0 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (388 puan) tarafından
Benim Bebeğimin çoklu besin alerjisi var Hiçbir et ürünlerine sebze meyve baklagil tüketemiyorum Sadece yiyebildiğim bulgur pilavı pırasa ve balık kabak yiyorum ama sevmiyorum pırasa yemeği yapamıyorum çünkü salça kullanamıyorum pırasayı bulgurunun içine katıp yapabiliyorum o yüzden bir gün balık bir gün bulgur pilavı tarzında günümü geçirmeye çalışıyorum haftada 4 defa falan balık yediğim oluyor somon levrek barbun acaba fazla balık yemenin herhangi bir zararı olur mu cıva zehirlenmesi falan yaşar mıyım

2 Cevaplar

0 oy
(836 puan) tarafından
Bu yazdıklarınız değil ama ton balığını aşırı yemek cıva miktarı konusunda iyi değil. 

Pırasa içinde suyuna limon, mandalina yada portakal sıkabilirsiniz.Yine içine havuç da ekleyebilirsiniz. 
(388 puan) tarafından
Limon portakal mandalina  havuc hepsi alerjik
Avakadoyu bile limonsuz yiyom mide fesadi gecirecem artik biran once gecse su alerji cok yoruldum
(836 puan) tarafından
Aa bayağı zor bir dönem o zaman sizin için, umarım en kısa zamanda gecer. Haftanın 4 günü balık çok da aşırı değil. Yediğiniz miktarlarda önemli tabi ki. Ama cıva miktarı yüksek olan balıklar belli, ton balığı gibi. Sizin yedikleriniz de sorun yok.
(388 puan) tarafından
Amin insallah  kisa sürede gecer
Miktar olarak cok yiyorum malesef biraz daha dikkatli olayim madem
-Reklam-
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Ayy Allh yardım etsin canm işin zor kaç aylık bebeğin benimde kizdada yumurta alaerjisi ve süt alerjisi vardı bende çok şey yiyip içemiyordum zordu.Balik genelde hafta 2 defa öneriyorlar Zatn ben birşey olacağını sanmıyorum 
(388 puan) tarafından
Bebegim 3 bucuk aylik
Ya inanır mısın bize havuç bile dokundu ya keşke bizimki de sadece süt ve yumurta ile kalsa baklagil falan yiyemiyorum hiçbir şey yiyemiyorum
(388 puan) tarafından
Diğer kızımın alerjisi 11 aylıkken geçmişti İnşallah bugünkü o kadar uzun sürmez Çünkü şimdiden yıprandım yiyecek hiçbir şey yok sütüm bayağı azaldı bulgur Yemekten de bıktım artık Allah'tan balığı seviyorum ördek eti aldım cesaret edemedim Buzluğa koydum
(1,309 puan) tarafından
İnsallh geçer yaa beterin beteri var gercektn senin işin daha zor.Bana doktor genelde alerjilerin 2 yaşına kadar gecicegini ama bazen 4 yaşına kadar uzayabilicegini söylemişti.insallh kısa sürer
(388 puan) tarafından
Insallah canim sagol

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 56 göst.
0 oy
4 cevap 155 göst.
22 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 269 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,520 puan) tarafından soruldu

410,141 soru

12,332,324 cevap

39,267 kullanıcı

Kategoriler

...