0 oy
265 göst.
önce Diğer kategorisinde (140 puan) tarafından
Bir kitap yazacaksınız ve başrol sizsiniz.

Kitabın adı ne ve başrolü nasıl tanımlarsınız?

Benim kitabımın adı "Kurt Sürüsünün Rehberi" olurdu.

Başrol de bir grup insanı gitmeleri gereken yere götürmekle görevli ekstrem doğa rehberi olurdu. Genel itibariyle fantastik, egzotik ama daha çok ezoterik bir içerik olurdu.

17 Cevaplar

+1 oy
önce (2,206 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kitabın adı Aliye Milad olurdu. 

Aliye, Türkiye üzerinden yaptıkları kaçak göç sırasında Kırşehir'de ailesi tarafından bir mısır tarlasında terk edilmiştir. Aliye Milad, mısır tarlasında üzerinde 1 gram altın ve 3 işlemeli mendille terk edilmiş İranlı bir bebekken gün gelir Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk kadın ve 13. cumhurbaşkanı olur. Soyadının hakkını bol keseden veren Aliye hem Orta Doğu hem de Avrasya coğrafyası için asla unutulmayacak bir isim olacaktır.
Bende hikaye çok ama fikrimi çalana helal etmem haaa, ona göre :D
önce (1,966 puan) tarafından
İsminizi de öğrendik
Yoo ismim Aliye değil, sence ben adımı apaçık yazar mıyım buraya :D Çok severim bu ismi, o yüzden.
önce (140 puan) tarafından
Okumak isterim oooffffff
önce (519 puan) tarafından
Wattpad de yazsan roman olur. Ve ilgi çekici bı konu. Bence bı dene.
Oturup adam akıllı vakit ayırmam gerek, hele bebem bir okula başlasın :) Allah sağlık verirse bir grafik tasarım işine girmek istiyorum bir de kitap yazma. Davetiye tasarlıyorum şu sıralar, atarım buraya belki birkaçını :D
-Reklam-
+4 oy
önce (3,329 puan) tarafından
Erdoğanın gidişi diye kitap yazardım

Başrol de zulüm içinde sefalet içinde olan insanların refaha kavuşmasını anlatırdı 
+3 oy

Kitabımın ismi "Gizemli büyüme "olurdu

Hikayesi de : yaşından erken büyümege mecbur olan kız olurdu . Ve hala da böyle devam eden . 
önce (4,672 puan) tarafından
Etkileyici ☺️
Gibisinden:)))
+2 oy
önce (28 puan) tarafından
Evlat olurdu evlat der susarım.....
+1 oy
önce (830 puan) tarafından
Herkese herşeye rağmen iyi kalabilmek 
+1 oy
önce (810 puan) tarafından
Bahtsiz 

Olurdu sanırım 
+1 oy
önce (280 puan) tarafından

people die alone'

+1 oy
önce (3,119 puan) tarafından
Kitabımın adı: uykusuzluğa direnen kadın olurdu büyük ihtimal:)
+1 oy
önce (5,023 puan) tarafından
Benimki de` görünmez güçlerle savaşan savaşçı` olurdu. Dışarıdan hersey normal bi problem yok gibi ama icerde hep bi mücadele bi kaos var :D
+1 oy
önce (22,098 puan) tarafından

İYİLİKTEN ZARAR GELMEZ 

Hep iyilik yapan ve sonrasında karşılığını alan falan filan '))) ay olmadı yaa:)

Oldu oldu ♥️
+1 oy
önce (17,897 puan) tarafından
Hayata gülümse. Her şeye rağmen hayat yaşamaya değer ve mücadele biz ölene kadar devam ediyor bunun mesajını veren bir kitap olurdu sanırım hiç sevmem okumayı ama kişisel gelişim kitabı gibi oldu :)
+1 oy
önce (657 puan) tarafından
Minik seccade olurdu.kucuklere nasıl abdest alinmali namaz nasıl teşvik edilmeli namazda hangi dualar çocukları sıkmaz kısa kısa anlatımlı bir kitap olurdum.
+1 oy
önce (648 puan) tarafından
benim kitabımın adına kalbimi koysam dünya yanar
+1 oy
önce tarafından
Bunu kendimiz degilde baskalari bilir herkes krndine gore en cilekes en dogru en mukemmel insandir kimse kendi kusurunu aciga serip kotuyum iyiyim demezki sahsen ben kendimi bilmiyorum iyi miyim kotu muyum ne yasadigimi biliyorum ama ne kadar yasadigimi bilmiyorum 
+1 oy
önce (1,060 puan) tarafından
İsmi bir çok şey olabilir fakat en cazibi Leylak Kokusu. Annem eflatunu ve leylaklari çok severdi. 
önce (129,343 puan) tarafından
sen bi tanesin❤️
Çok istiyorum oğluma veyahut sonraki zaman diliminde nasib edede rabbim evkatlarim olursa onlara ithafen yazmayı sadece biraz vakte ihtiyacım var rabbim afiyetli şekilde o vakti versin ❤️
Sen de bir tanesin❤️
+1 oy
önce (46 puan) tarafından
Bahtsız olurda herhalde 

Konusuda insanların acımasız bir şekilde eleştiri yapmaları ve benim onlara karşı olan mücadelem 
0 oy
önce (3,246 puan) tarafından
Benimki,  Dilber  dermişimmm:))))

Bahtsiz bedevi olurdu :)))

Anasini satiyim hersey mi beni bulur :))

İlgili bir soru bulunamadı

408,353 soru

12,268,344 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...