Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz hazırmı çaylar kahveler rüzgar uyumusken azıcık sohbet muhabbet dedi kodu yapalım 🫣😂🤣😇
Bebeğimin durumu iyi teyzeleri sabahtan beri hiç fanusa girmedik ama yalan yok ben çok yoruldum etlerim kemiklerden ayrılıyor sızlıyor artık 🤯😭😭😭😭 ama yıkılmadım ayaktayım 🫶🫶🫶🫶
Bu sabah Biraz sulu gözlülük yaptım azıcık yoruldum diye öğleden sonra eşimden mama ve islak mendil istedim oda moral olsun diye bana bileklik yaptırmış gönlümün efendisi 😍🤗😍🤗😍🤗😍🤗😍🤗😍
Kelebek detayi çok hoşuma gitti 🫠🫠🫠🫠
Nasipse bi kahve yapıp içicem miniğim uyanmazsa
Buyurun kahveye
Kahvede ki kalp detayı ❤️ kalbin kahveye yansımış afiyet olsun inşallah bir an önce çıkarsınız hastaneden çokça geçmiş olsun 💐
Çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ ♥️ böyle giderse pazartesi yollarım dedi canim bakalım
bugun baby boyumun dogum gunu benim icij okulda yapmis buda benim motivasyon hediyem😭😭😭 anam bugun fena duygusalim😭❤️🥰😍
Ne kazı kazanı eve kadar uludu sokaklarda o ağlayınca gulemedim de yanağımda et kalmadı isirmaktan
İyi ki doğmuş baby boy ❤️
@Cinarinanasi2 özür dilerim kahkaha attım 😄
Benim yerime de at bol bol ben atınca kızıyo 😅
Senin bileklik benimkinden daha güzel daha özel
büşü😍😍😍😍😍😍😍😍
Allah sabır versin güç verain geçer hepsi. bilekliğin de güzel baya, güzel güzel kullanmayı nasip etsin Allah
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
Allah muhabbetinizi daim etsin maşallah ne güzel😍💓
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ ♥️
Sağlıklı güzel günlerde kullan canım.. küçük kuzun da bir an önce çok daha iyi olsun inşallah Allahım şifasını versin.
Güle güle kullan canım çok güzelmiş 😊
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun
Çok sevindim iyi olmanıza.
Bizde eşimin ısrarı ile cafeye geldik ama ben hiç modumda değilim
Anin tadını çıkar canim bu günler geri gelmiyor
Rabbim acil şifalar versin minik prense 🙏🏻🥰 Allah eşini başınızdan eksik etmesin canım çok güzel güle güle kullan inşallah 🧚🏻♀️🌻
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️
Çok geçmiş olsun canım. İyi günlerde kullan can sağlığıyla
Çok şükür Rabbime ablam hadi hayırlısı ile minik rüzgar ile evede geçersiniz inşallah Allah'ım sana güç kuvvet versin ve hediyen çok güzelmiş maşallah güle güle kullan Allah muhabbetinizi daim eylesin inşallah 🥰🩷💜
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️
Amin ecmain Ablam
Güle güle kullan canım bizimde kocalar evde yokken kahve keyfi yapalım dedik arkadaşla buda bizden olsun
Bizdede durum bu valla
Ah gülüm ah nazar edeceksin, maşallah suphanallah Allah nazarlardan saklasın, hep huzurlu mutlu olun inşallah ❤️
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ ♥️ ☺️
Bu doğum hediyeniz değilmiydi?
Hayır doğum hediyem 3 bilezik bunun boncuklarından tam altın kolye
Moralim bozuk diye aynı desen bileklikte yaptırmış
Sadece bilekliğe bebe dogurmam ben o kadar ucuz değil yani hakkıyla doğurdum hakkıyla alacak
Güle güle kullan bacım inşallah. Bu bebeğim durmuyor deliricem. Biraksa bir kahve içerdim ben de
Allah razı olsun cnm
Rabbim yardımcın olsun
Allah nazarlardan saklasın canım maşaAllah rabbim yuvanızdski huzuru bozdurmasın rüzgar beyinde rabbim şifalar versin abisine kavuşsun ne kadar zor olur onun için de 😔😔
Büşra abla postlarina bakıyorum hep maşallah Rabbim aynı dili aynı yüreği konuşan birine denk getirmiş seni Allah' yavrunuzada şafi ismiyle şifa versin .nazarlardan korusun sizi bu devirde adamına denk gelmek zor erkek çok adam yok içimden geldi bugünde herkes duygusal bı bende bu modla yazmak istedim♥️
gecmis olsun canim insallah bir an once taburcu olursunuz
hediyeni de gule güle kullan
Güle güle kullan canım hediyeni. Bebeginin de en kısa sürede iyilesip hastaneden ciktiginizin haberini duyariz burdan insallah.
Güle güle kullan canım çok.guzel.kolyenle takım olmuş. Sana az bile...
Benimde sol ayağimda iki gündür çok ağrı var geceleri uyutmuyor, bugün farkettim ayak bilegimde de morarma var korktum biraz hastaneden randevu aldım ama 17 sine verdi bakalim.
Sizinde sağlikla hastaneden çıktığınız haberini bekliyoruz bir an önce inşaallah.
1,493,154 soru
24,397,003 cevap
349,803 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın