0 oy
102 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (842 puan) tarafından

image

image

2. El almak için bütçem var suanda geçen ay 7.500 TL ye düşmustu, biraz daha bekliyip sıfırını mı alıyim kızlar şuan çok bı fiyat farkı da yok ama, fiyatı artarmı acaba bilemedim bı fikir verirmisiniz

6 Cevaplar

0 oy
önce (666 puan) tarafından
Bence hiç alma ama alicam işimi kolaylaştırir dersen sıfır 
önce (842 puan) tarafından
1 hafta ayağımı incitmistim kaynanam evimi silip supursun diye baktım, doğuma daha çok var ama fiyat artabilir
-Reklam-
0 oy
önce (4,757 puan) tarafından
İkinci el elektronik eşya almam çünkü orijinal olmayan kaçakcilik yapan bu tür eşyalar satan bir çok insan var ben güvenemem 
Yani bende güvenemiyorum 1 aydır girip bakıyorum, bı sıkıntısi cikarsada ugramam, en iyisi biraz daha bekliyip sıfır almk
0 oy
önce (734 puan) tarafından
Sıfır al bilemezsin doğruyu söyleyip söylemediğini tamir görüp görmediğini. Ben aynısını 1 sene önce Migros’tan almıştım çok memnunum elim ayağım oldu tavsiye ederim kesinlikle 
Biraz daha durup sıfırını alıyım doğru diyosun
0 oy
önce (17,948 puan) tarafından
Çok bir fark yok arada o yüzden sıfır elektrronikte sıfır almak lazım bence ikinci el risktir her zaman. Bu model için bir şey diyemem ama bende Roborock var muhteşem bir şey 
Roborock hangi model link atar mısın
önce (17,948 puan) tarafından
Linkini bulamadım ama q7 max
0 oy
önce (175 puan) tarafından
Hayatta bunlara para vermem alırım kablolu miss gibi tutarım tertemiz 
Hyr ama kendın yaptıgın kadar olmaz bnm dusuncem
Emin olun oluyor bende sizin gibi düşünüyordum gırgır diyordum ama aldıktan sonra dediklerimi yuttum resmen benden iyi süpürüyor ve ben çok temizlik takıntısı olan birisiyim toz bırakmıyor evde
Yok gulum istemem ben
Melisasel. Benim evimde eşikler var, robot harita çıkarmadan temizlik yapıyor mu
Hiç bilmiyorum canım benimki wifi ile çalışıyor onu daha önce hiç denemedim ama bazı yorumlardan yaptığını gördüm illa wifi gerekmiyormuş
0 oy
önce (6,664 puan) tarafından
Sıfır al canım kesinlikle almalısın. Ramazan da 1 yıl olacak alalı evim her daim mis gibi 3 çocukluyum bazen günde 2 defa açtığım oluyor
Hangi modeli kullanıyorsun
Arçelik. Postum duruyor
Güle güle kullanın, benim evimdeki eşikler düz gegil wife yok bı sıkıntı olurmu robot süpürgede
Teşekkür ederim.bendede wifi yok düğmeye basarak çalıştırıyorum
Eşik konusu sıkıntı olabilir kendin kaldırıp odalara bırakırsın ama robot o şekilde tüm evin haritasını çıkaramaz bence
Haritasını çıkarmadan temizlik yapamıyor mu acaba

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 297 göst.
0 oy
16 cevap 349 göst.
0 oy
3 cevap 132 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,323 göst.