0 oy
325 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (417 puan) tarafından
Kızlar dört katlı binada sekiz daire var iki daire dolu bizimke beraber bu beni çok ürpertiyor zil calinca tedirgin oluyorum gece özellikle aşırı sessiz oluyor nasıl başa çıkacam bilmiyorum gündüz tekim diğer dairede öğrenci var korkuyorum özellikle haber izleyince kafamda kuruyorm

11 Cevaplar

+1 oy
(1,512 puan) tarafından
Duanı oku bişey olmaz Allah'ın izniyle okuma haberleri de seni korkutuyosa
-Reklam-
0 oy
(4,300 puan) tarafından
Kapini bacini kitle kotu dusunme bnde bir ara oyle durdum korku filmelerini hayatimdan cikardim tabi korkuyor insan yinede ama Rabbim yardimcin olsun
(417 puan) tarafından
Okula gidip geliyorm eşimi görüntülu arıyorum
0 oy
(13,672 puan) tarafından

Müstakil dublex ve sessiz bi mahallede gece tek kaldığım aklıma geldi üstelik ev eski biri istese çok rahat girebilecek durumda senelerce kaldım üstelik daha yaşım da 20 lerde falandı  :)

(986 puan) tarafından
Para verseler kalamam istese çok rahat girerlerdi dediğiniz an da ben iptal :)))
(13,672 puan) tarafından
Benim çocukluğum o evde geçti yani korkmam ben anahtar mi kapıda kalmadı balkon kapısı mi açık kalmadı yani şuan annemler var o evde hala aynı kapi bile kitlemeyiz  :)
0 oy
(11,453 puan) tarafından
Amann sessizliğin tadını çıkar güzelim  yukardan aşağıdan  sağdan soldan ağzıma içiyolar kötü düşünme kitlicen kapını uyuyacan 
(417 puan) tarafından
Kapı çalınca korkuyorum sürekli kafamda kuruyorm okula gidip gelirken korkuyorum
0 oy
(20,533 puan) tarafından
Tenha bi yerdemi bina neyden korkuyosun canım
0 oy
tarafından
Kapini pencereni kilitleyip duani okuyup yatacan yinede basina bisey gelirse takdiri ilahi deyip yeslim olcan 
(417 puan) tarafından
Teşekkürler ❤️ ama insan bir nefes ario
0 oy
(999 puan) tarafından
Ne aile apartmanları duyduk..insana en büyük zararı en yakınları veriyor bu devirde..kapini kilitle otur beklediğin biri yoksa kimseye kapıyı bile açma 
(417 puan) tarafından
Kapı çalınca acayip korkuyorum okula gidip gelirken korkuyorum ya
0 oy
(1,514 puan) tarafından
Valla şuan 3 kişinin oturduğu bir apartman isterdim cidden sesten artık çocuk uyanıyor sürekli sürekli Bi kavga gürültü kapılar çarpılıyor falan hiç istemezdim bu apartmanı 
(417 puan) tarafından
Bizde işte o üç kişi bile yok
(1,514 puan) tarafından
Yani ben boş binaya okeyin şuan şu binadan kurtulayım da
0 oy
(612 puan) tarafından
Boş binaya kimse girmez. Hırsıza dolu bina lazım endişe etme. :)
(417 puan) tarafından
Yaaa  doğru hiç aklıma gelmemişti
0 oy
(88 puan) tarafından
Esin neredeki korkuyorsun geceleri
0 oy
(133,066 puan) tarafından
evim sehir disinda otubanda hem mustakil hem dubkex ilk zamankar bende korkmustjm ama alistim esim hem sabah erken hider gun icinde cocuklarda okulda ustelik etrafimda insanda yok hecen hafta bi kadin geldi kapiyo normalde 1 kisi gelmemistir evime gelen giden olmaz kargocudur diye actim kapiyo kadin wc gircem dedi şok oldum hayir edim ısrar etti gidermisjn dedim soylene soylene gitti ama cok korktum evde kamera vardi esimde gormus telefondan aradi hemen korkulmuycak gibi degil varsa imkaniniz kamera taktirin bizim zilde kamerali kapi calinca esimun tlf calar genelde o gorur hatta o yuZden gelen kargocuda olsa vs esim gordu icin icim rahat oluyo

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 525 göst.
27 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 48 göst.
+1 oy
2 cevap 91 göst.
0 oy
7 cevap 132 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,022 puan) tarafından soruldu

409,469 soru