+1 oy
59 göst.
önce Diğer kategorisinde (476 puan) tarafından
Perşembe günü ikinci sezeryanla kızım doğdu bugün icinde doktorum kontrole çağırmıştı bandımı çıkardı güzel iyileştiğini bı sıkıntı olmadığını söyledi bende doktoruma sorucaktım unuttum buraya sorayım dedim lohusa korsesi rahim toparlayıcı korse almıştım ne zaman kullanmaya başlamalıyım

7 Cevaplar

+1 oy
önce (675 puan) tarafından
6 ay sonra dikişlerin ancak iyileşir 
-Reklam-
+1 oy
önce (4,915 puan) tarafından
Ben hemen kullandım bandaj çıkınca çok da rahat ettim canım hareket ederken vs
Agrimadimi  acimadimi ben denedim gibi çıkardım karnımın içi müthiş ağrıyor du
önce (476 puan) tarafından
Yani kullanmamda sakınca yok değilmi şimdi kullanabilirmiyim
Yani ben kullandım canım benim göbeğim de yoktu ama rahat ettim ben canım ama çok sıkı olursa rahatsız eder böyle dapdar olanlar benimki de dardı ama aşırı değildi
Rahim toparlayıcı baya bi dar o zaman onu rahim kendini topladıgında bi 15 güne takayım lohusa korsesinin 3 ayarı var onu takabilirim dimi
Ahh evet onu tam canm rahîm toparlayani hiç duymadım onunla ilgili bilgim yok yanlış yonlendirmeyim
+1 oy
4 buçuk ay önce bende sezeryanla doğum yaptım Dr sordum 6 ay sonra takarsiniz hemen sakin takmayın dedi
Bazıları hemen taktım diyor bazıları geç takıyolar bı korseleri aldığım sayfa 15 gün sonra kullanabilirsiniz dedi
Ben 3 basamaklı almıştım 1 e takdimda bile çok acı çektim Dr sonra bana kızdı dikişler iç dış iyileşmeden takamazsin dedi 6 ay sonunda zaten göbeğin falan kalmicak dedi gerçekten de 4 buçuk oldum göbek gidiyor arada takayım diyorum karnımin içi ağrıyor
Her doktor farklı bişey diyor kimisi hemen tak neye inanacagımızı sasırdık
0 oy
önce (4,746 puan) tarafından
Bir hafta sonra takmıştım ama dikişim çok ağrımıştı o yüzden takamadim ben 
0 oy
önce (13,094 puan) tarafından
Canım benim Dr 40 tan önce takma demişti. 40 a kadar yara içerde açık diye uyardı. Ben de takmadım açıkçası ilkinde sarkma olmadı benim.
0 oy
önce (4,350 puan) tarafından
Doktoruma hastanede sormustum hemen takabilirsin demisti iki gun olmustu dogum yapali. 
0 oy
önce (22,049 puan) tarafından
Ben doğumdan 2 hafta sonra kullanmaya başlamıştım cnm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde .SU. (5,401 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 131 göst.
1 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Defneee.. (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 547 göst.
10 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu

408,324 soru

12,266,525 cevap

37,482 kullanıcı

Kategoriler

...