0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (672 puan) tarafından

Öncelikle merhaba nasılsıniz bacılar?

Bir konuda sizlerden fikir almak istedim hanımlar 

Bir çalışan bayan olarak elimden her iş gelir fakat evlendikten sonra çocuk olunca evden bir şeyler yapmaya çalıştım. 

-Çanta ve şal satışı yaptım 

-Özel günler için magnetler sattım

-Telefon kılıfları sattım 

Yapma sebebim tamamen boş vaktimin dolması ikinciyi hamile kalınca şal Çanta satışı yapmayı bıraktım biraz ağır geçti git gel oldugu için mecbur ara vermek zorunda kaldım. Tamamen fobi hiç pahalıya ürün vermedim en uygun satışı yaptım.

Yine yapmak istiyorum online satış olsun , çevreye satis olsun. Şuan da aklımda; 

-Fincan setleri satmak var.

Ama çok kararsızım başka neler yapabilirim yada yapılabilir? Yada yapmış olduğum şeylerden hangisi ile devam etmeliyim. En çok neye talep var?

4 Cevaplar

0 oy
(4,387 puan) tarafından
Şimdiden bol kazanclar. Ben pek anlamam ama magnet güzel cunku her ozel kutlamada dağıtılabilecek bişey 
(672 puan) tarafından
Evet bende o fikirdeyim çelik taki ürünleri de çok öneren var
-Reklam-
0 oy
(133,927 puan) tarafından
çanta şal fincan bunlardan oncelik gida aslinda ama oda olmaz da fincan ne tarz mesela kisiye ozelmi hani sicak su kahve vs konunca foto falan cikiyo oyle kupa fincanmi klasik fincanmi 
(672 puan) tarafından
Gecen post olarak paylaştım begendigim fincan diye o tarzlar da aslında aklımda çelik taki da var
bak takiya hobisi olan binlerce hatun var hani şu bire bir altin gibi gorunenler falan o tutar bence
(672 puan) tarafından
Imitasyon mu? Aynen benim.bile var
aynen imitasyon ama altina bire bjr ayni olan takilara cok ilgi var bu is tutar bak
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Mevlüt düğün gibi özel günler için hediyelik şeyler yapabilirsin magnet çerçeve anahtarlık gibi
(672 puan) tarafından
Evet ama onun için cihaz yok matbaa ile anlasmam lazim
0 oy
tarafından
Fincan seti satışı nasıl oluyor damlosum
(672 puan) tarafından
Toptan biraz alıyorsun sonra satis yapiyorsun canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 130 göst.
29 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde S. A. M05 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 184 göst.
0 oy
3 cevap 132 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,048 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,800 cevap

39,044 kullanıcı

Kategoriler

...