+3 oy
244 göst.
önce Diğer kategorisinde tarafından
Neden bu kadar hassasim birini kırmaktan incitmekten korkarim karsimdakini iyice tanıyana kadar samimiyet kurmaya bile cekinirim samimiyetten kastim da ya ne biliyim agzimdan çıkanı 40 kere düşünürüm ya yanlis bisey soylersem diye o kisinin hassas noktalari varsa dikkat ederim kirmak üzmek istemem hakkina girmek istemem ayni hassasiyeti kendime de bekliyorum sorun burda basliyo mesela bi konu oldu karsimdaki de beni bilsin ne niyetle soyledigimi bilsin istiyorum yanlis anlaşılmaktan birinin hakkina girmekten cok korkuyorum bu yuzden de pek cevremde olmadi olanlarla cok iyi devam ettik ama cok zor ya bunu nasil asabilirim sudn bu postu bile acarken acaba yanlis anlasilir miyim diye cekiniyorum uzun yaziyorum diye burda bile dile cok geldi iste tam olarak bu yanlış anlasilma korkusu

6 Cevaplar

+2 oy
önce (4,917 puan) tarafından
Sen bensin canım maalesef asamassin bu problemi 38 yaşımdayım ben asamadim eşim kızar şöyle karşıdaki düşünsün sen değil der ama aklım gider birini kırmaktan uzmekten ama üzülen kırılan taraf hep ben olurum 
önce tarafından
Aynen hih tsm o iste fadimana abla sensin dimi
Evet bitanem bnim
önce tarafından
Nickler degisti herkes birbirine girdi senide bulamadim abla hatirlatmak gubi olmasin basiniz sagolsun yazamadim bulamadim seni kusura bakma
Allah razı olsun canim rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
önce tarafından
Amin abla amin ecmain
-Reklam-
+2 oy
önce (28 puan) tarafından
Ay sen benmisin yemin ederim içindekileri yazmışsın şal seni kirani sende kır kız ben çok kırıldım biyel yaparak yaş 26 görsen yaşlandım şanki 
önce tarafından
Yok canim bsk anlasilmadim 2 kisi yazdi ikidide ysnlis anladi hakedene cevsbinj veririm onda sikinti yok ama ben birine bi deger verdiysrm o ds bsna versin isterim deger verdigim kisiyi bilirim bisey derse ne niyetle douledigini bilirim ama brn bisey dedihimdw ne niyetle dedigimi bilmiyosa yslnisa cekiyosa cok üzülüyorum ysnlis anladi hakkins girdim diye sabaha kadar uyuysmiyorum
+2 oy
önce (677 puan) tarafından
Kirmazsan o zaman sürekli kırirmayi kabullenceksin cnm ben 32 yaşındayım kırmaktan çok korkuyordum ama baktım çok kırılıyorm dedim bu saatten sonra kim olursa olsun kırarım buda umrumda olmaz dedim 
önce tarafından
Yanlis anlasilmsktsn bahsetmistim
+1 oy
önce (2,027 puan) tarafından

Ah ahhh bu benim yaa resmen kendim yazmışım sandım.. İnsanları fazla önemsiyoruz sadece ;)

önce tarafından
Daha cok anlasilamamak uzuyo beni kendime ediyorum baska kimseye degil
+1 oy
önce (1,694 puan) tarafından
Asıl mesele ilgiyi çok vermek değil de verdiğin ilgiyi karşı taraftan da beklemek oluyor maalesef hepimizde olan birşey kimse biz kadar derin ve ince düşünmüyor bazen onlar da öyle deyip kimseden birşey beklememek gerek bı huymudur bilmiyorum ama bence zamanla düzelmlei üstüne git korktuğun şeyleri yap bazen de şakaya vurdur
önce tarafından
Ya benim valla bak kimseden beklentim yoktur aslinda esim 3 ay issiz kaldi kendi ailem dahil kimseden bisey istemedim ihtiyaciniz var mi diyene yok sagolun dedim ciktim cok sukur ama manevi olarak verdigim degeri karsidan goremeyince uzuluyorum bilmiyorum biriyle samimiysem o benim neyi ne icin yaptigimi bilmesi gerekmez mi evet hataliyim insan oglu nankor kendime ediyorum
0 oy
önce (793 puan) tarafından
Kim üzdü kız seni 
önce tarafından
Biri degil

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 119 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde CrazyMomm (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 336 göst.

408,405 soru