0 oy
72 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (130 puan) tarafından
Kizlar merhaba bugün düşük yapali 42 gün oldu hala adet olmadım bugün kontrole gttim doktor attan baklm bı kistin vardı önceden dedi ben alttan kabul etmedim gebelik belirtileri gbı şişkinlik ara ara göğüste sizi vardı ve adet olmdm bunlar vardı belirti kan verdim hala e nabizda görünmüyor öğleden sonra 4 gbı alındı kanim saat kaçta çıkar acaba test sonucu eve geldik sonra test yaptım çift çizgi çıktı acaba hamilemiyimdr hc adet görmeden hamile kalan varmı aranizda 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (3,238 puan) tarafından
Tam adamına sordun benn :) 

1 eylülde bebeğim dustu 6 haftalık sonra kanamam bitti esim 20 gun sonra eve geldi tekrar sehir disina gitti dediğin vibi bi 30 gun sonra adet olmadığim icin acaba normalmi dige saglik ocagina sormaya gittim kan verdim betam 1800 ben şok oldum tabi sonra acaba düsükten kalan betamı diye tekrarladık 2 gün sonra iki katı yükseldi bn randevu aldım kadın doğuma gidene kadar karından kalp atışını dinledim 7 haftalık olmuş :) 

Doktor şasırdı ne çalışkan yumurtan varmış diye :) şuan 16 haftalık olduk sanırım seninkide benim durumuma benzer bi durum. 
önce (130 puan) tarafından
Canım bişey daha sorcam sana doktor bugün ultrasonda bişey görmeyince kan testini bekliyelm eğer negatif çıkarsa bı 2 ay korunun rahim duvarin falan normale dönmüş herssey temiz kistte yok olmuş dedi sen düşükten sonra bı skinti yasadinmi bana korun falan dememisti kendiliginden düşük olduğundan bn ondn korunmadm hc hamileysem şuan riskli falan olurmu ki sana bişey dedimi hc doktorun veya hamileliğinde zor olan bı durum varmı suanda
Canım bende kwndiliğimden kanamayla düsük yaptım kürtaj olmadım ve korunmadım hayr hic bir riski ollmuyor doktor yeni gebelik yeni yolculuk diyor fakat tekrarlayan dusuk olursa ozamqn sıkıntiymis tedavi ve dusuk sebebi arastirilmasi gerekiyormus
Seninde benimle aynı ozman bende kendiliğinden evde düşük yaptım kürtaj olamdan rahmin falan guzl dedi kistte gtmis dedi baklm bnde sorun yaşamadan bı atlatsam su süreci çok sağol tekrar yorumun iicin
Aynen canim hadi i saAllah Rabbim bana bahşettiği mucizeyi sanada nasip etsin tekrardan bu arada bnmde ilk deil 3. Gebelikti bir oğlum bir kızım var bakalım 16 sında cinsiyeti öğrenicem
Ay maşallah rabbim gonlunden ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlıklı olsunlarda rabbimin mucizesi hepsi cinsiyeti öğrenince yaz sende
-Reklam-
0 oy
önce tarafından
Çift çizgi çıktıysa vardır Rabbım gönlüne göre versin inşallah benimki 2 ay sonra hamile kalmıştım düşükten sonra adet gördüm hemen hamile kalmıştım kızım 3 buçuk yaşında çok şükür 
Maşallah canım Allahm uzun ömür versin kızına çok heyecanlıyım inşallah vardır çünkü eşim göreve gttı bı daha 6 ay sonra geelecek inşallah vardr
önce tarafından
Vardır var canım testin basbaya belli Rabbım sağlıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım amin Allah razı olsun ilk mi senin de
Yok ilk değil bı kızım var 3 buçuk yaşında ama 42 gün önce ikizlere düşük yapınca baya üzülmüştüm ikisini birden kaybetmek zor oldu bir daha olması için zor toparlanrm diyordum rabbime şükürler olsn inşallah guzl haberlerle donerm
önce tarafından
Ahhh hemde ikiz üzüldüm yaa Rabbım kızını bağışlasın inşallah canim Allah yüzüne bakmış çok şükür bak hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin canım benim rabbim inşallah bu sefer bana bağışlar eğer kimyasal veya boş gebelik değilse Rabbimden herşey çok sağol yorum yaptgin için❤️
0 oy

image

bu da testim arkadaşlar kan verdim yarın 3 te gel dedi e nabizda takip ediyrm değeri ckmams daha
Dusuk yapali kirk gun olmus bukadar net cikmazdi gebelik olmasaydi hayirli olsun bacim ayni seyleri yasamisiz Rabbim once uzmus ama sonra yuzumuze gulduu
Kız işte düşükten sonra adet gormedim bugünde ultrasonda bişi olsa söylerdi diyorum kendi kendime ama bütün belirtiler var iste
Şükürler olsn hc isyan etmedm hep morelimi yüksek tutmaya çalıştım ikizlere hemileymsm düşük yaptım smdide varsa rabbim yüzüme tekrar güldü bu çift çizgiyi bile görmek elimi ayağımı titretiyor :)
Ama eger cok yeniyse ultrasyonda gorunmemesi normal kan sonucuna gore belli olur hadi hayırlisi bakalim
İnşallah biran önce çıkarda bakarz burda hep birlikte :)

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 177 göst.
0 oy
4 cevap 280 göst.
0 oy
2 cevap 46 göst.
0 oy
8 cevap 273 göst.

408,507 soru

12,274,319 cevap

37,685 kullanıcı