+1 oy
458 göst.
önce Diğer kategorisinde (268 puan) tarafından
 Günaydın Kızımda sormamislardi şaşırdım biraz ben hala adet olmadım 10 ay oldu sisteme ona göre giriş yapılıyormuş yada ben ilk kez duydum sanırım hemşire hap ve Igne için adet olmam gerektiğini söyledi benim gibi doğumdan sonra adet görmeden koruma yöntemi bilen var mı ,? Deri altı implant taktiricam iki ay sonra 

16 Cevaplar

+1 oy
önce (12,533 puan) tarafından
Aramadı ama doğumdan sonra kontrole gidince sormuştu ebe ikisinde de. Bence söylemeleride mantıklı çünkü gerçekten çok cahil insan var
önce (268 puan) tarafından
Bilmiyorum kızımda sormamislardi
-Reklam-
+1 oy
önce (5,316 puan) tarafından
Beni hep arayip hamile miyim diye soruyorlar sanirim ebe benim hamile kalmamis istiyor cunku oglum icin kontrole gittigimde de soruyor gebelik izlem kartim mi ne gelmis ondan sanirim
önce (19,483 puan) tarafından
Kız senin az ince adın değişikti sen mıydın o assss. Ee sehir Hastanesi'ne gelirsen bana da gel ☺️
Sen yakınsın dimi ona :) bebisleri anneme bırakıcam ama müsait olursan içerim bir kahveni
Beklerim dostum☺️ ne gün geleceksin
14 Ocak salı yazıyor canim
Oo daha  cokmus  haberleselim inşallah
+1 oy
önce tarafından
Saglik ocagi 6 ayda bi sisteme giris yapiyolar sadece korunma yontemi degil bi cok sey soruyolar kilo boy sigara kullanimi korunma yontemi cocuk sayisi dusuk kurtsj vs evet soruluyp saglik durumu bu onlar bilemeleri gerekirmi bilmem ama kafamiza rakilanbi durum olunca kima sorcaz onlarin isi o 
Ya boy kilo takibini tabii ki her ay yapıyorlar ama kızım da böyle korunma yöntemi falan sormayınca bana garip geldi şaşırdım sadece yani tabii halletme onlar olunca bilmelerinde fayda var
önce tarafından
Kizim derken kac yasinda
Kızım 2,5 oğlum 10 aylık
önce tarafından
Normal canim sorabilir
+1 oy
önce (2,488 puan) tarafından
Adet olmadan korunmak korunma yöntemi değil yani öyle bir yöntem yok. Bence bir an önce çaresine bak hiç adet görmeden tekrar doğuma gitme derim. Ve sağlık ocağında bunu soruyorlar eve bana da sordular
Ya ben genetik olarak olmuyorum Ablam da 19 ayda ilaç kullanarak oldu annem de doğumlardan sonra geç olmuş kızında da 12 ayda adet oldum İlk adetimden sonra hamile kaldım adet olmadan spiral Ağrı yapıyormuş hatta yemeğe de hemşire böyle söylüyor adet olman gerekiyor diyor deri altı implant düşünüyorum artık tek çarem o kaldı
+1 oy
önce (3,119 puan) tarafından
Bebegimi Kontrole götürdüğüm de sordular nedeni bilmeyen yada alamayanlar için biseyler tedarik ediyolar 
Anladım canım doğrudur
0 oy
önce (3,122 puan) tarafından
Bizim burda soruyorlar iki doğum sonrasında da sordular ne zaman aşıya gitsek soruyorlar deri implantı bende düşünüyorum üç ay önce 17 bin TL idi Ocak'ta zam gelmiştir 
Yok ya o kadar değil de özel klinikte 8.000'di ama işte şehir şehir fark ediyor
önce (3,122 puan) tarafından
Evet fark ediyor
0 oy
önce (9,916 puan) tarafından
Banada oglumundan sonra sordular korunuyor musun neyle korunuyorsunuz diye banada çok tuhaf gelmişti.
Ya sanırım bilmeyenler içinmiş
0 oy
önce (13,559 puan) tarafından
İlk hamile olduğumu öğrenince gittim öncesi nasıl korundugumu sordu. Doğum sonrası da sordu hatta 1 seneye yakın sağlık ocağı ücretsiz kondom vermişti 
Ya evet ama ona da tek taraflı güvenmiyorum benim kesin kökten çözüm bulman lazım
0 oy
önce (1,948 puan) tarafından
Ben dogum yapali tam 4 ay canim. Adet bu gün oldum. Ve hapa 15 gün oldu basladigim. Hapla ilgili oldugunu dusunuyorum adetin. Çünki doktorum haotan sonra adet ola bilirsin demisti. 
Ya ben de başlasam ama hapa da tek taraflı güvenemiyorum ben kesinlikle çocuk istemiyorum O yüzden implant daha koruyucu diye biliyorum artık hormonu falan her şey geçtim Yeter ki hamile kalmayayım
önce (1,948 puan) tarafından
Ben sadece hapla degil geri cekilme arti prezervatifle korunuyorum . Bence bu daha iyi
0 oy
önce (2,201 puan) tarafından
Doğumdan sonra adet olmasan da vücut yumurta üretebilir ve tak diye gebe kalabilirsin. O yüzden bebek istemiyorsan korunman lazım. Ben 40'ım çıkınca spiral taktırmıştım. Eşim de korunuyor. Sadece kadına yüklenmemeli korunma işi.
Kesinlikle öyle bütün derdini biz çekiyoruz ben de öyle yapacağım şimdi artık gidince implant taktıracağım
0 oy
önce (111 puan) tarafından
Ben spiral taktirdim bebegim 3 aylıkken iyiki de taktirdim bebegim 6.5 aylık suan
Adet olmadan çok ağrılı olduğunu söylüyorlar ya korkuyorum
önce (111 puan) tarafından
Bende adet olmadan taktirdim evet ağrılı oluyor ama 5 dklik işlem doğum sonrası acıya katlanmissan buna da katlanırsın
0 oy
önce (10,302 puan) tarafından
Sağlık ocağında ki hemşire arayıp sormuştu bir iki kez yada aşıya falan götürdügüm de soruyorlar. Ben büyük oğlum da 14 ay âdet olmamıştım ve olmadan da 2. Ye hamile kaldım. Küçük de 2 aylıkken sprial taktırdım onda da adet olmamıştım ama doktora anlatınca taktı. 10 buçuk 11 ay kadar sonra âdet oldum 
Ben de Antep'e gidince taktırmayı düşünüyorum
0 oy
önce (13,095 puan) tarafından
Canım sağlık ocağı soruyor. 
Anladım canım
0 oy
önce (6,661 puan) tarafından
Hemşire bana sormuştu iki çocuğumdan sonra
Anladım canım bu arada ablam nasıl oldu toparlanabilir ya hiç soramadım seni de
önce (6,661 puan) tarafından
5 yaşında kızı sürekli onunla ilgileniyor kızı kardeşinin yokluğuna üzülmesin diye. İnsanlara göstermemeye çalışıyor ama içindeki yanıgını Allah bilir canım.
Kar yağdığında çok kötü olmuştu kızımın üzerine kar yağıyor diye
0 oy
önce (17,884 puan) tarafından
Aramadı ama her gittiğimde ebe soruyor korunuyor musun veya neyle korunuyorsun diye 
Bana ilk kez sordun ondan şaşırdım
0 oy
önce (5,153 puan) tarafından
Bana sadece kaç çocuk var diye sordular bir kere
Anladım canım

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 221 göst.
5 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy