0 oy
87 göst.
önce Diğer kategorisinde (796 puan) tarafından
Kizlar iki komşu teyze var mavi gözlüler böyle ikisinin kızıma çok nazarı değiyor dün kızım ağlamaktan çatlayacakti oku oku rahatlamiyordu zor sakinleşti onları ne zaman görse hep huysuz oluyor ya da düşüyor bir yerine bir şey oluyor eşim ile kaynanam derdi onlara dikkat et nazarlari değiyor çocuklara diye hakikaten dün çok emin oldum kızım uyuyacakri öğlen uykusunu uyumadı üstelik gece de yatmadan önce 1.5 saat kendini yerlere ata ata agladi sebep yok ne istiyorsun diyorum yine ağlıyor kapı komşusu illaki denk geliyoruz nasıl koriyabilirim ki sevmeye de geliyor bir dua  var mı bildiğiniz ya da yöntem kulaklarının arkasına kara kömür sürün diye duydum ama yapılır mı bilmiyorum 

8 Cevaplar

0 oy
önce (3,122 puan) tarafından
Evime aslaaaa almam ben nazara inanırım ve hic bi kimse çocuğumdan önemli değil zaten bi kere tavır yapsan bidaha gelmez 
önce (796 puan) tarafından
Kadın kötü biri değil bir şey olsa ilk o koşar yardıma ama işte nazarı değiyor
-Reklam-
0 oy
önce (13,567 puan) tarafından
Rukye dualar var ayetel kursi amenarrasulu nas felah ihlas bunları oku üfle uzerine
Diğerlerini biliyorum da Rukye dualara bakayım bir
0 oy
önce (5,986 puan) tarafından
sadece mavi gozluleri kotulememk lazim bebege gercekten herkesin nazari degiyir. ben bes dkklik disarida biyere gtsem dua ederdim tanidik biri gormeyim insallh gunum zehir olmasin diye. felak nas ihlas fatiha aetelkursi  okurdum bil bol
Bilmiyorum mavi gözlü olanların çok değiyor demişti kayınvalidem ordan öyle söyledim bende çok okudum ama işte bu sefer kızım çok zorlandı durduk yere Allah'ım korusun vallahi nazardan kimilerinin herhalde yıldızı düşük oluyor seninde öyle sanırım nazar çabuk değiyor
0 oy
önce (987 puan) tarafından
Ayetel kürsi  yaz. Kağıta bir kumaşa sar  dik koluna As toplu iğne ile   
Hmm bak öyle yapabilirim nazar boncuğuna inanmıyorum o günah diye ama dua yazıp iğnelemek mantıklı
0 oy
önce (109 puan) tarafından

Eûzü bi-kelimâti"llâhi"t-tâmmeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin. ”

Anlamı: “Bütün şeytanlardan ve bütün muzır şeylerden (Yılan, Akrep gibi haşerâttan veyahud insanın şuûruna halel getirecek olan kâffe-i eşyadan) ve her bir isabet edici gözden Allah’ın tam kelimeleriyle (Kelâmullah ile, tam, kâmil, şâfî ve fâideli olan kelimeleriyle) Allah’a sığınırım.” (Buhârî, Enbiyâ, 10) 

bu duayı ezberleyin hep okuyun 
Teşekkür ederim ezberlerim :)
0 oy
önce (318 puan) tarafından
Benim oğlumda bir tanığımızı gördüğü an basardı çığlığı o gece asla uyumazdı. Kötü biri de değildi belki de çok sevdiğinden de değiyordu nazarı bilmiyorum ama bebeğim çatlayana kadar ağlardı ayetel kürsi okurdum bol bol o gün tüm kıyafetleri i değiştirirdim evde sureleri açar öyle uyutmaya çalışırdım o insanla olabildiğince yanyana getirmezdim ya hasta derdim ya uyuyor derdim ya müsait değilim derdim sizde öyle yapın bence 
Ya kapıya çıkınca çocukla çocuğu kaciramiyorum ister istemez kızımı seviyor konuşuyor sürekli de mahallede dolaşır yani
önce (318 puan) tarafından
Dua oku canım o halde dua en iyi koruyucu
Aynen öyle yapacağım okumadan evden çıkmak yok gorunce ayrı eve gelince ayrı okuyacam
0 oy
önce (22,132 puan) tarafından
Fatiha 

Ayetel Kürsi 

İhlasfeleknas

Okuyorum 

Nazar ayeti okuyorum iyi geliyor 
Nazar ayeti bakayım bakalım duymadım hiç
0 oy
önce (2,244 puan) tarafından

Yalnız araştırmalara göre en az nazar değdiren göz rengi mavi :) Günahlarını almayın. Ben de renkli gözlüyüm gına geldi artık "Senin nazarın çok değer" lafından :D

Sorun komşu değil bence, kızınız dönemsel olarak zor bir zamandan geçiyor. Yaşının etkisi olabilir. 

Kızım öncesinde çok sakindi evden çıkana kadar uykuları da yeni düzene girmişti o gün oldu ne olduysa ve o kişiler kızımı her gördüğünde kızım düşüyor ya da huysuzlaniyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 115 göst.
16 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
3 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.