+3 oy
644 göst.
önce Diğer kategorisinde (285 puan) tarafından
Eşim ailesinin evine gitmisti akşam vaktiydi.orda kardeşinin arkadasi gelmiş.neyse kayinpederim eşime demiski evine bırak.esimde kaynanamin yüzüne bakmış bisey dememiş.ordan kiz demiski nişanlım gelip alacak diye.siz olsaniz napardiniz

29 Cevaplar

+17 oy
önce (3,246 puan) tarafından
Kim ne derse desin valla 

İsterse ne var bunda desinler 

İsterse kardeş sayılır desinler 

Bu devir çok kötü bi devir insan akrabasına bile güvenemiyor artık 

Deki kardesinin arkadasi şahsen ben istemezdim birakmasini 

Ha mecbur kalır beni de alır yanına beraber bırakır geliriz 

Onun dışında guvenmekmis ne eşime ne karsimdakine
önce (2,481 puan) tarafından
Bol artilarin sn cano cok guzel yazmissn
Teşekkürler kuzucum
Ben kendi fikrimi söyledim herkesin farklı dusuncesine de saygım sonsuz baby si
önce (3,894 puan) tarafından
Artıyi hak ettin gardaşim, duygularıma tercüman oldun
Sağol bacim :))
Bu yoruma bu kadar artı alacagim hiç aklıma gelmedi şahsen:))
-Reklam-
+14 oy
önce (10,302 puan) tarafından
Akşam vakti kızı evine bırakmış iyi etmiş yolda başına bişey gelebilirdi derim. Ben eşime güveniyorum. Zamanında geç çıktıkları için bir kaç iş yerinde ki ablaları evlerine bırakıyordu ben sorun etmem güven meselesi 
önce (1,091 puan) tarafından
Keşke +++++++++ tane verebilsem
önce (11,367 puan) tarafından
Bence bırakmakta mesele yok ama devir öyle kötü bir devir ki eşim bi kadınla veya çocukla asla aynı asansöre dahi binmez kardeşinin arkadaşını da asla bırakmaz bu benim değil kendi tercihi. Başımıza ne geleceği bilinmez. İftira atar bişey olur dedikodu çıkar  nasıl geldiyse öyle gitsin
önce (2,201 puan) tarafından
Ben de eşimi iyi tanıyıp güvendiğim için sorun etmem. Eşimin iş yerinde biri var güvenlik görevlisi, metroyla aktarma gidiyor. Eşime ben dedim iş çıkışı ara sıra metroya bırak soğukta ring beklemesin evlatlarına çabucak kavuşsun dedim. Kadın da bana börek yapmış yollamış. Eşiniz iyi niyetli ve güvenilir olursa sorun olmaz.
önce (2,196 puan) tarafından
Eşimize bizde güveniyoruz ama ya karşıdakine ? Kalpleri sadece Allah bilir. N tür bir manyak nerden bileceğiz :) Eşim duruşmaya giderken bir gün müvekkiliyle gitti ve ağzından kaçırdı. Ve bu bir boşanma davası. Karadeniz öyle farklı algıları olan bir yerki ;buranın insanı bir anda herkesi birbirine takar da katar da. Demem o ki artık zaman eski zamanda değil,insanlar da hiç hırlı değil. Bırakamaz net. Gözdenin dediği gibi nasıl geldiyse öyle gitsin
önce (10,302 puan) tarafından
Herkes kalbinin ekmeğini yer ben buna inanıyorum. Ben kocama guvendiysem ailesi de o kızı evlerine alacak kadar guveniyosa sıkıntı yok benim için. Zira ailesi her önüne geleni evine davet etmiyordur herhalde.
+7 oy
önce (577 puan) tarafından
Kocama güveniyorum o yüzden sorun olmaz. Hatta taktir ederim. Genç bir kızı akşam vakti evine bırakmış diye
+6 oy
önce (883 puan) tarafından
Ben olsam bırakmazsa kızardım. Çünkü ortam gerçekten çok kötü, genç bir kadını tek bırakmak eşime yakışmaz. Bütün dünya kocamın peşinde koşmuyor, kızın kocamda gözü olsa bu bırakma muhabbeti ilk olmazdı zaten. N'apacak arabada kocamın üstüne mi atlayacak? Benimki de açıp kollarını gel mı diyecek? Ay yapacaklarsa da erkenden yapsın da herkes yoluna baksın derim. Evvel Allah kocama güvenim tam. Çok samimi olma derim en fazla. 
önce (2,201 puan) tarafından
Şu olgunluğa gelebilse keşke her kadın.
önce (883 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yorumun için. İş biraz da kocalarda bitiyor. Kendine güvende bitiyor. Dilerim ki her kadınımız önce kendine sonra eşine gönül rahatlığıyla güvenebilsin.
önce (1,654 puan) tarafından
++++++++++++++
önce (654 puan) tarafından
arti selalesi biraktim
+5 oy
önce (1,136 puan) tarafından
Eşin zaten bırakmamış ne yapacaksın ki. Benim eşim bıraksa da sorun etmezdim o ayrı 
+5 oy
önce (12,583 puan) tarafından

napardım koyardım kapının önüne :P

yani ottan b ktan sebepler üretmeyin Allah aşkına 

+4 oy
önce (3,222 puan) tarafından
Anlamadım bırakmışmı bırakmamış mı 
+4 oy
önce (6,941 puan) tarafından
Ben geri kafalıyım bırakamaz ki kocan zaten bırakmamış 
önce (7,208 puan) tarafından
Ahahaa bende bendeee:Dd
önce (6,941 puan) tarafından
,☺️☺️☺️❤️❤️
+3 oy
önce (1,342 puan) tarafından
Zaten bırakmamış burada kızilacak biri varsa kayinpeder olur yok esim niye hayır demedi diyorsan kızın yanında sesli sordularsa yok ben bırakmam demesi daha ayıp olur.

Eşim olsa birini de kesin yanına alır kardeşi annesi ya da bir şekilde beni evden alır asla yalnız götürmez diyelim ki götürdü mecbur kaldığına emin olurum. 
+3 oy
önce (1,842 puan) tarafından
Eşim sabaha kadar 2 kızla bir arabada çalışıyor bacım polis kendisi :D hatta kızlar diyormuş yenge görüntülü arayıp sürekli takip etmiyor seni abi demisler. Kiminle çalışsalar erkeklerin eşleri sabaha kadar göruntulu arıyormuş :) . Sen eşine guveniyorsan gerisi boş canım 
+2 oy
önce (15,632 puan) tarafından
Bişey demezdim heralde. Kötü niyet yok sonuçta. 
+2 oy
önce (688 puan) tarafından
E bırakmamış işte mesele ne? Hem biraksaydi da ikisi tek olmazdı muhakkak yanına birilerini gonderirlerdi
önce (91 puan) tarafından
Sen şu dolandırıcilik postunda ismi geçen kisimisin
önce (688 puan) tarafından
Hangi isim ?
+1 oy
önce (7,208 puan) tarafından
Mahremiyet açısından doğru olmadığı için hoş karşılamazdım. 
0 oy
önce (670 puan) tarafından
Nikâh düşüyor sonuçta tepkimi gösterirdim şahsen. Belki iki kişiden biri kötü niyetli olabilir insan bilemiyor
0 oy
önce (3,329 puan) tarafından
Ben sorun etmezdim 
0 oy
önce (126 puan) tarafından
Bence sorun yok 

kişi kendinden bilir işi diye bir söz var çok doğru
0 oy
önce (2,049 puan) tarafından
Kız kardeşi de yanında gelecekse olur ama başbaşa gidemezler. 
0 oy
önce (951 puan) tarafından
Asla istemem nişanlısı ne işe yariyor gelsin o alsın alacak kimse yoksa gelmesin kız çok ta tın kayinpedere ne oluyorsa meraklıysa kendi biraksin
0 oy
önce (6,317 puan) tarafından
Eşim kardeşini alır yada annesini alır bırakırdı kötü niyet aramadım tek gitmesin denmiştir ama dusuncesizlik edilmiş 
0 oy
önce (31 puan) tarafından
Eşin götürmemis ama goturseydi kötü olurdu şahsen benim eşim olsaydı ben kabul etmezdim devir kötü 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 640 göst.
0 oy
11 cevap 619 göst.
14 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmanur&kadir27 (698 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 256 göst.
19 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emellllsdkkk (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 589 göst.
1 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,612 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...