+4 oy
1,249 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8,931 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi işler bittimi bebeler uyandımi 

Çok şükür iki bebemde uyuyor evimi topladım süpürdüm çamaşırları astım balkonumu yıkadım halılarımi silkeledim bi silip halıları sermesi kaldi ama bi kâhve arası yapmak istedim aygaza su koydum kaynasın sıcak su ile sileyim dedim 

He bu arada benim eşime evlatlarima aciyanlar varmış dip not geçeyim ben burda takilsamda evimi çocuklarımi asla ihmal etmiyorum şunu gonsumu gere gere soyleye bilirim ki keşke herkes benim kadar fadakar ilgili anne olabilse benim postları gördüğüne göre sende burdasın ki görüyorsun otur kendi ailene acı milleti takip edene kadar :woot:

Napıyoruz anten takıyoruz sodası da yanında promosyon hediye :devil:

image

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Niye acıyolarmış eşine ve çocuklarına bir rahat bırakın insanları ya 
(8,931 puan) tarafından
Burda takılıyor onlara bakmıyormusum
tarafından
Ne alaka ya canım seni çekemiyorlar. İnan ki postlarini okurken kac kere maşallah diyorum sana bilemezsin valla hayranım sana
(8,931 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Büşracığım doğumun hayırlı uğurlu olsun seni bir daha belki görmem söyleyeyim dedim. 

Sen de çocuklarında Allah'a emanetsiniz
(8,931 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 196 göst.
10 Eylül 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 369 göst.
13 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 1,188 göst.
7 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (8,931 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 653 göst.
22 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (8,931 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,060 soru

24,664,336 cevap

366,897 kullanıcı

...