+1 oy
107 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14,745 puan) tarafından
5 aylık bebeğimin 3 gündür düşmeyen ateşi vardı 39.0 38.8 38.1 calpol verince düşüyor ama etkisi gidince çoğalıyor. Gece kalktık emzirdim titremeye başladı ateşi de vardı aldım hastaneye götürdüm birşey yapmadılar ne yapacağım bilmiyorum:( yalan söylüyor gibi oldum doktor pek inanmadı ama  o kadar sıra bekledik düştü zaten 37 ye :( gece gece 2 saat hastaneye gittik geldik canı sağolsun da sonucunda iyi edecek birşey verselerdi keşke 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (793 puan) tarafından
Aklında bulunsun hastaneye gideceğin zaman ateş düşürücü herhangi bir şurup verme veya müdahalede bulunma ben de bu şekilde olmuştum teyzem söyledi bana da 2 tane çocuğu var onun da işte tecrübe .

Öyle müdahale etmesen gidince yani ateşli vs. En azından müdahale edip ilaç yazıyorlar 
önce (793 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bu arada
önce (14,745 puan) tarafından
Panikle çok az içirdim çocuk titriyordu resmen dudakları mosmor olmuştu ilk kez başıma geldi böyle birşey :(
önce (865 puan) tarafından
Aynı hatayı ben yaptım ateşliyken ilaç içirmeden götürdüm. Sıra beklerken 40 dereceye çıktı oğlumun ateşi. Doktora diyebilirsiniz en yüksek şu ateşi gördük gelmeden ateş düşürücü verdim diye. Yalandan yere eziyet çekiyor çocuklar sıra beklerken.
-Reklam-
+1 oy
önce (20 puan) tarafından
Enfeksiyon var büyük ihtimalle bebeğinizde geçmiş olsun malasf böyle olabiliyor keşke şurup içmeden goturseydinz inanmıyorlar diğer türlü 
Evet boğazları kızarmış fakat kan alsam sabah çıkacak yarın getirin çocuk doktoru belki başka kan ister 2 kez alınmasın dedi yolladı :/
önce (20 puan) tarafından
O daha iyi olmuş en azından tam anlamıyla bakilir çocuğa neyi varmış diye Rabb'im acil şifalar versin
+1 oy
önce (766 puan) tarafından
Benim de kızım öyle oldu ilk defa tanesi dusmedi tırnakları morardı titremeye başladı 2 kere götürdük antibiyotik verdi dusmedi ikincide doğru antibiyotik verdiler öyle kendine geldi. Bu seferki ateşler düşmüyor nedense . Gecmis olsun
+1 oy
önce (1,866 puan) tarafından
Kan tahlili yapılmadı mı enfeksiyondan  düşmez  boğazı mı kızarık bakılmadı mı
Yok canım sadece boğazı kızarık dedi kan bugün bakılacak
+1 oy
önce (267 puan) tarafından
Canım mutlaka normal çocuk doktoruna git detaylı kan istesin muhtemelen enfeksiyon vardır tedavisiz düşmez o ateş 3 gündür geçmiyorsa viral bir şey olamaz. Benim 4 yaşındaki kızımın cuma cumartesi burun akintisi vardı normal grip sandım pazar sabahı yani dün sabah öyle şiddetli bir öksürükle uyandı ki boğuldu resmen. Aksama kadar öksürük ve hafif ateş devam etti en fazla 38e çıktı düştü normalde bugün sağlık ocağına götürürüm diye bekledim ama akşam öksürükten nefes alamaz oldu nöbetçi çocuk doktoruna gittik. kanda ve akciğerde bayağı yüksek enfeksiyon çıktı yatış verecekti kızım durmayacağıni bildiğim için eve getirdik şimdi 2 antibiyotik ve hava kullanıyoruz evde. Düşün yani sadece yarım gün öksürük ve hafif ateşle böyle oldu. Ne olursa olsun senin ulfakluk daha bebek ve 3 gün ates varmis o an hafif yukske olsa bile de hemen bakılması gerekirdi doktor baştan savmis resmen. Bugün kesinlikle ihmal etme canım cok geçmiş olsun 
Sağol canım size de geçmiş olsun. Kesin götüreceğim yok 4 gün bugün daha geçmedi ateşi
+1 oy
önce (4,096 puan) tarafından
Benim oğlumda böyle olmuştu boğaz enfeksiyonu deyip antibiyotik başlamışlardı sonra bir anda tüm vücudu benek benek oldu 6. Hastalık geçirmiş inşallah hemen düzelir çocuklarda ateş çok zor
+1 oy
önce (3,122 puan) tarafından
Canım benim kızım da böyle bi hastalık vardı ateş düşüyo geri geliyo, tam gecti diyorum sar başa. Hastanede zaten serum agri kesici ateş düşürücü verecek, doktora sorarak evde sirkeli su uyguladım gercekten bu işe yarıyo. iburamin, parol dönüşümlü verdim 4 saat arayla geçti 10 gunden fazla sürüyo nasil illetse Antibiyotik için daha cok küçük. Bende hastanede çalışıyorum hemsire değilim tabi gördüğüm kadarıyla böyle yapıyolar sende bi git bakalım gerekli görürse kan tahlili yapar gecmis olsun❤️ 
+1 oy
önce (1,293 puan) tarafından
sanirim 6 aydan kucuk diye antibiyotik yazilmadi cocuk doktoruna gidin gecmis olsun
+1 oy
önce (4,253 puan) tarafından
Enfeksiyon olabilir. Kan testi yapilmasi lazim gibi gorunuyor. Suan hala devam ediyosa tekrar git ama bu sefer ilac verme gitmeden ki gorsunler durumu. Yaninda bulundur ama ilaci da ne olur ne olmaz.
+1 oy
önce (1,857 puan) tarafından
Benimde başıma geldi cok korktum  bebegime bisey olcak diye ayni gun icinde 3 defa  gittm acile  ertesi gun sabahin 6 sinda goturdum kan baktilar cok yuksek enfekiyon varmis 2 gun hastanede kaldik 
Bugün tekrar gideceğim canım :( bunda da var muhtemelen

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 155 göst.
23 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 166 göst.
1 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
21 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Reyhan Karaca (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.

408,403 soru

12,270,185 cevap

37,572 kullanıcı

Kategoriler

...