+3 oy
980 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,767 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz hazırmı çaylar kahveler rüzgar uyumusken azıcık sohbet muhabbet dedi kodu yapalım 🫣😂🤣😇

Bebeğimin durumu iyi teyzeleri sabahtan beri hiç fanusa girmedik ama yalan yok ben çok yoruldum etlerim kemiklerden ayrılıyor sızlıyor artık 🤯😭😭😭😭 ama yıkılmadım ayaktayım 🫶🫶🫶🫶

Bu sabah Biraz sulu gözlülük yaptım azıcık yoruldum diye öğleden sonra eşimden mama ve islak mendil istedim oda moral olsun diye bana bileklik yaptırmış gönlümün efendisi 😍🤗😍🤗😍🤗😍🤗😍🤗😍 

Kelebek detayi çok hoşuma gitti 🫠🫠🫠🫠

Nasipse bi kahve yapıp içicem miniğim uyanmazsa 

image

21 Cevaplar

+1 oy
(6,767 puan) tarafından

En İyi Cevap

Buyurun kahveye 

image

(4,804 puan) tarafından

Kahvede ki kalp detayı ❤️ kalbin kahveye yansımış afiyet olsun inşallah bir an önce çıkarsınız hastaneden çokça geçmiş olsun 💐

(6,767 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ ♥️ böyle giderse pazartesi yollarım dedi canim bakalım 

-Reklam-
+2 oy
(164,069 puan) tarafından

image

bugun baby boyumun dogum gunu benim icij okulda yapmis buda benim motivasyon hediyem😭😭😭 anam bugun fena duygusalim😭❤️🥰😍

(4,042 puan) tarafından

Ne kazı kazanı eve kadar uludu sokaklarda o ağlayınca gulemedim de yanağımda et kalmadı isirmaktan 

(4,766 puan) tarafından

İyi ki doğmuş baby boy ❤️ 

@Cinarinanasi2 özür dilerim kahkaha attım 😄

(4,042 puan) tarafından

Benim yerime de at bol bol ben atınca kızıyo 😅

(6,767 puan) tarafından

Senin bileklik benimkinden daha güzel daha özel 

(164,069 puan) tarafından

büşü😍😍😍😍😍😍😍😍

+1 oy
tarafından

Allah sabır versin güç verain geçer hepsi. bilekliğin de güzel baya, güzel güzel kullanmayı nasip etsin Allah 

(6,767 puan) tarafından

Amin inşallah cnm Allah razı olsun 

+1 oy
(1,470 puan) tarafından

Allah muhabbetinizi daim etsin maşallah ne güzel😍💓

(6,767 puan) tarafından

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ ♥️ 

+1 oy
(3,905 puan) tarafından

Sağlıklı güzel günlerde kullan canım.. küçük kuzun da bir an önce çok daha iyi olsun inşallah Allahım şifasını versin. 

(6,767 puan) tarafından

+1 oy
(3,888 puan) tarafından

Güle güle kullan canım çok güzelmiş 😊

(6,767 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun 

+1 oy
tarafından

Çok sevindim iyi olmanıza. 

Bizde eşimin ısrarı ile cafeye geldik ama ben hiç modumda değilim 

(6,767 puan) tarafından

Anin tadını çıkar canim bu günler geri gelmiyor 

+1 oy
(3,245 puan) tarafından

Rabbim acil şifalar versin minik prense 🙏🏻🥰 Allah eşini başınızdan eksik etmesin canım çok güzel güle güle kullan inşallah 🧚🏻‍♀️🌻

(6,767 puan) tarafından

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ 

+1 oy
(1,503 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım. İyi günlerde kullan can sağlığıyla 

(6,767 puan) tarafından

+1 oy
(6,415 puan) tarafından

Çok şükür Rabbime ablam hadi hayırlısı ile minik rüzgar ile evede geçersiniz inşallah Allah'ım sana güç kuvvet versin ve hediyen çok güzelmiş maşallah güle güle kullan Allah muhabbetinizi daim eylesin inşallah 🥰🩷💜

(6,767 puan) tarafından

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ 

(6,415 puan) tarafından

Amin ecmain Ablam 

+1 oy
(4,774 puan) tarafından

Güle güle kullan  canım bizimde kocalar evde yokken kahve keyfi yapalım dedik arkadaşla buda bizden olsun 

image

+1 oy
(5,453 puan) tarafından

Bizdede durum bu valla 

image

0 oy
tarafından

Ah gülüm ah nazar edeceksin, maşallah suphanallah Allah nazarlardan saklasın, hep huzurlu mutlu olun inşallah ❤️ 

(6,767 puan) tarafından

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ ♥️ ☺️

0 oy
(257 puan) tarafından

Bu doğum hediyeniz değilmiydi? 

(6,767 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
+1

Hayır doğum hediyem 3 bilezik bunun boncuklarından tam altın kolye 

Moralim bozuk diye aynı desen bileklikte yaptırmış 

Sadece bilekliğe bebe dogurmam ben o kadar ucuz değil yani hakkıyla doğurdum hakkıyla alacak

0 oy
(4,766 puan) tarafından

Güle güle kullan bacım inşallah. Bu bebeğim durmuyor deliricem. Biraksa bir kahve içerdim ben de

(6,767 puan) tarafından

Allah razı olsun cnm 

Rabbim yardımcın olsun 

0 oy
(4,240 puan) tarafından

Allah nazarlardan saklasın canım maşaAllah rabbim yuvanızdski huzuru bozdurmasın rüzgar beyinde rabbim şifalar versin abisine kavuşsun ne kadar zor olur onun için de 😔😔

0 oy
(467 puan) tarafından

Büşra abla postlarina bakıyorum hep maşallah Rabbim aynı dili aynı yüreği konuşan birine denk getirmiş seni Allah' yavrunuzada şafi ismiyle şifa versin .nazarlardan korusun sizi bu devirde adamına denk gelmek zor erkek çok adam yok içimden geldi bugünde herkes duygusal bı bende bu modla yazmak istedim♥️

0 oy
(54,509 puan) tarafından

gecmis olsun canim insallah bir an once taburcu olursunuz 

hediyeni de gule güle kullan

0 oy
(1,593 puan) tarafından

Güle güle kullan canım hediyeni. Bebeginin de en kısa sürede iyilesip hastaneden ciktiginizin haberini duyariz burdan insallah. 

0 oy
(2,156 puan) tarafından

Güle güle kullan canım çok.guzel.kolyenle takım olmuş. Sana az bile... 

Benimde sol ayağimda iki gündür çok ağrı var geceleri uyutmuyor, bugün farkettim ayak bilegimde de morarma var korktum biraz hastaneden randevu aldım ama 17 sine verdi bakalim. 

Sizinde sağlikla hastaneden çıktığınız haberini bekliyoruz bir an önce inşaallah.

İlgili sorular

+4 oy
22 cevap 1,062 göst.
6 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 491 göst.
22 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 352 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 463 göst.
10 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,154 soru

24,397,003 cevap

349,803 kullanıcı

...