+2 oy
179 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,167 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Eşi varikosel ameliyatı olan varmi ablam bir kere hamile kaldı düşük yaptı 9 ay olmadı sperm testi verdi bazı değerler düşmüş ama doktor bu xegerle jamile kalınır diyor ama olmuyor olan arkadaşlar hangi ilaçları kullanıyor eşleriniz 

8 Cevaplar

+3 oy
önce (92 puan) tarafından
Benim eşimde vardı canım gerçi hala var eşimin değerleri baya düşük ilaç kullandı doktorun bana dediği eğer sizde bir sorun yoksa olurda çok geç olur dedi denemelerimizin başladığı ilk andan itibaren  tam 1 buçuk yıl sonra hamile kaldım geç oluyor malesef
önce (5,167 puan) tarafından
Ameliyat sonrası ablam 9 ayda hamile kaldı 2 aylık iken düşük yaptı kürtaj oldu üzerinde  10 geçti hamile kalmadı doktor sperm testi istemiş bir değeri düşmüş  bu değerler hamile kalınır diyor ama ollmuyur sadece ilaç vermiş vitamin sizin eşiniz  hangi ilacı kullanıyor
önce (92 puan) tarafından
Valla canım kızımız olunca eşim devam etmedi ilaçlara nasıl olsa oldu dedik saldık portakal suyu gibiydi tozu suyla karıştırıp 1 su bardağı içiyordu çok pahalıydı birazda ondan bıraktı 1 kutusunu 2 bin tl ye alıyorduk ilacın amacı sağlıklı spermlerin ileri hareketliliğini arttırmak içindi
Enişteminde ileri hareket değeri düşmüş cnm evet  ablamda dedi bir ilacı çok pahalı demek oymus
-Reklam-
+1 oy
önce (6,317 puan) tarafından
Benim eşim oldu ama bı 7 sene önce nasıl oldu hatirlamiyorum ameliyattan 1 sene 2 ay sonra hemile kaldım 
Ablamda ameliyattan 8 ay sonra hamile kaldı 2 aylık iken düşük yaptı kürtaj üzerinden  10 geçecek  hamile  kalamadi doktor sperm testi istedi eniştem vermiş bir değeri düşmüş  ddoktor bu değerle hamile kalırsın anlamam demiş olmuyor
önce (6,317 puan) tarafından
Walla harnup pekmezi tafsiye ederim sperm kalitesi için eşim cok kullanmisti
Ablama derin kullansın diye cbm
+1 oy
önce (2,818 puan) tarafından
Esimde vardi varken 2 oglumuz oldu gecen sene subatta ameliyat oldu agri yaptigi icin
İki kes mi ameloya oldu ablamın eşi ameliyat sonrası 8 ayda hamile kaldı düşük yaptı ondan sonra hamile kalmadı tekrar test vermiş doktor  değer düşmüş az demiş ama o değerle hamile kalinirmis
önce (2,818 puan) tarafından
Esiminde degerleri dusuktu ama 2 kez hamile kaldim hatta 3 kez bi tanesi dusukle sonuclandi esimin son zaman agrisi cok olmustu ona oldu ameliyati 1 kez oldu
+1 oy
önce (59 puan) tarafından
Eşim birkaç sene evvel ameliyat olmuştu. Doktor ona vitamin verdi ilaçlık bir durum yok dedi. Evet değerler düşüktu ama doktor sorun olmaz dedi.  Bendede. Yumurtalıklarda tembellik vardı. 2. Ay tedaviye rağmen olmadı. Ara verdik tedaviye. 1 sene sonra aklımda hiç yokken bı baktım hamileyim. Nasipte olunca oluyor.
Ablamda çok şükür sorun yok cnm eniştem varikosel amileyati olduktan sonra 9 ay içinde hamile kaldı 2 aylık iken düşük yaptı kürtaj sonrasi 9 ay geçti hamile kalamiyor doktor sperm testi istedi demiş bazı değerler düşmüş aka hamilelige engel değil onada vitamin ilacı vermis
+1 oy
önce (800 puan) tarafından
Benm eşim 10-15 yaslarnda olmuş ameliyat .evlendik korunmayı bırakınca hemn bebegmz oldu.esim snra askere gitti kısa dönem.orada cephane çok tastmislar doktora gtms sende varikosel var ameliyat olman lazm yoksa çocuğun olmaz demişler.esim ameliyat olmadı.2 yaş arayla 2 tane daha çocuğumuz oldu .
Maşallah cnm darısı ablamın başına olsun
0 oy
önce (29,056 puan) tarafından

Sıkıntı etmesinler ster etkiliyor değeri cok düşük değilse ameliyat olmasın ilaçlar var kullanabileceği iyi bir Dr gitsin 

İleri hareketi değeri  düşmüş biraz
0 oy
önce (1,333 puan) tarafından
Benim abim varikosel ameliyatı oldu bundan baya baya önce evlendi ilk 3 ayda hamile kaldı eşi 
Bunun için ya ilaç kullanması gerekiyor yada Bi ameliyat yani ilaçla düzelmezse ameliyat gerekiyor ablanızın eşine
Eşi ameliyat oldu ameliyattan sonra hamile kalıp düşük yaptı düşükten 9 ay geçti tekrar hamile kalamadi sperm testi istemişti doktor bir değeri düşmüş ama o değere rahmet hamile kalabiliyormus ilaç vermiş vitamin ilacı cnn
İnşallah düzelir o zaman canım ve ablanın da kucağı dolar inşallah
Rabbim sesini duyar inşallah cnmm
Amin amin inşallah
0 oy
önce (16 puan) tarafından
Benim eşim yaklaşık 2 yıl önce varikosel ameliyatı oldu ama ameliyat yaramadi fayda etmedi çok sonradan öğrendikki ameliyati boşuna olmuş meğersem varikosel denen birşey yok sadece yanlış doktor seçimiydi bizimki
Of kötü olmuş cnm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 66 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
17 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 172 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Freedomm (5,167 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
4 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Freedomm (5,167 puan) tarafından soruldu

408,404 soru

12,270,069 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...