+4 oy
714 göst.
Diğer kategorisinde (297 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Sorum.yukarda

29 Cevaplar

0 oy
(8,031 puan) tarafından
Nişanlı olsun evli olsun bekar olsun ben karşıyım böyle durumlara. Gidemeyecek olur kardeşiyle birlikte bırakıp gelir en fazla
-Reklam-
0 oy
(1,143 puan) tarafından
Yanına kardeşini de alırsa daha hoş olur. Ben yine kızmazdim ama tanımadığım için rahatsız olurum belki seri katil sapik yani. Devir çok kötü. Tanıdık biriyse hiç sorun yok ama görüşmediği bilmediği bir kadın veya adamla tek gitsin hiç istemem 50 kere ararım 
0 oy
(51,805 puan) tarafından
didisinin didisi esine mi kalmis 
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Şimdi evet olay güven meselesi ki ben eşime çok güvenirim ama velhasıl kelam kayınpederim öyle dedikten sonra kız bişey demiyor kocam kaynanama baktıktan sonra nişanlım alıcak diyorsa eşimden değil ama kıza güvenmem sonuçta oraya giderken akşam nasıl döneceğini de düşünmesi gerekiyor o bırakır bu bırakır gibi ihtimalleri göz ardı edip dönüşünü ayarlaması gerekiyor 
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Gelirken dusunmemismi nasıl gideceğini, kardesinde yanına binse gidip bırakabilirlerdi
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Zaten hepiniz bırakmazsa kızardınız tabiki canım. 

Zaten hepiniz bir şey olduğunda kocanızı boşarsanız(!)

Üstüne alınanlar alınsın alınmayanları öptüm. 
0 oy
(436 puan) tarafından
Kocama güvenip mi arkadaşi eve gelmiş farzet kocam yok nasıl gidicekti aynı şekilde gidebilir asla onaylamam bunu , isteyen hoş karşılar ben asla hoş karşılamam eşimde bilir o yüzden asla öyle toplara girmez 
0 oy
(2,580 puan) tarafından
Yalnız bırakamaz. Arabada kaynım veya görümcem herhangi biri olursa sorun değil insanlık yapıp bırakabilir akşam vakti 
0 oy
(104 puan) tarafından
Bırakmasını istemezdim tabiki ha kardesin yada annesi olsa beraber bıraksalar olur ayrıca kız nişnlıymış o alacakmış neden teklif etmişler yada kayınpedrin bıraksın onuda gectim kız niye gec saate kadar kalmış kalmasaymış düşünüp erkenden evine gitsin nişanlısı da hoş karsılıckmıymış bu durumu acaba 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 241 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,705 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 498 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde gggfffmmm (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
0 oy
12 cevap 530 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,058 puan) tarafından soruldu