0 oy
82 göst.
önce Diğer kategorisinde (93 puan) tarafından
Kaç adet alınmalı kızlar bunlardan hemen büyüyor bebekler bilemedim zibin kaç tane aldınız yenidogan

9 Cevaplar

0 oy
önce (448 puan) tarafından
Ben 3-4 tane anca kullandım hemen büyüdü büyük almak zorunda kaldım
önce (93 puan) tarafından
4 tane alacam diğer cocugumdan kalma 5 tane de var yepyeni tamamdir
-Reklam-
0 oy
önce (858 puan) tarafından

valla her zaman söylüyorum bebeğine göre değişir. kimi bebek direk uzun doğuyor hemen küçülüyor kimisi kısa oluyor. kilo da etkili... 

benim kızlar prematüreydi yenidoğan zıbınlarını 7 ay giydirdim. kimi bebek 15 gün ancak giyebiliyor.

şimdi yeniden hamileyim. iki parça kıyafet alıp bebeği görmeyi düşünüyorum. bi bebeği göreyim ona göre alışveriş yapacağım :)

Anladim canm evet öyle
0 oy
önce (540 puan) tarafından
4-5 taneden fazla alma çabuk büyüyorlar 
Aynen 5 tane de car zaten
0 oy
önce (4,350 puan) tarafından
En fazla dört tane bence . Brnim kizim iki buçuk aylikken 3-6 ay giyiyodu mesela. Hala kendi ayindan ilerde giyer. Bol olsun da dar olmasin . Yeni dogandan ziyade 0-3 ay al
önce (141 puan) tarafından
Online özel tüm indirimlere ek yüzde 30 indiirm var yenidoğan takimlarinda stoklar bitmisti çoğunda yinede bak bence çok tatlılardi benim Cinsiyet belli olmadığı için hep unisex tercih etmek zorunda kaldım :)
Ya bide benim mi hatam var ürünlerin mi bilmiyorum siz mi çok güzel kullaniyorsunuz yada benimde ilk oglumdan kalanlar var ama çok eskimis gibiler yenidoğan takımları çok kullanılmadığı halde giyilcek gibi hissetmedim nedennn
Kalite farkı da olabilir benim yepyeniler ayırdım zaten biraz bile eski duranları giydirmem günlük yıkıyordum o zaman kıyafetlerini birde ilkti onun heyecanı ayrı tabi çok fazla almıştım yeniler
Benim ilk erkekti şuan kız unisex olanları giydirecegim işte acale etme istersen belli olsun ona göre tam içine sinenleri al
Belli oluncada ekleyecegim birşeyler tabiki bilmiyorum kalitesiz şeylerde hiç almadım ama öyle işte :)
0 oy
önce (19,483 puan) tarafından
0-3 ay 4 tane 3-6 ay 4 5 adet alsan iyi olur bence
Öyle yapicam
0 oy
önce (170 puan) tarafından
5 tane 0.3 ay 10 parca kadar  3.6 ay gerısını buyuk aldım biraz 
0 oy
önce (1,057 puan) tarafından
Ben 1 tane yenidoğan aldım. Gerisini 3 aylık aldım. 
0 oy
önce (792 puan) tarafından
3 tane almistim hediyelerle beraber baya coktu fazlasiyla yetti
0 oy
önce (638 puan) tarafından
yenidoğan zıbını pişmanlıktır ben giydiremedim olmadı bir de minicik yapıyolar

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 120 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 86 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Annecımm (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 81 göst.
0 oy
5 cevap 95 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Muallimekisisi (1,842 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,606 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...