+1 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (382 puan) tarafından
Bu yıl 3.5 yaş anaokuluna başladık yaklaşık 1 aylık ağlamalı ayrılamama şeklinde geçen alışma döneminden sonra alışmıştı güzel gidiyordu.Yaklaşık 1 haftadır her şey başa sarmış durumda yine aynı şekilde ağlayarak bırakmalar,gün içinde ağlamalar vs.Öğretmeniyle konuştuğumda bir şey olmadığını iletti ama neden başa sardı anlayamıyorum.Düşünceleriniz nelerdir ne yapmalıyım geçer mi?

2 Cevaplar

+1 oy
(17,327 puan) tarafından
Bana göre 3.5 yaşındaki bir çocuğun anaokuluna gitmesi için erken geliyor. Tabi çalışma gibi bir durumunuz yok ise. Daha küçük o ağlaması normal.  Ya da onu ağlatacak bir şey oluyor olabilir anaokulunda..
(7,272 puan) tarafından
Eminecim sana katılıyorum. Aynen okulda onun istediği bişey olmuyorsa yada tam tersini arkadaşları vs. Oyunu oynuyorsa, onun oyununu oynamazsa ağlar. Benimki bundan ağlıyormuş hoca derdi :((
(7,272 puan) tarafından
5 YAŞINDA benimki.
(17,327 puan) tarafından
Benimki 6 yaşına girecek bir ay sonra o bile arada oyun oynarken kaybettiği zaman ağlıyor. Kaldı ki 3.5 yaşındaki bir çocuk. Tam da anneyle vakit geçirmesi gereken yaşta.
(7,272 puan) tarafından
Bizede çok diyenler oldu 3 yaşta gitsin okula, lakin olmaz dedik iyiki demişiz o zaman.
(382 puan) tarafından
Merhaba çalıştığımız için mecburuz Nisan’da 4 olacak.Öğretmenim aslında çalıştığım okula geliyor o da burda olduğumu da biliyo.Çok memnundum çok şey kattı ona pişman değilim ama sonradan böyle olması üzüyor
-Reklam-
0 oy
(4,344 puan) tarafından
3,5 yasinda daha henuz duygularini tam dile getiremedigi bi yas. Okulda arkadaslariyla oynarken alinabilecegi bi durum oluyosa ondan da agliyo ve gitmek istemiyo olabilir. Benim gorusumde eger calisma gibi bi durum yoksa her gun 4 saat ayri kalmaktansa oyun gruplarina katilinmasi yonunde olur bu yaslarda. Bana cok kucuk geliyo okul icin o yas. Ben oglumu 5 yasinda anaokuluna verdim direk. 4 yasinda spora yazdirmistim haftada 2 gun 1er saat orda vakit geciriyodu. Yani illa sosyallesme dersen alternatifler var.
(382 puan) tarafından
Konuştuğumda anne babamı özledim diyormuş bir şey yaşanmadı aslında diyor çalıştığım için mecburum ama memnunum gelişiminden pişman değilim teke eğer gerçekten sorunu anne baba özlemiyse.Bunu tekrar nasıl aşacağımızı bilemiyorum.
(4,344 puan) tarafından
Yanina bi esya verebilirsiniz ozleyince buna bak bende hissederim gibisine ben olsam oyle yapardim.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 114 göst.
0 oy
4 cevap 90 göst.
0 oy
3 cevap 92 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.

409,789 soru

12,319,904 cevap