0 oy
91 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (761 puan) tarafından
Merhaba kizlar malum kış ayı çocuklar evde sıkılıyor hele benimkiler tam canavar oldular nasıl oyalacagim bilmiyorum biri 5biri 3 yaşında oyalanacaklari bilgilenecekleri hemde eglenebilecekleri oyuncaklar ne önerirsiniz acaba resim boyama falan onlar hariç. Sizin oyuncaklarım resmini atarsanız da sevinirim 

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,347 puan) tarafından
Benim yeğenlerim mutfak seti mangal seti market kasası gibi oyuncaklarla oynamayı seviyorlar 
önce (761 puan) tarafından
O setleri benimkiler pek sevmiyor ya AVM de oyun alanına götürdüm hiç ikgilenmediler onlarla
-Reklam-
0 oy
önce (6,955 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

Benimki kitap delisi şöyle bir köşemiz var altında masası ordan kalkmaz dışarda paten scooter bisiklet onlarla oyalanıyor içerde boyama LEGO kinetik kum tabiki vazgeçilmezi bebek evi ve bebekleri bunlar peluşlar vs var odaya geçince çekeyim ötekileri istersen
Tabi isterim canım
Şöyleler canım bak sileyim ☺️
Çoğu bunlara benzer var zaten ama oynamiyorlar hele kızım barbieden anlamıyor geçen aldım ben bile nerde bilmiyorum ya
Yok benimki oynar severse bak bu yeni attığımda güzel ama küçük ağzına alırsa tehlikeli
0 oy
Neden benim sorularıma kimse cevap vermiyor bu kaç oldu ama :(
0 oy
önce tarafından
Yok vacim yok burda arastirdim yok trendyoldan baktim yok googleden aradim yok yok yok uzun sureli soyle basina oturup kendisi oynsyacaklari bi oyuncak bulamadim bulursan sayet banada soyle bugun rv acmicam diyorum artik gucum yetmiyo aciyorum bugun kizmicam diyorum sikintidan bana sariyo kiziyorum ben kafayi siyirdim devam edenlere basarilar diliyorum 
önce (1,783 puan) tarafından
Oyun havuzu aldım toplar var renkli renkli içine giriyor topları dağıtıyor hırsı dağılıyor
önce tarafından
Bende de var 150 boyutunde hemde 3 tane cocuk sigar yazin su doldurup oglumla birlikte ben bile giriyorum kisinda top dolduruyorum ama yok sikildi
önce (1,783 puan) tarafından
Valla cokda bişey kalmıyor ben dışarı çıkarıyorum insanda sıkılınca bir 15 dkka açık görüş  gibi hep cezaevi olmasın çocuğa diye...

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 132 göst.
0 oy
2 cevap 51 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Defneee (557 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 31 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (877 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 60 göst.

408,406 soru