+1 oy
785 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hiçbirşeye adapte olamiyorum surekli kafamda ayni soru kendimi mesgul ediyorum ama yok gecmiyor napcagimi blmiyorum artik hic tat almiyorum hayattan :(kötu yorum yapmayin zaten iyi degilim

26 Cevaplar

0 oy
(858 puan) tarafından
Beynin susmuyor değilmi sen istesen de susmuyor bende aynıydım hatta daha beteriydim bırak dışarıya hava almaya çıkmayı öz bakımımı bile yapamaz haldeydim panik atak geçiriyordum birde en son o kadar kötüydüm ki ölmek isteyecek kadar berbat hissediyordum sonra evlatlarıma baktım iyi olmam için herşeyi yapmaya çalışan eşime baktım sonrada aynaya aynada ki kişi ben olamazdım en büyük kötülüğü kendime yapıyordum doktora gittim detaylı bir şekilde böğüre böğüre ağlayarak anlattım ama beni uyutmayacak aksine canlandıracak ilaç istiyorum dedim 1 2 ilaç denemesi sonucu bana yarayan ilacı bulduk şuan içiyorum sustu beynimin içi elhamdülillah sustu bazen inanamıyorum ama sorgulamayı bıraktım ne geçmişi ne geleceği anı yaşıyorum önce Rabbim sonra ilaçlar sayesinde sana tavsiyem ilaçlarını asla aksatma sana iyi gelme süresi en az 15 gün 1 ay dene baktın iyi gelmiyor gene git iyi gelmiyor de sana yarayan ilacı bulana kadar pes etme bana özelden yazarmısın
-Reklam-
0 oy
(4,440 puan) tarafından

Kusura bakmayın ama artık dalga geçtiğinizi düşüyorum 

tarafından
Dalga gectigimi dusunuyorsan yazma ,yukarda allah var goruyor
0 oy
(235 puan) tarafından
Sana daha öncesınde tedavı ol dedim ama sen laf soleyip postu kapatmıştın sımdı hatırladım seni ınsanlarla dalga geçme kımseyıde sinir etme bence 
0 oy
(1,808 puan) tarafından
Başlıktan kim olduğunu tahmin ediyoruz artık. Allah yardımcın olsun hayırlı kapılar açsın sana ne diyelim. 
0 oy
(907 puan) tarafından
Bunlar hep imansızlıktan. Allah'a yönelmemekten. Allah inancınız tam olsaydı şuan burada soru sormak yerine ibadet ederdiniz. Maalesef günümüz sorunu bunlar hep . 
0 oy
(2,358 puan) tarafından
Bi şey merak ediyorum. Bu yaşına kadar hiç dünyayı gelmişi geçmişi düşünmedin böyle hissetmedin ve bir sabah uyandın pat diye böyle şeyleri mi düşünür oldun. 

Seni bu konuda korkutacak bir şey mi izledin yahut dinledin. Ya da merakına yenilip bir şeyler mi araştırdın. 

Bunları çok düşünmememiz gerektiğini aksi takdirde akıl sağlığımızı kaybedeceğimizi herkes bilir. Sen de şuan iyi değilsin yani üzülüyorum ama ilaçlarına kesinlikle devam etmelisin öyle faydası olmuyoe falan deyip bırakma 1 ay bi dene. Olmuyosa doktoruna danış ilacını değiştirsin. 

Allah şifalar versin selamete çıkarsın seni inşallah ve senin gibi bu tip şeyler yaşayan herkesi. 

Hocaya bi git dicem ama o da güvenilir olmazsa kafasından uydurur sende şu bu var falan derse iyice kötü olursun.

Güvenebileceğin birine okut. Annen olur teyzen yengen her kimse guvenirsen. Ayetel kursi,felak,nas ne biliyorsan. İnşirah. Devamlı okuyun bakalım her gün. İlla faydası olur. Kuran şifadır 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 81 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Beyzaalp (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
8 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fato11 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,068 göst.
7 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Meleknazz (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 710 göst.
3 Mart 2020 Diğer kategorisinde Mucizemi Bekliyorum (835 puan) tarafından soruldu

410,135 soru

12,332,015 cevap

39,249 kullanıcı

Kategoriler

...