+2 oy
258 göst.
önce Diğer kategorisinde (851 puan) tarafından
Evli bir kuzenim var okadar naif terbiyeli hamarat ki ama kocası essegin vücut bulmuş hali kizin burnundan getiriyor. Geçen gün görümcemn oğluna kız istemeye gittik kız 12 yaş küçük ve çok çok iyi biri ama görüncenn oğlu terbiyesizn teki.. Bu hayat neden böyle güzelim insanlar ehline neden düşmüyor.. terbiyesiz ahlaksız insanin temiz terbiyeli biriyle evlenmesi kader mi

13 Cevaplar

+4 oy
önce (556 puan) tarafından
Birileri eş.şek seviyor demekki 

Şaka şaka kader nasip yaaa ne diyim daha doğrusu imtihan 
-Reklam-
+4 oy
önce (17,884 puan) tarafından
Beş para etmez oğullarını elin aklı başında kızlarının başına bela eden analardan da Rabbim sorsun hesabını 
önce (851 puan) tarafından
Duramadım dedim ki kız küçükmüş yazık dedim olsun oğlumuzu o idare eder dediler. Herkes eşeğini bağlayacak kazık arıyor
önce (13,559 puan) tarafından
+ ladim bacım. Eşimin amca oğlu var bi tane içkisi var içince sapitiyor da kazaya mi karışmadı kavgaya mi silahı da var düğünlerde sıkıyor.  Kız arıyorlar valla çok üzülüyorum evleneceği kıza
+1 oy
önce (1,948 puan) tarafından
İyi insanlar saf oluyor. Karsisindakinin asil niyetini bilmiyor. Bu yuzden de eslerinin gercek yüzünü anlamiyorlar evlenmeden
önce (12,583 puan) tarafından
bence saflıktan değil, ben onu sevgimle iyileştiririm düşüncesi. onu sevdiği için vazgeçemiyor iyileştiririm diyor ama büyük yanılıyor
İşte safki anlamiyor huylunun huyundan vaz geçemiyceğini.
yok ben ona saflık demem işte, bile bile lades durumu salaklık maalesef
Ahahah. Ben biraz kibar seklini kullanmıştım
ikisi arasında küçük bir ayrım var :) saflığın ileri boyutu o:)))
+1 oy
önce (3,222 puan) tarafından
Kinsan kendi kaderini kendi çizer derler kaderim de bu varmis demek bana doğru gelmiyor Allah kaderimizi belirlemisse bile bizede beyin vermis dusunce vermis 
+1 oy
önce (3,164 puan) tarafından

Sen de cevabı biliyorsun bence canım:) Bazen ne yapılırsa yapılsın ne kadar akıllı da olunsa kaderin önüne geçilmez. 

Öyle tabi de kıza üzüldüm kendi saf sa.lak halim aklıma geldi. Dedim gizliden uyarayım bundan adam olmaz diye baktım kabak yine bana patlayacak
+1 oy
önce (3,119 puan) tarafından
O hesaba göre bizde hangimiz iyi hangimiz kötü oluyoruz diye düşünenler :) 
İyilik kötülük tartma şansımız yok ama mesela benim tanıdığım çocuk ağzı huyu bozuk toplum insanı değil terbiyesiz o yüzden diyorum
+1 oy
biraz şans biraz kader biraz da baba sevgisinden yoksunluk. kızların ilk aşkı babası, babası nasıl biriyse genellikle o tarz erkeklere aşık oluyorlar. tabii ki hepsi değil ama bir kısmı erkeğin öküz olanını bu sebeple makul erkek sayıyor. toksik ilişki seviyor. 
önce (330 puan) tarafından
Valla benim babam toksik biri degildi anamı el estünde tutardı ama kocamı görsen :D
işte istisnalar olabiliyor :) ya erkek çok iyi göz boyuyor evlenene kadar ya da kadın, erkeği o şekilde kabul ediyor. kimi dediğim gibi toksik ilişki seviyor ve sevgimle bunu adam ederim diyor
Tam olarak şöyle oluyor çevremde gördügüm kadarıyla evlenince düzelir diyor bakıyor düzelmiyor çocuk olursa düzelir diyor yine düzelmiyor sonra işler daha da dolaşıyor çocuk var boşanamıyorda adamda bakıyor kahrını çekiyor bir çok kadın bu şekilde evliligi mecburen sürdürüyor biri de benim görümcecagzım
kimi zaman çocuk kimi zaman ekonomi bu evliliğin sürme sebebi oluyor. olan kadına oluyor
Aynen öyle
+1 oy
önce (370 puan) tarafından
Görücü usulü ile mi tanışıp evlenmişler eğer öyleyse adam gerçek karakterini gizlemiş ki evlenmişler yok öyle değilse de demek ki kız onu kendine layık görmüş. Kim yanına kimi layık görürse onu seçer 
+1 oy
Bence bir taraf ne kadar iyi niyetli olup alttan alırsa diğeri o kadar tepeye çıkıyor benim görüşüm bu
+1 oy
önce (1,781 puan) tarafından
Bu aralar bunu bende çok sorguluyorum. Çevremde var her istediğini yaptıranlar ama ben bir şey istesem benden kötüsü yok. Kocama ailesine saygılı davrandım çok iyi davrandim ama yok yine sevmediler yine. Sürekli ortalığa fesat vermekten başka bir şeyleri yok.
+1 oy
önce (2,151 puan) tarafından

Kendi adıma konuşayım adam secemiyorum ben slgim iki sevgi kirintisina kaniyorum kandım:(

İnşallah bu düzelir 

+1 oy
önce (1,342 puan) tarafından
Görücü usulü ya da zorla evlendirilen insanlar için değil lafım ama insanlar eşlerini seçme hakkı olduğunu bilmiyor bence. Şöyle bir huyu var ama napalm seviyorum diyor ya da herkesin bir kusuru var olsun diyor
0 oy
önce (3,241 puan) tarafından

O kişiler demek ki esleriyle imtihan ediliyor canım 

Bende ilk eşimden çok cekmistim imtihanim dedim 
Ha bu eşimde iyidir ama illaki kötü yanlari var 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 2,114 göst.
23 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 236 göst.
+1 oy