bir de ablasını uyandırdı şaka gibi:) Şimdi kendisi uyudu ablası uyanık. İkimiz de dikiliyoruz öyle:))))
Of valla ben de uyudum ama nasıl uyudum yani bilmiyorum gerçekten her yerim ağrıyor … hiç kaliteli uyumamışım
0 oy
önce (1,409 puan) tarafından

İdilll Eymen yine uyumamaya başladı ya beynim patlicak dk başı uyanıp ağlıyor :'(

Kız naptiysam olmadı ben şaştım kaldim İdil ya
Benim kuzenlerimde öyleydi yavrum işte büyüdüler geçtiler büyüyünce geçer artık
Ne kadar büyümesi geriyor daha 3 e ne kaldı şurada
Kuzenim 5 yaşında hala ağlayarak uyanıyor geceleri
HasbiAllah napcam ben ya hiç birşey kâr etmiyor
0 oy
önce (3,440 puan) tarafından
Benim oğlan 9 da uyudu 12 gibi uyandı saat 4.16 halen daha bekliyoruz ne bekliyorsa artık kızım sabah okula gidecek yatsam 7.30 da kalmam lazım oy oy
Bende uyudum ama saat 5 e geliyordu koca katılı olacağım galiba
0 oy
önce (1,276 puan) tarafından
Benim kız uyumuyo bayilcam uykusuzluktan 
:/. Çok zor uyumayan bebek
0 oy
Off offf diye giriş yapayım uyku dertlisi biri daha geldi : D bu dönüp durma benim oğlumda da var çok değişik pozisyonlarda yatıyor bazen :D 

Ben de dün oğlum ara uykusunu geç saatte yapınca gec yatacagini biliyordum ama saat 3bucuga kadar sürdü malesef. Onu uyuturken ben de bir saat uyumuşum simdi uyandım. Evimde yapmam gereken işler var şuan kararsızca düşünüyorum yatsam mi kalksam mi ? Ama kalkarsam oğlan uyandığında ben hiç uyumamış olacagim :(
Evim de ki işler hiç umrumda olmaz valla uykuya ayrı sempatim var :D
Bende çok iyi değilim ev işlerinde ama artık bakmam gereken noktadayim :D uyku en güzeli :))
0 oy
önce (171 puan) tarafından
Valla ben sırf horladıgı için odamı ayırdım cocuklarımla ayrı odada yatıyorum adamın gönlü olsun dıye cocuklarımı uykusuz bırakamam bende cok rahatsız olurum sesten uykusuz kalmaktansa ayrı odada yatsın 
Ben ayırmam ama bugün mesela içeride yat diyeceğim arada bir kafa dinlemek gerekiyor mahvolduk ya
önce (171 puan) tarafından
Ben ayırırım cocuklarım ve ben uykusuz kalacağıma gıtsın Baska odada yatsın
0 oy
önce (3,329 puan) tarafından
Kız ben perisan oldum bu 10 gündür. Oğlum zaten uykuyu sevmez gece 4 5 kalkar gündüz de toplam 2 uyku yapar o da 40 dakika en fazla. Ama bu aralar gece 6 7 8 kez kalkıyor sabah 8 de güne başlıyor ve sadece mjz miz. Yanından kalktığım an ağlıyor, gündüz uykusu daha az azaldı bu bebek daha 6 aylık ben napicam ya
O dönemleri hiç hatırlamıyorum hatırlamak ta istemiyorum :D
0 oy
önce (676 puan) tarafından
Yataktan koçanı yolla canım benim herif te aslan gibi kükrer maşallah tam 4 aylık kızım uyudu derim eşim başlar horlamaya kızımın gözleri falcata gibi acılır en son çözüm oğlumu yanıma alıp babasyi çocuk odasına atarım hepimiz huzurlu uyuruz ama kızım sağolsun 5bdk bir uyanır  
İçeriye git yat diyorum arkasını dönüyor gitmiyor bugün içeride yat diyeceğim valla öldük ya
0 oy
önce (676 puan) tarafından
Bebeklerin atak dönemi hiç uyumuyolar ben gece toplam 1 saat uyuyorum dur gündüz zaten uyuma şansım hiç yok inan ki artık vücut bile dayanmıyor 
Atak dönemi falan geçti bizim atak kalmadı da 2 yaş sendromu başladı işte
0 oy
önce (3,119 puan) tarafından
Sabah işe gidecem ama sabaha kadar surekli uyanan kizim var cok yoruldum 
Allah kolaylık versin canım
0 oy
önce tarafından
Napalm biz mi çocuğu gelip uyuyalım bazen saçmalıyorsunuz
önce (3,894 puan) tarafından
Hoşuna gitmiyorsa yorum yapma bacım bu ne şiddet bu ne celal
Allah aşkıma gel uyut :D ndjdjdjjdj

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 61 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Esmerim53 (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 105 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Anneymben (687 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.
24 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (248 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 66 göst.

408,341 soru

12,267,719 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...