+1 oy
203 göst.
önce Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından
Merhabalar bebeğim yaklaşık üç aylık 3-6 aylık sma bebek sütü maması veriyorum maması bitmiş getirden sipariş ettim ama akşam gelecekmiş sipariş elimde de 6-12 aylık bebek sütü maması var versem bişey olur mu acaba 

8 Cevaplar

0 oy
önce (352 puan) tarafından
Depremde mama bulamadığım için 2 aylık bebegime verdim o şekilde 2 gün boyunca mecburen bişey olmadı şükür ama yinede sen bilirsin canım kesin bişey olmaz diyemem 
önce (136 puan) tarafından
Valla bende sadece mama gelene kadar bikaç saat için Bi biberon anca vericem de
-Reklam-
0 oy
önce (740 puan) tarafından
Kabızlik ve hazımsızlık olabilir çok fark yok ama mineral vitamin değerleri farklı o yüzden vermeyin bence. Genelde mama geçişlerinde 1-2-3 numaralar arası gaz  kabızlık gözlenebiyor
Teşekkür ederim
0 oy
önce (129 puan) tarafından
Bence vermeyin uygun olsaydı numarayla belirtilmezdi benim bebeğim 1 buçuk yaşında 4 numara veriyorum gene de sizbilirsiniz
Yaa bende hiç niyetim yok da Bi biberon anca bikaç saat sonra gelecek maması :(
önce (129 puan) tarafından
Mecbursunuz ama bebekde aç
0 oy
önce (401 puan) tarafından
Bağırsaklari kabul etmez bu şekilde kabız olabilir mama ağır gelir ona , benimde öyle oldu yanlış mama geldi 9. Ay maması getirdiler asla kullanmadım , tarihine bakın genelde uzun tarihli oluyor saklayın ve bebeğin ayına uygun alın mama
Teşekkürler
0 oy
önce (450 puan) tarafından
Mecburen verecekseniz normal ölçüde değil de suyunu biraz fazla koyup bir kerelik verseniz bir şey olmaz
0 oy
önce (1,530 puan) tarafından
Bence verilmez ayina uygun olmadigi icin. Yakimlarda satan yer olabilir belki
0 oy
önce (244 puan) tarafından
Geçen ay başıma şöyle bir şey geldi eşim mama almıştı Normalde 0 6 ay alması gerekiyordu 1 numara eşimin kafası karışmış 1 3 yaş almış 3 numara sma ben akşam en son mamasını yaptım kutuda kalan gece de uyandı tekrar mama yapmak için yeni kutuyu açtım hiç dikkat etmedim Sadece kaşığı farklıydı mor renkte bizim kullandığımızı 06 aylık olan sarıydı bunu kaşığı mordu orada bir dikkatimi çekmişti Ama Uyku sersemi mamaya bakmadım mamayı açtım yaptım getirdim verdim yemedi çocuk ettim etmedim Yediremedim belki yemez Yani bilmiyorum sadece sonra mamayı da iade edemedik açmıştık çocuğa da veremedim
0 oy
önce (955 puan) tarafından
Yemı dıgam bebeğe ekmek verouor6 gibi düşün
Göre mîna ekmek verince de çocuk ölmez ama aynî etkileri gösterir kabızlık huysuzluk ve yemez yorumuna güldüm :))
önce (11,369 puan) tarafından
Karşılıklı gülebiliriz bende sana güldüm :) çocuğa ekmek verirsen sadece karbonhidrat alır 2 numara mamayı verirsen bütün vitaminleri alır canım ekmekle mama aynı kefede değil
Hayatım kafan almıyor sanırım sindirim olayından bahsediyorum bebek kabul olur rahatsız eder vıtamın olayından bahsetmedim o başka bor konu soruyla da benim anlattıgımla da ilgili bır konu değil  :))) hadi sen gülmeye devam et ben üzüldüm şimdi senın adına cahil insan görmek beni hep üzer okuduğunu anlamakta zorlanıyorsan bır kaç kitap oku ise yarıyor
önce (11,369 puan) tarafından
Bence sen anlamıyorsun konuştukça batıyosun hayırlı günler :D
Tam  hadi bay bay şekerim :))))))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
9 cevap 200 göst.
0 oy
5 cevap 147 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Elifnaz_01 (38 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 242 göst.
29 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Azize turkmen (85 puan) tarafından soruldu

408,427 soru

12,271,139 cevap

37,595 kullanıcı

Kategoriler

...